Bremseskift

 

Hos Skorstensgaard udskifter vi bremsekalibre, bremseskiver og klodser med faglighed og kvalitet for øje til attraktive priser. Få et tilbud fra os og se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted. Udskiftning af bremser udføres i alle vores afdelinger i Danmark, så der er aldrig langt til det nærmeste værksted.

Hvornår er der behov for udskiftning af bremser

Hvis du er tvivl, om dine bremser trænger til at blive udskiftet, skal du holde øje med, om bremserne bliver varme eller om bremserne lugter, når du stiger ud af bilen. Et andet symptom er nedsat bremseevne eller hvis bremserne trækker til den ene side ved bremsning.

Book en tid og få en pris på udskiftning af bremser på din bil her på siden.

Generelt

Vi sørger for dine bremser er i orden

Bremsekaliberen sidder i forbindelse med bremserne. Bremsekaliberen forårsager ødelæggelse på bremseklodserne og bremseskiverne, hvis den ikke bliver rengjort efter behov. Bremsekaliberen kan da begynde at hænge i stemplet og dens glidere, og det er et alvorligt problem.

Vi sørger for udskiftning af bremser og montering af nye bremsedele i stedet for de gamle og slidte, så du igen kan bremse forsvarligt.