Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 


Hos os kender du prisen gennem hele processen

Hos Skorstensgaard har vi taget spændingen ud af dit værkstedsbesøg på den måde, at du altid kender prisen på serviceeftersynet eller reparationen.


Kender du godt det her...?

”Ja altså..., det er jo svært at sige, hvad det lige løber op i. Der skal svejses lidt
og lappes lidt, og det tegner ikke godt med al den rust, der sidder der..."!

Har du godt hørt en sætning i den stil, når du har afleveret din bil på et værksted? Og ved du aldrig, hvor stor regningen bliver? Og er du træt af, at det skal være så svært at få en pris, der holder hele vejen til afhentning af bilen?

Så skulle du prøve Skorstensgaard. Vi har pillet spændingen ud af værkstedsbesøget - og det handler ene og alene om, at det skal være trygt at besøge Skorstensgaard!

 

Vi begynder ikke, før du har accepteret prisen

Når du afleverer din bil på et af vores værksteder, ved du altid, hvad regningen lyder på, inden reparationen går i gang. Men det sker af og til, at vores mekanikere opdager noget undervejs, der bør udbedres. Også her får du altid besked, inden vi går videre.

 

Få dit gratis tilbud på service her

 

Får altid en "second opinion"

Hvis en mekaniker bliver opmærksom på noget, der bør udbedres, så bliver værkføreren altid hidkaldt, så vi har en "second opinion" på sagen. Fire øjne ser bedre end to!

Vores værkfører ringer dig op, og I aftaler en pris for det ekstra arbejde - og først hvis du accepterer dette, så bliver den nye del af opgaven sat i gang. I øvrigt er der nul overraskelser på to ud af tre biler, vi får ind. 

 

Du får det hele på skrift

Når du får et tilbud fra os, er det altid på skrift. Alle detaljer er med, så du har et komplet overblik over det, der bliver udført, og hvad det vil koste.

Når du har accepteret tilbuddet, modtager du en ordrebekræftelse for at sikre, at vi er 100% enige.

Husk i øvrigt, at vi tager os af alle bilmærker – også dit. Gennemsigtigt, godt og billigt. Sådan gør vi det hos Skorstensgaard!