Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

VI MATCHER TYSKE VÆRKSTEDSPRISER

Der er mange ting som er meget billigere i Tyskland, såsom slik, sodavand, tandlæge- og værkstedsregninger. Det er blot nogle af de ting som er markant billigere i Tyskland i forhold til Danmark.
Og gennem de seneste par årtier har flere danske bilejere taget turen over grænsen i forsøget på at reducere værkstedsbudgettet.
Den tur vil Skorstensgaard gerne spare danskerne for, fordi vi oprigtigt ønsker at hjælpe bilejere til en lavere værkstedsregning hvor kvalitet og service stadig er i højsædet.
Derfor matcher vi tyske værkstedspriser i alle vores afdelinger landet. Du kommer blot med et tilbud fra et mærkeværksted i Tyskland, så matcher vi prisen uden tøven.
Det sikrer dig tyske værkstedspriser i Danmark. 
Vores interne kundeundersøgelser for de seneste 12 måneder, med over 6000 besvarelser, fortæller os, at vi har op mod 2000 kunder om året, som før har fået lavet deres bil i Tyskland, men nu kommer på vores værksteder, da vores priser ligger i samme niveau som i Tyskland.
Det er vi stolte af, da det giver helt nye arbejdspladser i Danmark og bidrager til det danske samfund. 

Sådan matcher vi tyske værkstedspriser

Hvis du vil være 100% sikkert på at få tyske værkstedspriser hos os, så skal du inden du booker en tid, have indhentet et tilbud fra et tysk mærkeværksted på din service eller reparation til for eksempel 2000 kr.
Du viser os deres skriftlige tilbud og vi giver dig samme service eller reparation med OE-afprøvede uoriginale reservedele med 3 års garanti til den samme pris, altså 2000 kr. Det kalder vi for Tyske værkstedspriser! 
Betingelser for "matcher tyske værkstedspriser":
 
  • Tilbuddet fra mærkeværkstedet er skriftligt
  • Tilbuddet er baseret på originale reservedele
  • Gælder ikke for åbningstilbud og andre tidsbegrænsede tilbud
  • Kan ikke kombineres med andre rabatter hos Skorstensgaard
  • Gælder for mærkeværksteder i området op til 50 kilometer syd for den tyske grænse*
  • Gælder ikke for dæk, fælge, Oliefyr, undervognsbehandling, autolakering, ekstra udstyr og elektroniske komponenter
  • Gælder for private bilejere
* Værksteder der af importøren af det pågældende bilmærke er autoriseret eller lignende.
Prisen fra Skorstensgaard er baseret på OE-afprøvede uoriginale reservedele fra DK´s største reservedelsleverandør FTZ, som leverer dele fra bl.a. Bosch og Siemens med 3 års garanti.