Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Socialt ansvar - CSR hos Skorstensgaard

Corporate Social Responsibility - CSR er en integreret del af hverdagen hos Skorstensgaard.

 

Vores medarbejdere er vores absolut største aktiv og kernen i vores succes.

Derfor er medarbejderne også omdrejningspunktet i vores CSR politik. Vi mener at alle kan bidrage til at skabe værdi for vores virksomhed, uanset særlige hensyn eller ej.

 

Vi ansætter mennesker på deres kompetencer - og er der udfordringer eller særlige hensyn der skal tages, så finder vi i fællesskab løsninger, så vi får det bedste ud af det. Det er både til glæde for medarbejderen og for kunderne - og for Skorstensgaard som virksomhed.

 

Vi sørger for, at vores medarbejdere konstant udvikler sig både personligt og fagligt via kurser og videreuddannelse.

 

Anders og Martin Skorstensgaard

Anders og Martin Skorstensgaard CSR og succes
Skorstensgaard er kåret til Årets Værksted for 3. år i træk
Brian Olsen er glad og positiv - og elsker sit arbejde som værkfører

Værkfører trodser kørestol

Brian kom ud for en ulykke, der gjorde ham lam fra navlen og ned, og som betød at arbejdet som mekaniker var umuligt.

Med udsigt til et liv i kørestol, besluttede han sig for at få det bedste ud af situationen. Han søgte efter nyt arbejde og mødte ofte arbejdsgivere, der så begrænsningerne i stedet for mulighederne.

I 2015 begyndte Brian dog i praktik hos Skorstensgaard som lageransvarlig og efter fem måneder blev han fastansat på fuld tid i denne stilling.

Siden blev han værkfører, og senest er han udnævnt til afdelingschef for værkstedet i Svendborg. Brian giver altid kunderne en god og positiv oplevelse, og han er glad for sit arbejde og ikke mindst sine kolleger:

 

"Jeg har altid nydt at have kolleger. Der er gang i mig, og jeg skal have nogle folk omkring mig og lave lidt ballade..."

 

Brian Olsen, afdelingschef

Asmir holder styr på lageret

Asmir arbejdede oprindeligt som mekaniker på fuld tid. Men en dag sagde ryggen knæk, og han fik efterfølgende store problemer med smerter i ryggen.

Efter et afklaringsforløb fik han en meddelelse om, at han ikke kunne varetage et job på fuld tid på grund af rygsmerterne. I stedet fik han mulighed for at komme tilbage til Skorstensgaard, hvor han styrer lageret.

 

Asmir er glad for sit arbejde:

 

"Jeg var glad for, at Martin Skorstensgaard ringede og tilbød mig, at jeg kunne komme tilbage på arbejdsmarkedet..."

 

Asmir Huzejrovic, Lageransvarlig

Asmir er lageransvarlig hos Skorstensgaard
Martin er mekaniker hos Skorstensgaard

Martin - fra skoletræt til mekaniker

Martin har altid været skoletræt og ikke rigtig vidst, hvad han ville. Efter at have været ind og ud af skolesystemet, kom han på produktionsskole og fik herigennem mulighed for at komme i praktik hos Skorstensgaard.

 

Det var faktisk meningen, at han skulle begynde som EGU-elev efter praktikforløbet, men han blev allerede efter tre måneder tilbudt en rigtig læreplads som mekaniker.

 

Martin greb chancen, blev udlært mekaniker og er i dag fastansat hos Skorstensgaard:

 

"Jeg var bestemt ikke den bedste dreng, men det ændrede sig, da jeg kom til Skorstensgaard og fandt ud af, hvad det var, jeg jeg ville..."

 

Martin Fertig, Mekaniker

Monica gør en forskel

Monica er uddannet mejerist, og har arbejdet på mejeri i det meste af hendes karriere. I 2013 kom hun ud for en bilulykke, hvor hun efterfølgende fik konstateret piskesmæld. Det har fået den konsekvens, at Monica ikke længere kan klare hårdt fysisk mejeriarbejde.

 

Efter fem arbejdsprøvninger fik hun tilkendt fleksjob - og med hjælp fra en jobkonsulent fandt hun frem til Skorstensgaard. Her kom hun i en indledende tre måneders praktik, hvorefter hun blev ansat som fast fleksjobber.

 

Monica er glad for sit arbejde og hun gør en forskel for virksomheden:

 

"Jeg er glad for at være hos Skorstensgaard, hvor jeg klart føler mig værdsat.."

 

Monica Andersen, Servicemedarbejder

Monica er servicemedarbejder hos Skorstensgaard