Vi matcher Tyske Værkstedspriser

"'Matcher tyske værkstedspriser’" er prismatch på tilbud fra alle værksteder i Tyskland.

 

Skorstensgaard matcher tyske værkstedspriser

 

Sådan matcher vi Tyske Værkstedspriser

Inden du booker en tid, indhenter du et udspecificeret skriftligt tilbud fra et tysk værksted. Det kan være på et service eller en reparation til eksempelvis 2000 kroner. Du viser os deres skriftlige tilbud og vi giver dig samme service eller reparation til den samme pris, altså 2000 kroner. Såfremt tilbuddet er med originale dele, vil tilbuddet fra os også baseres på originale dele.

Et udspecificeret tilbud betyder at man tydeligt kan se arbejdslønnen og de enkle reservedele som er med i tilbuddet. Det giver os mulighed for at give dig et tilbud som nøjagtig matcher det tyske. Eksempelvis kan du have fået et tilbud om koblingsskift fra Tyskland, hvor de har taget et svinghjul med i tilbuddet. I det tilfælde er det vigtigt at vi også får svinghjulet med i tilbuddet fordi det er en forholdsvis dyr reservedel.

Det kunne også være spørgsmålet om der er en ny generatorrem med i tilbuddet på udskiftning af generator. Eller om tilbuddet på nye bremser kun indeholder bremseklodser eller om der også er inkluderet bremseskiver.

Gennem årene har flere danske bilejere taget turen over grænsen for at reducere værkstedsbudgettet. Den tur vil Skorstensgaard gerne spare danskerne for.

Derfor matcher vi Tyske Værkstedspriser i alle vores afdelinger i landet. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra et værksted i Tyskland, så matcher vi prisen uden tøven.

 

 
 

Gør som mange andre - brug os

Vores interne kundeundersøgelser for de seneste 12 måneder rummer mere end 6000 besvarelser. Her er en af konklusionerne, at Skorstensgaard har op imod 2000 kunder årligt, som tidligere har fået lavet deres bil i Tyskland.

Nu kommer de i stedet på vores værksteder, fordi vores service og kvalitet er god og vi matcher prisen fra det tyske værksted.

 

Book tid til service her