Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Aircondition service til billig pris

Hos Skorstensgaard kan vi udføre aircondition service til gode priser i alle vores afdelinger. Vi udfører A/C service på bilen, samt påfylder kølemiddel. Du kan bestille dit aircondition service sammen med det ordinære serviceeftersyn.

Få kontrolleret din aircondition i bilen, inden du kører afsted på ferie. Hos Skorstensgaard udfører vi aircondition service billigt, hurtigt og professionelt i alle vores afdelinger. 

 

Prisen er kun kr. 899,- for fyldning og kontrol af systemet.

Vi gennemgår hele systemet for utætheder, ved både trykprøvning og visuel kontrol med et såkaldt sporermiddel. På den måde sikrer vi at anlægget også holder frem til næste service.

Hvorfor få udført aircondition service?

Aircondition service er ikke en del af det normale serviceeftersyn, men det er en rigtig god ide at få udført. Der er flere gode grunde til at få tjekket din bils A/C-system: Et almindeligt airconditionsystem taber 10% af sit kølemiddel hvert år, og manglen på kølemiddel har flere følger.

Sammen med kølemidlet kører der en olie med rundt, der skal sørge for at smøre pakninger og kompressoren. Hvis ikke kompressoren bliver smurt, kan den i sidste ende gå i stykker, og det vil resultere i en dyr reparation.

Det er altid billigere at forebygge end at reparere en skade. Ovenikøbet giver et godt airconditionsystem bilen et godt indeklima og bidrager til en god brændstoføkonomi. De få penge, et A/C-service koster hos Skorstensgaard, er altså rigtig godt givet ud!

Få tilbud på service af aircondition her

 

Vi sørger for lang levetid på dit A/C anlæg

Når vi udfører aircondition service, tester vi systemet for utætheder med vores Bosch A/C-tester. Vi fylder selvfølgelig nyt kølemiddel og sporemiddel på samt olie til kompressoren.

Vi anbefaler at få tjekket dit airconditionsystem hvert andet år. Det giver systemet de bedste forudsætninger for at holde så længe som muligt.

 

Det kan du selv gøre for at vedligeholde din aircondition i bilen

Du kan selv gøre nogle få ting for at vedligeholde dit A/C-system. Det er altid en god ide at følge anvisningerne i instruktionsbogen. Samtidig er det vigtigt, at du også bruger A/C-systemet om vinteren.

Olien i kølemidlet er med til at smøre systemet, pakningerne og sikre at systemet fortsat holder tæt. Hvis ikke airconditionsystemet kører om vinteren, vil olien ikke køre rundt, og derfor bliver systemet ikke smurt. Man anbefaler at tænde A/C-systemet mindst 2-3 gange om ugen i 15 minutter.

Hvis du mærker en svag køling eller manglende køling fra A/C-systemet, er det på høje tid til service. Det er normalt at efterfylde med kølemiddel hvert 2.-4. år alt efter bilens alder. Kontakt os via telefon eller mail eller book en tid her på siden - så klarer vi dit A/C-service for dig!

 

Book tid til service af aircondition her

Her kan du se hvordan et service af airconditionanlæg foregår hos Skorstensgaard