Få grundig serviceeftersyn på din bil 

Hvad koster serviceeftersyn? Det er muligvis det spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Et serviceeftersyn betyder, at din bil får en gennemgående sikkerhedstjek. Hos Skorstensgaard kan du få to slags at vælge:

Servicetype Pris
Service efter Bogen Fra kr. 1.099,-
Service 5+ kr. 995,-*
Service 10+ kr. 795,-*

 *Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Vær opmærksom på, at prisen på "Service efter Bogen" er en fra-pris. Det skyldes, at der er forskel på biler, og at der kan være mere arbejde i din bil end først antaget.

Derfor er det altid en god idé at komme ind med din bil og få den undersøgt. Så kan vi give dig et mere præcist tilbud. Husk, at vores tilbud altid er 100 procent gratis at få. Du forpligter dig dermed ikke til at gøre brug af det.

Service efter servicebogen – til nye biler

Service efter servicebogen er til nye eller nyere biler. Vi anbefaler denne service til biler, der er 0-8 år.

Hos Skorstensgaard bliver alt arbejde udført efter bilfabrikkernes egne forskrifter. Skal du også have udskiftet reservedele? Så bruger vi udelukkende originale eller godkendte dele. Prisen for denne type serviceeftersyn ligger typisk mellem 1.099,- og 3.499,-. 

Service efter bogen omfatter: 

 • Service efter bilfabrikkernes forskrifter
 • Udelukkende godkendte reservedele
 • Mobilitetsservice (gratis vejhjælp i hele Danmark)
 • 100 procent fabriksgaranti

Alle serviceeftersyn hos Skorstensgaard inkluderer:

 • Påfyldning af op til to liter sprinklervæske
 • Skift af defekte pærer uden beregning (gælder ikke Xenon pærer)

Når vi siger, at vi matcher tyske værkstedspriser, så mener vi det. Kommer du derfor til os med et skriftligt og udspecificeret tilbud fra dit tyske mærkeværksted, så matcher vi uden tøven prisen.

Er der tale om et skriftligt og udspecificeret tilbud på originale reservedele fra dit danske mærkeværksted? Vi matcher ikke blot prisen. Med vores 20% PrisPres, så går vi 20% under tilbuddet på alle bilmærker og årgange. Du kan læse mere om 20% PrisPres her.

Vidste du, at du med et Skorstensgaard Servicekort kan udskyde betaling af regningen for serviceeftersynet i op til 60 dage? Læs mere om Skorstensgaard Servicekort her.

Service 5+/10+

Skal din ældre bil have skiftet oliefilter og gennemgå en god kontrol i forhold til fejl og mangler? Så skal du vælge vores Service 5+. Her skifter vi olie samt oliefilter og foretager en grundig gennemgang af din bil ud fra vores 32 punkters skema. Prisen for dette ligger på henholdsvis 995,- og 795,-

Service 5+/10+ omfatter:

 • Skift af olie og oliefilter inkl. op til 4 liter long-life motorolie fra Q8
 • Grundig kontrol af bilen ifølge Skorstensgaards 32 punkters tjekskema
 • En fast pris, som ikke kan blive kombineret med andre rabatter eller tilbud
 • Vejhjælp

OBS: Skal der mere end fire liter motorolie på bilen? Så afregner vi for den ekstra olie.

Alle serviceeftersyn hos Skorstensgaard inkluderer:

 • Påfyldning af op til to liter sprinklervæske
 • Skift af defekte pærer uden beregning (gælder ikke Xenon pærer)

Derfor skal din bil have serviceeftersyn

Et serviceeftersyn - også kendt som servicetjek og bilsyn - handler kort fortalt om at forebygge skader og reparationer, så du oplever færrest drifts- og sikkerhedsproblemer med bilen. Måske har du før set en lille lampe i instrumentbrættet, der er begyndt at lyse? Det er som regel et tegn på, at der er noget galt med bilen.

Det er helt lovligt at droppe et serviceeftersyn. Det anbefaler vi dog ikke. Hvis der opstår problemer kan det gå ud over både garanti og pengepung. Din fabriksgaranti på bilen kan nemlig spare dig mange penge, hvis der pludselig opstår større problemer såsom motorsvigt, men den dækker ikke, hvis du ikke har overholdt serviceeftersyn til tiden.

Både nye og ældre biler har behov for at blive tjekket grundigt igennem en gang imellem. Måske er der behov for at blive udskiftet dele? Eller en opdatering af teknikken? I de fleste tilfælde vil det være billigere for dig at forebygge fejlene, før de udvikler sig til en større skade. Du bør derfor altid kontakte dit værksted, hvis bilen for eksempel opfører sig anderledes, end den plejer.

Se alle vores landsdækkende afdelinger her.

Hvor ofte skal jeg have service på bil?

Svaret på, hvor ofte din bil skal have et biltjek, afhænger af, hvor mange kilometer bilen har kørt. Normalt er der serviceeftersyn mindst én gang om året i din bils servicebog, hvis du ikke kører nok til at ramme et bestemt antal kilometer. Her vil en mekaniker gennemgå alle kontrolpunkter specificeret i servicebogen og andre vitale dele af bilen. Det kan både være at kontrollere, smøre og justere hængsler, filtre og ventiler.

Hos Skorstensgaard kan du vælge mellem to slags serviceeftersyn til en lav pris. Vælger du for eksempel Lille Service til ældre biler, så vil hele 32 punkter sikre, at din bil fungerer, som den skal. Det tæller blandt andet kontrol af bremserne, dæk, rust samt motor. På den måde kan du trygt køre i din bil det næste lange stykke tid. Du kan også vælge Service efter Bogen. Her benytter vi service ifølge fabrikkens forskrifter - inklusiv fabriksgaranti, gyldigt stempel i servicebogen og vejhjælp hele døgnet. 

Har du spørgsmål til vores service, eller ønsker du at få professionelt serviceeftersyn til en lav pris? Så er du velkommen til at kontakte os. Se også Færdselsstyrelsens vejledning om syn af køretøjer.