Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Gratis vejhjælp til bilen 
Ring (+45) 69 69 74 91 ved nedbrud


Endnu en fordel for dig, der er kunde

Hvis du lader os stå for din bils service og bilen følger servicebogen, belønner vi dig med gratis vejhjælp i hele Danmark. Vi kalder det mobilitetsservice. Vores mobilitetsservice holder vagt 24/7, så du altid kan få hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Du skal blot ringe til +4569697491. 


Skorstensgaard Mobilitetsservice dækker:

• Punktering
• Trafikskade
• Hvis din bil går i stykker, så du ikke kan køre videre
• Løbet tør for brændstof
• Forkert brændstof
• Tyveri eller indbrud i bilen

Vores mobilitetsservice (vejhjælp) omfatter desuden en gratis lånebil ved ankomst til værksted eller senest kl. 17 samme dag.

Bilejere har det bedre hos Skorstensgaard

Skorstensgaard er en nyskabende værkstedskæde, der giver dig professionel kvalitet til tyske værkstedspriser. Vi synes nemlig, at det skal være mere nemmere og billigere at være bilejer i Danmark.

Trygt, godt og til tyske priser. Sådan gør vi det hos Skorstensgaard!

OBS: For at kunne benytte sig af vores mobilitetsservice, skal du være kunde hos Skorstensgaard og overholde alle eftersyn. Overskrider du serviceintervallet, bortfalder mobilitetsservicen.
Uden for landets grænser dækker SOS International alle nødsituationer. Husk at medbringe rødt/grønt kort fra dit forsikringsselskab.  
Skorstensgaard mobilitetsservice dækker ikke afhentning af bilen til planlagte eftersyn eller reparationer, eller hvis driftsstoppet er selvforskyldt. Det kan fx være, hvis der er sket ændringer på bilen eller motoren, så den ikke er i original stand – eller hvis andre værksteder har udført en reparation, der er årsag til driftstoppet. 
Hvis du uberettiget tilkalder Skorstensgaard mobilitetsservice, får du en regning på omkostningerne.  


Glemt adgangskode?