Professionel udskiftning og rensning af partikelfilter

Vi renser og udskifter partikelfilteret på din bil i alle vores afdelinger. Ring og få et godt tilbud eller book en tid til din bil her på siden.

Alle dieselbiler, der er indregistreret efter 1. januar 2010, er udstyret med et partikelfilter. Filterets formål er at mindske udledningen af skadelige partikler i udstødningsgassen. Rent teknisk virker partikelfilteret ved hjælp af et additiv kaldet eolysevæske, som automatisk blandes med dieselen i brændstoftanken på din bil.

Vedligeholdelsen af din bils partikelfilter består derfor af to dele:

  • Udskiftning af partikelfilteret
  • Påfyldning af eolysevæske

Hos Skorstensgaard tilbyder vi professionel rensning af partikelfilter på biler i vores landsdækkende afdelinger

Generelt

Lyser lampen til bilens partikelfilter? Så kan det være et tegn på, at filteret er tilstoppet, og at du derfor skal have det renset med det samme. Hos Skorstensgaard tilbyder vi professionel udskiftning og rensning af partikelfilter på alle biler i vores landsdækkende afdelinger.

Vi renser alle typer partikelfiltre til både diesel- og benzinbiler, så du kan blive godt kørende igen. Få et gratis tilbud på rensning af partikelfilter til en skarp pris, eller book en tid til her på siden.

 

Hvornår skal jeg skifte partikelfilter?

På nogle biler er der et interval for, hvornår du skal få partikelfilteret skiftet, men dette varierer fra bil til bil. Du kan se, hvornår bilen skal have en ny ved at tjekke bilens  instruktionsbog.

Kører du primært lange ture, vil partikelfilteret i din bil typisk holde længere, end hvis du mest foretager korte køreture. Det er derfor en fordel at køre en længere tur, hvor bilens motor når at blive helt varm. På den måde vil der gå længere tid, før filteret soder til, og du er nødt til at rense eller udskifte det.

Få rensning af partikelfilter til god pris

Lige så smart partikelfilteret er, lige så kedelig kan det være, når det trænger til rensning. Heldigvis gør vi det gerne for dig hos Skorstensgaard. På alle vores værksteder tilbyder vi nemlig professionel vejledning og rensning af dit partikelfilter.

Derfor

 

Derfor bliver dit partikelfilter tilstoppet

Alle dieselbiler fra efter 2010, benzinmotorer med direkte indsprøjtning og nyproducerede biler skal være monterede med et partikelfilter. Det skyldes, at filteret mindsker udledningen af skadelige partikler i udstødningsgassen, da de er usunde for miljøet og mennesker.

Desværre kan partikelfilteret med tiden blive tilstoppet, fordi der ligger en for stor mængde aske eller sodpartikler i partikelfilteret. Det skyldes, at selve partikelfilteret er installeret i udstødningssystemet, hvor det opsamler de skadelige partikler, der kommer fra bilen, inden det når gennem udstødningen.

Er filteret tilstoppet, risikerer du, at bilen trækker dårligere, eller at du må tanke oftere, end du plejer. Det er derfor en god idé at skifte dit partikelfilter eller få det renset, hvis bilens lampe til dit partikelfilter lyser.

Sådan

 

Skorstensgaard sikrer effektiv rensning af partikelfiltre

Alt efter om du kører i en benzin- eller dieselbil, vil du med tiden være nødt til at få renset filteret. Hos Skorstensgaard har vi heldigvis stor erfaring med rensning af benzin- og diesel partikelfilter til biler. Faktisk servicerer vi flere end 50.000 køretøjer årligt.

Samtidig består vi af faguddannede mekanikere, der konstant bliver opdateret med den nyeste, relevante viden. Hvis du derfor mistænker at bilen har nedsat ydeevne, så kan du trygt lade os tjekke partikelfilteret. Som regel vil det være nok, at vi renser det, men vi klarer også behovet for at montere et helt nyt partikelfilter.

Hver måned kan du desuden få gode tilbud og kampagner direkte fra dit Skorstensgaard-værksted. Det sikrer du så simpelt ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her får du også gode tips og tricks til din bil. Ligeledes fortæller vi om seneste nyheder om biler og trafik, rejser, regler og meget mere. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Få en god pris på udskiftning af partikelfilter

Du behøver ikke bruge mange penge på et rent filter eller at få det udskiftet. Siden vores start i 2009 har vi hos Skorstensgaard haft et ønske om at være Danmarks mest attraktive værkstedskæde. Det betyder blandt andet lavere priser end på mærkeværkstedet og høj service på værkstedsreparationer, herunder at få renset dit partikelfilter til diesel- og benzinbiler.

Faktisk er vi ikke bange for at matche ethvert skriftligt tilbud på reparation eller service, som du måtte have fået fra et tysk værksted. Vi ønsker nemlig oprigtigt at hjælpe bilejere til en lavere værkstedsregning end den, de får på et mærkeværksted.

Når filteret renses hos os, kan du samtidig regne med, at arbejdet bliver udført af dygtige fagfolk, der har erfaring i at lave service og reparation på alle bilmærker. Tøv derfor ikke med at indhente et tilbud, og få en god pris på rensning eller udskiftning af partikelfilter hos os.

Har du spørgsmål til dine fordele, så kontakt os endelig på telefon eller mail.