Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

I mange år har den danske bilpark haft ry for at være en af de ældste - men sådan er virkeligheden ikke længere. Faktisk har vi den femteyngste bilpark i Europa...

Vi holder fortsat åbent på alle Skorstensgaard-værkstederne - men vi tager naturligvis situationen yderst alvorligt. Man kan trygt at aflevere og afhente sin bil hos os.

KLUMME: Der er faktisk flere fordele ved rundkørsler. Desværre er der bare rigtig mange bilister, der har svært ved at køre korrekt igennem dem.

Der er kommet mere bioethanol i benzinen, og det gør brændstoffet grønnere, hvilket jo er godt. Men den nye benzin kan godt få konsekvenser for især ældre bilmodeller...

Den såkaldte klippekortsordning blev indført i september 2005 med det formål, at få bilister og trafikanter til at tage færdselsloven endnu mere alvorligt. Der er mange måder at få klip på - du kan se dem alle her.

I gamle dage var det en yndet fritidsbeskæftigelse for mange raske svende, at skrive nummerplader ned i sin notesbog. Den metier forsøger en særdeles informativ hjemmeside at holde i hævd.

Så er pendanten til Årets Bil i Danmark 2020 netop blevet kåret - og det blev den lille publikumsyndling Peugeot 208, som kørte afsted med titlen

Det årlige forårs-bilshow i Geneve, der skulle åbne på torsdag, er blevet aflyst i ellevte time på grund af ”force majeure”. Regeringen i Schweiz har forbudt sammenkomster med mere end 1000 besøgende.

Autogalleriet Herning er resultatet af en håndfuld handlekraftige herningensere, som for ti år siden manglede et sted, hvor deres kæreste eje kunne overvintre. I dag vrimler det med fantastiske bilmodeller.

Et romantisk weekendophold på et lækkert og luksuriøst hotel i Sinatur-kæden - midt i naturen og med udsigt til økologi og gastronomi på et meget højt plan. Det er vel bare at komme afsted?