Socialt ansvar - CSR hos Skorstensgaard

Corporate Social Responsibility - CSR er en del af hverdagen hos Skorstensgaard.

Vores medarbejdere er vores største aktiv og kernen i vores succes. Derfor er de også omdrejningspunktet for vores CSR politik. Det er vores opfattelse, at alle kan bidrage til at skabe værdi for vores virksomhed, uanset særlige hensyn eller ej.

Vi ansætter mennesker qua deres kompetencer. Og er der udfordringer eller særlige hensyn der skal tages, så finder vi i fællesskab en løsning. Det er både til glæde for medarbejderen og for kunderne - og for Skorstensgaard.

Vi sørger for, at vores medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. De tilbydes jævnligt kurser og videreuddannelse.

 

Anders og Martin Skorstensgaard

Martin og Anders Skorstensgaard
Skorstensgaard er kåret til Årets Værksted for 3. år i træk
Asmir er lageransvarlig hos Skorstensgaard

Asmir holder styr på lageret

Asmir arbejdede oprindeligt som mekaniker på fuld tid. Men en dag sagde ryggen knæk, og han fik efterfølgende store smerter i ryggen.

Af lægerne fik han meddelelsen om, at han ikke længere ville kunne varetage et fuldtidsjob. I stedet fik han mulighed for at komme tilbage som lageransvarlig på værkstedet.

Asmir er glad for sit arbejde. "Jeg er glad for, at de tilbød mig, at jeg kunne komme tilbage i en anden stilling"

Asmir Huzejrovic, Lageransvarlig

Anne Kroer Hansen er uddannet administrations Bachelor i Odense, og er nu ansat i HR afdelingen hos Skorstensgaard i Kolding.

Hun blev tilkendt Fleksjob i 2018 pga. et medfødt handicap, hun kan arbejde i op til 20 timer om ugen, men er på nuværende tidspunkt på 16 timer om ugen.

Hun blev ansat hos Skorstensgaard i 3 ugers praktik den 03.08.2020 hvorefter hun blev ansat.

Anne hjælper til med en masse praktiske opgaver i HR afdelingen, og er uundværlig i en travl hverdag.

Vi hos Skorstensgaard er meget glade for at have Anne ansat.

” Jeg er rigtig glad for at være ansat hos Skorstensgaard og er taknemmelig over at få chancen for at bidrage med det jeg kan. ”

Asmir er HR medarbejder hos Skorstensgaard