100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Socialt ansvar - CSR hos Skorstensgaard

Corporate Social Responsibility - CSR er en del af hverdagen hos Skorstensgaard.

Vores medarbejdere er vores største aktiv og kernen i vores succes. Derfor er de også omdrejningspunktet for vores CSR politik. Det er vores opfattelse, at alle kan bidrage til at skabe værdi for vores virksomhed, uanset særlige hensyn eller ej.

Vi ansætter mennesker qua deres kompetencer. Og er der udfordringer eller særlige hensyn der skal tages, så finder vi i fællesskab en løsning. Det er både til glæde for medarbejderen og for kunderne - og for Skorstensgaard.

Vi sørger for, at vores medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. De tilbydes jævnligt kurser og videreuddannelse.

 

Anders og Martin Skorstensgaard

Skorstensgaard er kåret til Årets Værksted for 3. år i træk

Brian Olsen er glad og positiv - og elsker sit arbejde som værkfører

Værkfører trodser kørestol

Brian kom ud for en ulykke, der gjorde ham lam fra navlen og ned. Det betød at hans erhverv som mekaniker var umulig at bevare.

I 2015 begyndte Brian i praktik hos Skorstensgaard som lageransvarlig. Efter fem måneder blev han fastansat på fuld tid i denne stilling.

Siden er han blevet værkfører, og senest udnævnt til afdelingschef for værkstedet i Svendborg.

Brian giver kunderne gode værksteds oplevelser. Han er glad for sit arbejde og ikke mindst sine kolleger. "Jeg har altid nydt at have kolleger. Der er gang i mig, og jeg kan lide at der er folk omkring mig..."

Brian Olsen, afdelingschef

Asmir holder styr på lageret

Asmir arbejdede oprindeligt som mekaniker på fuld tid. Men en dag sagde ryggen knæk, og han fik efterfølgende store smerter i ryggen.

Af lægerne fik han meddelelsen om, at han ikke længere ville kunne varetage et fuldtidsjob. I stedet fik han mulighed for at komme tilbage som lageransvarlig på værkstedet.

Asmir er glad for sit arbejde. "Jeg er glad for, at de tilbød mig, at jeg kunne komme tilbage i en anden stilling"

Asmir Huzejrovic, Lageransvarlig

Asmir er lageransvarlig hos Skorstensgaard

Martin er mekaniker hos Skorstensgaard

Martin - fra skoletræt til mekaniker

Martin har altid været skoletræt og ikke rigtig vidst, hvad han ville. Efter at have været ind og ud af skolesystemet, kom han på produktionsskole. Her opstod muligheden om at komme i praktik hos Skorstensgaard.

Det var meningen, at han skulle begynde som EGU-elev efter praktikforløbet. Efter blot tre måneder blev han istedet tilbudt en læreplads som mekaniker.

Martin greb chancen, blev udlært mekaniker og er i dag fastansat hos Skorstensgaard.

"Jeg var ikke den bedste dreng, men det ændrede sig, da jeg kom til Skorstensgaard. Her fandt jeg ud af, hvad det var, jeg ville..."

Martin Fertig, Mekaniker

Monica gør en forskel

Monica er uddannet mejerist, og har arbejdet på mejeri i det meste af hendes karriere. I 2013 kom hun ud for en bilulykke, hvorefter hun fik konstateret piskesmæld. Det betyder at Monica ikke længere kan klare hårdt fysisk arbejde.

Efter fem arbejdsprøvninger fik hun tilkendt fleksjob. Med hjælp fra en jobkonsulent fandt hun frem til Skorstensgaard. Her kom hun i en indledende tre måneders praktik, hvorefter hun blev ansat som fast fleksjobber.

Monica er glad for sit arbejde og hun gør en forskel for virksomheden. "Jeg er glad for at være hos Skorstensgaard, hvor jeg klart føler mig værdsat.."

Monica Andersen, Servicemedarbejder

Monica er servicemedarbejder hos Skorstensgaard