100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Bremseeftersyn

Hos Skorstensgaard udfører vi professionelle bremseeftersyn til tyske værkstedspriser. "Matcher tyske værkstedspriser" er prismatch på tilbud fra værksteder i Tyskland ved brug af originale dele.

Bremserne skilles ad og får en grundig rensning med efterfølgende smøring. Bremseeftersyn udfører vi i alle Skorstensgaard afdelinger.

Vi forlænger din bils bremsers levetid

Hvis bremserne i din bil skal sikres lang levetid, så er det vores anbefaling at få udført et bremseeftersyn omkring hvert 2. år.

Når du får foretaget et serviceeftersyn hos os, så foretager vi en visuel inspektion af bremserne. Hvis vi vurderer, at der er behov for et regulært bremseeftersyn, kontakter vi dig for din accept og informerer om pris. Bremseeftersynet påbegyndes ikke uden din godkendelse.

Vejret forringer dine bremsers levetid

Den danske vinter er hård ved bilers bremser - især når vejene er saltet. Særligt de bagerste bremser på bilen er udsatte, fordi man sjældent bremser hårdt nok til at holde de bagerste bremseskiver rene.

Det optimale er at lade være med at køre i dårligt vejr, men da mange af os er afhængige af vores bil, er det ikke særlig hensigtsmæssigt.

Giv derfor dine bremser de bedste betingelser ved at få foretaget et eftersyn jævnligt og få udskiftet slidte dele.