Få professionel bremseservice

 

Hos Skorstensgaard udfører vi komplet bremseeftersyn.

Et bremseservice inkluderer grundigt eftersyn af bilens bremser og vi skiller for- og bagbremserne ad og giver dem en grundig rensning, samt smøring af de dele der må smøres.

Du kan få vores professionelle bremseservice i alle Skorstensgaard afdelinger. Vores mekanikere har solidt kendskab og erfaring med alle mærker og bilmodeller.

Du kan få en pris på bremseeftersyn herunder eller booke en tid direkte.

Husk du kan benytte 20% - 40% prispres eller Tyske Værkstedspriser, hvilket betyder, at vi prismatcher et tilbud fra ethvert værksted i Tyskland. 

 

Generelt

Forlæng bremsernes levetid med en bremserens

Hvis bremserne i din bil skal holde i lang levetid, så anbefaler vi, at få udført et bremseeftersyn og en bremserens omkring hvert andet år. Så er din sikkerhed og bilens bremser nemlig bedst sikret. Bremsernes levetid afhænger dog også af din kørestil.

Når du får foretaget et serviceeftersyn hos os, så foretager vi en visuel inspektion af bremserne. Hvis vi vurderer, at der er behov for at vi renser bremserne eller for udskiftning af bremsedele, kontakter vi dig for din accept og informerer om pris. På den måde begynder vi ikke på opgaven, før du har godkendt den. Få et gratis og uforpligtende tilbud, eller book tid med det samme herunder.

 

Generelt om bremseservice 

Giv dine bremser de bedste betingelser ved at få foretaget et eftersyn jævnligt og få udskiftet slidte dele hos Skorstensgaard. Her får du nemlig en af Danmarks længste garantier på reparationer og op til fem års garanti. Helt efter bilfabrikkernes forskrifter. 

Alle mekanikere, teknikere og værkføre bliver desuden opdateret på alle nye teknologier og software inden for bilreparationer. For dig som kunde betyder det et professionelt værksted, du kan regne med.

Er der behov for helt udskiftning af bremser på din bil, så få et gratis tilbud fra os.

 

Gode råd

Derfor bør du få service af bilens bremser

Det danske vejr er hård ved bilers bremser – især når vejene er saltede. Derudover kan vådt vejr, blæsevejr, slud og mange andre forhold gøre, at skidt og snavs sætter sig i dine bremser. Det vil på sigt slide, ødelægge eller i værste fald betyde decideret bremsesvigt.

I nogle tilfælde kan du tilmed høre mislyde eller skurende lyde fra dine remser – måske endda små stød og træk i bilen ved bremsning. Oplever du dette? Så skal du hurtigst muligt bestille bremseservice hos dit lokale Skorstensgaard-værksted. Men også blot hvis du bare vil være helt tryg. Det er nemlig ikke altid, at du kan høre problemerne.

Hvis du får tjekket og vedligeholdt bilens bremser, så øger det naturligvis din sikkerhed i trafikken. Men du kan også spare en del penge. Snavs og lignende ødelægger nemlig bremserne på sigt. Slid kan også få bilen til at bremse skævt, hvilket slider unødigt på dækkene. 

Der er som sådan ikke specifikke intervaller, hvor du skal have bremseeftersyn. Dog har bilens bremser godt af at blive skilt, renset og smurt cirka hvert halve år. Med rene og velfungerende bremser mærker du en tydelig effekt, så snart du træder på bremsen, og dine dæk afgiver en naturlig nedbremsning. På den måde kan du stole på bremserne i selv en farlig situation.

Sådan gør vi

Få garanti på din service og reparation

Med professionel bremseservice hos Skorstensgaard øger du bremsernes levetid. Ved brug af moderne udstyr tjekker vi nemlig bremsevæsken, om bilen bremser skævt, om den bremser hurtigt nok, om ABS'en virker og så videre.​ Er der behov for det, så skifter vi også delene, så du igen har perfekte bremseklodser. Det er din garanti for bremser, der virker, når du har brug for dem. 

Er du i tvivl om, hvad tegnene i displayet viser? Det kan for eksempel være, at lampen for håndbremsen lyser op i instrumentbrættet. Dette er ofte tegn på, at bilen mangler bremsevæske, eller at det er slidt. Hvis du er tvivl, så kontakt din lokale mekaniker hos Skorstensgaard. Så hjælper vi dig selvfølgelig gerne.

Vi har bred erfaring i alle bilmærker og altid med faglighed samt professionalisme for øje. Naturligvis efter fabrikkens forskrifter, hvis din bil fortsat er under fabriksgaranti.