Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Billigt professionelt bremseeftersyn hos Skorstensgaard 

Hos Skorstensgaard udfører vi professionelle bremseeftersyn til tyske værkstedspriser. Vi skiller bremserne ad og sørger for en grundig rensning med efterfølgende smøring. Bremseeftersyn udfører vi i alle vores afdelinger. Du kan få et tilbud eller book en tid online her på siden. 


Vi forlænger din bils bremsers levetid 

Hvis bremserne i din bil skal sikres en lang levetid, så er det vores anbefaling at få udført et bremseeftersyn omkring hvert 2. år. Ved et bremseeftersyn bliver bremserne skilt, renset og smurt.


Når du får foretaget et serviceeftersyn hos os, så foretager vi en visuel inspektion af bremserne. Hvis vi vurderer, at der er behov for service af bremserne, kontakter vi dig for din accept og informerer om pris. Vi foretager selvfølgelig aldrig en reparation uden din godkendelse.


Vejret forringer dine bremsers levetid

Den danske vinter er hård ved dine bremser - især når vejene er saltet. Særligt de bagerste bremser på bilen er udsatte, fordi man sjældent bremser hårdt nok til at holde de bagerste bremseskiver rene.


Det optimale ville være ikke at køre i dårligt vejr, men da mange af os er afhængige af vores bil, er det ikke særlig hensigtsmæssigt. Giv derfor dine bremser de bedste betingelser ved at få foretaget service jævnligt og få udskiftet slidte dele.


Se en video af et bremseeftersyn hos Skorstensgaard her

Glemt adgangskode?