Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Det kan ikke undgås, at der ligger sten på vejen. Hvis en sten kommer op i mønsteret på bilens hjul kan fart og rotation slynge stenen langt bagud, til stor risiko for eventuelt bagvedkørende.

Rustbeskyttelse af bilen er nødvendig, fordi din bil er lavet af jernholdige metaller. Når jern kommer i kontakt med vand og ilt, sker der en kemisk forbindelse, som danner rust. Det opstår i flager, som gradvist falder af, og på den måde kan rust med tiden gennemtære jernet.

Ordet i sig selv – ”kørekort” – smager jo lidt af et carte blanche til at sætte sig bag rattet og bare suse derudaf. Den ultimative frihed – bare det har hjul og kan køre.

Går du og overvejer, om din næste bil skal være en elbil, så giver denne artikel dig et overblik over forskellene i forhold til konventionelle biler.

Bilens batteri har en begrænset levetid. I denne artikel kigger vi på, hvordan du selv kan udskifte dit batteri. Vi kigger også på hvordan du tester batteriet, og kan kende tidlige tegn på, at det er ved at være tid til en udskiftning.

Kileremmen i din bil er den rem, der får ventilatoren i motoren til at køre rundt. Hvis din kilerem går i stykker, vil den ikke kunne drive ventilatoren og bilens køler risikerer dermed at overophede.

I denne artikel finder du alt hvad du skal vide om syn af bil, så du ikke risikerer at stå med en bil, der mangler pladerne, fordi den ikke er godkendt til kørsel.

De fleste bilejere der også har børn i den lille og mellemstestørrelse, har med jævne mellemrum brug for en grundig rengøring af bilsæder. 

”Opvejning af bil” betyder, at du øger den vægt, som din bil må trække. I denne artikel giver vi dig overblik over de forskellige begreber, du skal kende, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med opvejning og hvordan du får det gjort.

I denne artikel får du alt hvad du bør vide om dækmønster og vi svarer på disse spørgsmål, som vi ofte får fra kunder. Du kan klikke på hvert spørgsmål, så springer du automatisk til det svar du søger.