Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Få tilbud hurtigt

Vi reparerer alle bilmærker. Få et tilbud her, på blot 2 klik

Hvis turen går til et sted i Europa på kør selv ferie, så har vi her samlet en huskeliste, du kan bruge, når du pakker bilen før turen. Vi giver dig også konkrete tips til pakkelisten, afhængigt af, hvilket land i Europa, du skal besøge.

Der har længe været raslet med sablerne omkring en nedlukning af det gamle og kendte FM signal til radioerne. Målet er, at danskerne radioforbrug skal dækkes via netradio og DAB radio senest i 2021. 

Går ferien til Frankrig i bil, skal du være opdateret omkring miljøzoner, miljømærker og vejafgifter. Denne artikel giver dig overblikket, så du kan forberede dig hjemmefra og indtage Frankrig avec confidence.

Når familiens pelsede og logrende familiemedlem skal med på tur, skal det ske på en sikker og forsvarlig måde – ikke bare for hunden, men også for dig og din øvrige familie. I denne artikel får du et overblik over love, regler og gode råd, når du har hund i bilen.

I denne artikel har vi samlet en række af de typiske ”underlige lyde fra bilen”, oversat dem til noget der er let at forstå, og vi giver dig også et fingerpeg om, hvad du på forhånd kan gøre for at undgå, at bilen begynder at klage.

Kender du disciplinen bagagerums-tetris? Når man tilstrækkeligt mange gange har prøvet at slå sin egen rekord i mængden af bagage bag i bilen, for så at opdage, at mobiltelefonen eller pungen med Euro-mønterne til motorvejstoiletterne ligger i tasken inderst i bunden, så er det på tide at overveje en ny løsning: Tagboksen.

Det gør nu noget lækkert for enhver bil, at der bliver sat et par lækre alufælge på. Udfordringen er desværre bare ofte, at jo flottere fælgene er, jo sværere er de at rengøre.

Svinghjulet på din bil er ikke et ekstra hjul som du bruger i tilfælde af, at du er nødt til at tage et af de helt store sving. Der er ikke mange, der ved, hvad et svinghjul er på en bil. 

I denne artikel får du alt hvad du skal vide, når du tager på kør selv ferie til Italien i egen bil. Hvad er den bedste rute derned, hvad skal du være opmærksom på undervejs, og hvilke regler gælder for kørsel i Italien, som er anderledes end herhjemme.

Der kan være mange årsager til dårlig lugt i bilen. Den dårlige lugt kan komme fra et barn, der har kastet op. Den kan komme fra hunden, som lige har været en tur i havet eller fra ildelugtende mad, som uheldigvis er kommet på bilens sæder.