Udskiftning af bremseskiver og klodser

 

Skurrende lyd fra bilens bremser? Så er det ofte et tegn på nedslidte bremseskiver og bremseklodser. Kig forbi Skorstensgaard, hvor vi udskifter bremsekalibre, bremseskiver og klodser til attraktive priser. Vi tilbyder billig skift af bremseskiver og klodser i alle vores afdelinger i Danmark. Du har dermed aldrig langt til det nærmeste værksted.

Hvornår er der behov for udskiftning af bremser?

Du bør som minimum få tjekket bremserne én gang om året. Hvis du er tvivl, så hold øje med, om bremserne bliver varme, eller om bremserne lugter, når du stiger ud af bilen. Et andet tegn på udskiftning er nedsat bremseevne, eller hvis bremserne trækker til den ene side, når du vil standse.

Book en tid i dag, og få en god pris på at skifte bremser på din bil her på siden.

Generelt om bremser

 

Derfor bør du rense dine bremser

Bremsekaliberen sidder i forbindelse med bremserne. Desværre forårsager bremsekaliberen ødelæggelse på bremseklodserne og bremseskiverne, hvis du ikke får den rengjort efter behov. Bremsekaliberen kan nemlig begynde at hænge i stemplet og dens glidere, og det er et alvorligt problem.

Derfor er det vigtigt, at der ikke sidder for meget snavs eller rust på. Hos Skorstensgaard kan du heldigvis nemt få renset eller udskiftet dine bremser. Vi monterer de nye bremsedele, så du kan vinke farvel til de gamle og slidte og igen bremse forsvarligt.

Pris på udskiftning

 

Hvad koster det at skifte bremser?

Prisen på at skifte dine bremser afhænger af bilmærke og bilmodel. Alene bremsetjek, udluftning af bremser, reparation af bremser og udskiftning af bremseskiver og klodser - der er nok at tage fat i. Du kan dog få en billig pris, der ligger til feks. en Citroen C1 fra cirka 3.000 kr., hvis du bruger lidt tid på at undersøge det.

Hos Skorstensgaard kan du altid regne med dansk topkvalitet til tyske priser. Vores topmoderne værksteder tilbyder nemlig udskiftning af bremser og skiver til en god pris ved at matche ethvert skriftligt tilbud på reparation eller service, som du kan få fra et tysk værksted. Dermed behøver du ikke krydse grænsen for at få billige og sikre bremser.

Samtidig kan alle vores værksteder klare opgaven. Uanset hvilket bilmærke du har. Vores gode mekanikere har nemlig erfaring, relevant uddannelse og nyeste viden i bagagen. Vi anbefaler derfor, at du ikke selv skifter bremserne. Det er nemlig en tidskrævende opgave og kan blive en dyr affære. Overlad i stedet arbejdet til vores professionelle mekanikere.

Hos Skorstensgaard tilbyder vi også udskiftning af bremsevæske til en skarp pris. Få et uforpligtende og gratis tilbud ved et værksted nær dig.

Gode råd

 

3 tegn på slidte bremseskiver og bremseklodser

Din bil har nogle bremseskiverne og bremseklodser, som helt naturligt bliver slidte, hver gang bilen bremser. Slidte bremser kan påvirke bremselængden, så det tager længere tid for dig at stoppe helt op. Og det kan gå ud over sikkerheden i trafikken. Derfor er det vigtigt, at du får dem skiftet en eller flere gange i løbet af bilens levetid.

De mest normale tegn på, at du bør få skiftet bremseklodserne og bremseskiverne, gælder:

    • Skurrende lyd fra bremser: Din bil har højst sandsynlig slidte bremseklodser eller rust på bremseskiverne
    • Bilen ryster, når du bremser: Bremseskiverne er skæve, og det ryster når du trykker på bremsepedalen
    • Det tager længere tid at bremse: Du skal træde hårdere på pedalen for at få en god bremseeffekt
    • Bilen trækker til den enes side: Bremserne bremser ikke ens i højre og venstre side.

Du kan heldigvis forlænge bremsernes levetid ved at få dem renset og smurt en til to gange årligt. Det kan du for eksempel gøre, når du får vores grundige serviceeftersyn, eller når du skifter mellem sommer- og vinterdæk. På den måde undgår du bedre, at bremserne sætter sig fast og bliver ødelagt.