Udskiftning af viskerblade og viskermotor

 

Når du suser afsted på vejen, så afhænger din og dine medtrafikanters sikkerhed af, at du kan se ud ad ruden. Men hvis hverken viskerblade eller viskermotor virker, så kan det være svært. Ødelagte eller slidte viskerblade kan nemlig give dårligt udsyn, når dine ruder er støvede, snavsede, har døde insekter eller når det regner. Derfor er det meget vigtigt med gode viskerblade, der kan holde forruden ren.

Virker din vinduesvisker ikke? Hos Skorstensgaard kan vi heldigvis hjælpe dig med at skifte det nedslidte viskerblad og kontrollere din sprinklertank om nødvendigt. 

Find dit nærmeste Skorstensgaard-værksted i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Sådan virker det

Hvordan fungerer en vinduesvisker?

Bilens vinduesviskere bliver styret af en viskermotor, som kan blive slidt. Denne holder dog som udgangspunkt i lang tid og bør ikke blive udskiftet, medmindre du oplever problemer.

Viskermotoren driver et viskertræk, som får viskerbladene til at bevæge sig over ruden. Viskerbladene fjerner vand og skidt fra forruden, men gør ikke ruden ren alene. 

Du skal derfor også bruge sprinklervæske. Væsken har sit helt eget system med dyser, sprinklertank med mere.

Få tilbud på reparation af viskerbladene

Du kan nemt og enkelt bestille et tilbud eller booke en tid til udskiftning af vinduesvisker eller reparation hos os. Har du brug for vejledning eller gode råd, så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Sikker montering fra erfarne mekanikere

Med mange års erfaring i montering og reparationer kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi sørger nemlig hele tiden for at sende vores mekanikere, teknikere og værkførere på kurser. På den måde er de opdateret med den nyeste viden om bilmodeller og udstyr. 

Det er din garanti for god service og kvalitet. Ønsker du at få bilen serviceret efter bilfabrikkernes egne forskrifter? Så garanterer vi også, at bilen bevarer fabriksgarantien, så længe den er i sin garantiperiode. 

Book en tid til udskiftning af viskerblade hos Skorstensgaard i dag.

Vidste du

Viskerblade er en undervurderet sikkerhedsfaktor

Slidte viskerblade kan påvirke udsynet og være årsag til, at bilen ikke går igennem syn. Når dine viskerblade er slidte eller er blevet hårde i gummiet, begynder de nemlig at ridse og slide på din forrude. Det kan i sidste ende betyde, at forrudens modstandskraft overfor for eksempel skadelige stenslag bliver dårligere.

Viskerblade bliver slidte af vejr og vind

Fra den dag, viskerbladene bliver monteret, bliver de påvirket af vejret, temperaturen og små objekter på forruden. Det kan for eksempel være insekter og bremsestøv. 

Gummiet i dine vinduesviskere vil derfor med tiden blive hårdt og begynde at smuldre. Det kan du opdage ved, at viskerne vibrerer, hyler eller trækker striber, når de kører over ruden.

Derfor anbefaler vi, at vinduesviskerne bliver tjekket mindst én gang om året. Du kan eventuelt gøre det i forbindelse med service på bilen. Er forruden helt ødelagt? Få den nemt og sikkert skiftet hos os.

Oplev professionel udskiftning af vinduesviskere og motor

Der er ikke nogen generel levetid for, hvor længe bladene på vinduesviskerne holder eller skal blive skiftet. Det afhænger nemlig af flere faktorer såsom klimaet, hvor ofte du bruger dem og lignende.

For at undersøge, om du skal udskifte dit viskerblad, så kan du blandt andet efterse det for blade. Udskift det, hvis det er misfarvet, har revner eller generelt ser ud til at være i en dårlig stand. Tørt vejr kan give det en masse støv, mens koldt vejr er med til at gøre viskerblade stive og skøre.

Vurderer du, at viskerbladene trænger til en udskiftning, er det heldigvis ikke dyrt. Hos Skorstensgaard hjælper vi dig med at finde de viskerblade, der passer til netop din bil. Har du et billigere tilbud på skrift fra et andet værksted? Så presser vi prisen endnu mere ned med vores 20% PrisPres. Læs mere om, hvordan konceptet fungerer her.

Få gode råd

Find vinduesviskere af god kvalitet

Det bør være åbenlyst for alle, at vinduesviskere af god kvalitet klarer frost og kulde bedre end de billige vinduesviskere.

FDM har flere gange udført test af vinduesviskere til biler. Desværre viser disse tests ofte, at de billige viskerblade ikke kan klare frosten og bliver hårde.

Det kan derfor godt betale sig for dig at købe vinduesviskere af god kvalitet, som er lidt dyrere, men også holder længere. Det kan vi produkter naturligvis leve op til.

Forlæng levetiden på dine viskerblade

Hos Skorstensgaard gør vi alt, hvad vi kan for, at din bil holder så længe som muligt.

Blandt andet kan en enkel vedligeholdelse af viskerbladene forlænge deres levetid. Og det er faktisk både nemt og hurtigt at forlænge levetiden på dem. Alt, du skal gøre, er:

  • Tør bladene af, når bilen er blevet vasket. På den måde fjerner du støv og snavs, der samler sig i og omkring bladene.
  • En gang om året, gerne inden frosten kommer, bør du tørre viskerne af i lidt hvid eddike og tørre efter med en fnugfri klud med en lille smule silikonegummibehandling.
  • Skift viskerbladene i tide. Er dine viskerblade misfarvet, krakeleret eller lignende, så få dem skiftet hos dit nærmeste Skorstensgaard-værksted.