100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Vi matcher Tyske Værkstedspriser

"'Matcher tyske værkstedspriser’" er prismatch på tilbud fra alle værksteder i Tyskland. Skorstensgaard anvender uoriginale reservedele såsom Bosch, Siemens og Continental fra Danmarks største reservedelsgrossist FTZ.

 


Gennem årene har flere danske bilejere taget turen over grænsen for at reducere værkstedsbudgettet. Den tur vil Skorstensgaard gerne spare danskerne for, fordi vi oprigtigt ønsker at hjælpe bilejere til en lavere værkstedsregning (end den de får på et mærkeværksted) hvor kvalitet og service stadig er i højsædet.

Derfor matcher vi Tyske Værkstedspriser i alle vores afdelinger i landet. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra et værksted i Tyskland, så matcher vi prisen uden tøven.

 

Sådan matcher vi Tyske Værkstedspriser

Inden du booker en tid, indhenter du et skriftligt tilbud fra et tysk mærkeværksted. Det kan være på et service eller en reparation til eksempelvis 2000 kroner. Du viser os deres skriftlige tilbud og vi giver dig samme service eller reparation med OE-afprøvede uoriginale reservedele med 3 års garanti til den samme pris, altså 2000 kroner. Såfremt tilbuddet er med originale dele, vil tilbuddet fra os også baseres på originale dele.

 

 
 

Gør som mange andre - brug os

Vores interne kundeundersøgelser for de seneste 12 måneder rummer mere end 6000 besvarelser. Her er en af konklusionerne, at Skorstensgaard har op imod 2000 kunder årligt, som tidligere har fået lavet deres bil i Tyskland.

Nu kommer de i stedet på vores værksteder, fordi vores service og kvalitet er god og vi matcher prisen fra det tyske værksted.

 

Book tid til service her 

 

 
Prisen fra Skorstensgaard er baseret på OE-afprøvede uoriginale reservedele fra DK´s største reservedelsleverandør FTZ, som leverer dele fra blandt andre Bosch og Siemens med 3 års garanti.