OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Professionel rensning & skift af partikelfilter

Vi renser og udskifter partikelfilteret på din bil med samme høje faglighed og professionalisme som hos et autoriseret værksted. Ring og få et godt tilbud eller book en tid til din bil her på siden.


Alle dieselbiler, der er indregistreret efter 1. januar 2010, er udstyret med et partikelfilter. Filterets formål er at mindske udledningen af skadelige partikler i udstødningsgassen. Rent teknisk virker partikelfilteret ved hjælp af et additiv kaldet eolysevæske, som automatisk blandes med dieselen i brændstoftanken på din bil.


Vedligeholdelsen af din bils partikelfilter består derfor af to dele:

  • Udskiftning af partikelfilteret
  • Påfyldning af eolyse væske

Få gratis tilbud her


Læs også: Udskiftning af udstødning


Hvornår skal partikelfiltret skiftes

Partikelfilteret skal skiftes efter et bestemt antal kilometers kørsel, som varierer fra bil til bil. For at se, hvornår partikelfilteret i din bil skal skiftes, kan du tjekke bilens instruktionsbog. Du er også velkommen til at kontakte Skorstensgaard, så kan vi hjælpe dig med råd og vejledning


Eolysevæsken påfyldes efter behov, men dette sker som oftest ikke samtidig med, at filtret udskiftes. Displayet i din bil viser typisk en meddelelse, når din bil mangler eolysevæske. Herefter skal du snarest muligt fylde væsken på din bil, da partikelfilteret fra dette tidspunkt begynder at sode til.


Glemt adgangskode?