100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Udskiftning af tandrem

Hos Skorstensgaard kan du få et helt og aldeles uforpligtende tilbud på skift af vi tandrem, inklusiv vandpumpe og kilerem. Vi har en ambition om at være billigere end mærkeværkstederne. Derfor opfordrer vi vores kunder til at indhente tilbud og sammenligne priserne.

Udskiftningen udføres i alle vores afdelinger rundt om i landet. Få et tilbud her på siden og book en tid til skift af tandrem. 

Professionelle medarbejdere foretager tandremsskift

Vi udfører udskiftningen af din bils tandrem med faglighed og professionalisme for øje. Derfor står vi også inde for, at vores reparationer foretages korrekt og overholder alle anvisninger. På den måde sikrer vi, at du får en kompetent behandling til en god pris.

Hvornår er der behov for skift af tandrem?

Det kan variere meget, hvornår en tandrem skal skiftes, men det afhænger ofte af bilens mærke.

I din bils servicebog kan du se det anbefalede tidspunkt for udskiftning af tandrem til netop din bil. Dog ændrer bilfabrikanten af og til tidspunktet, så udskiftningen eksempelvis skal foretages tidligere end anført i servicebogen.

Hos Skorstensgaard er vi naturligvis altid opdaterede på de aktuelle anbefalinger omkring udskiftning af tandrem, så er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Er din bil udstyret med en taktkæde, kan vi naturligvis også udskifte denne, hvis den er blevet strukket eller knækket.