Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Billig og professionel udskiftning af tandrem

Hos Skorstensgaard skifter vi tandrem, inklusiv vandpumpe, på alle bilmærker til en langt billigere pris end hos et autoriseret autoværksted. Udskiftningen udføres i alle vores afdelinger rundt omkring i landet. Få et tilbud her på siden og book en tid til skift af tandrem. Det er billigt, nemt og enkelt.


Professionelle medarbejdere til udskiftning af tandrem

Vi udfører udskiftningen af din bils tandrem med samme høje faglighed og professionalisme som hos et autoriseret bilværksted. Vi kan derfor stå inde for, at vores reparationer foretages korrekt og overholder alle anvisninger.

På den måde sikrer vi, at du får en kompetent behandling til en god pris.


Hvornår er der behov for skift af tandrem?

Det kan variere meget, hvornår en tandrem skal skiftes, men det afhænger ofte af bilens mærke. I din bils servicebog kan du se det anbefalede tidspunkt for udskiftning af tandrem til netop din bil. Dog ændrer bilfabrikanten af og til tidspunktet, så udskiftningen eksempelvis skal foretages tidligere end anført i servicebogen. 

Hos Skorstensgaard er vi naturligvis altid opdaterede på de aktuelle anbefalinger omkring udskiftning af tandrem, så er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.


Se her en video af udskiftning af tandrem hos Skorstensgaard

Glemt adgangskode?