Få serviceeftersyn på din bil

Fra 1099,-

Skal din bil have serviceeftersyn? Vores veluddannede mekanikere står klar til at give køretøjet et gennemgående sikkerhedstjek, så du kan tage eventuelle problemer i opløbet og dermed forlænge bilens levetid.

Hos os kan du vælge mellem flere slags serviceeftersyn:

Servicetype Pris
Service efter Bogen Fra kr. 1.099,-
Service 10+ kr. 1099,-*
   

 *Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Prisen på et serviceeftersyn varierer, fordi det er forskelligt fra bilmærke til bilmærke, hvad der skal laves ved de forskellige service- og kilometertal. Men du kender altid prisen på service, inden du afleverer bilen. Hvis vi efterfølgende finder fejl eller mangler på bilen, kontakter vi dig med en pris på dette. 

Er du i tvivl om, hvilket serviceeftersyn du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os eller læse mere herunder. Book tid, eller få et gratis og uforpligtende tilbud.

Service efter servicebogen

 

Stempel i bilens servicebog - typisk til biler fra 0-8 år

Service efter servicebogen er til nye eller nyere biler. Vi anbefaler denne service til biler, der er 0-8 år.

Med dette biltjek kan din bil få serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter. Det giver dig et stempel i bilens servicebog, så du har et bevis for, at garantien på din bil stadig gælder. Har du brug for at få udskiftet dele i køretøjet, så klarer vi også dette ved at bruge godkendte, uoriginale reservedele eller originale dele, hvis de ikke kan fås uoriginalt.

Alt dette sikrer dig, at service er foretaget ud fra bilproducentens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien 100 procent. På den måde højner du værdien af køretøjet, hvis du en dag skal sælge bilen.

Derudover får du mobilitetsservice i hele landet, så du har adgang til gratis vejhjælp. Ligeledes kan du få påfyldning af op to liter sprinklervæske og gratis skift af defekte pærer (gælder ikke Xenon pærer).

Hos Skorstensgaard bliver Service efter Bogen udført efter bilfabrikkernes forskrifter. Skal du også have udskiftet reservedele? Så bruger vi udelukkende originale eller godkendte uoriginale dele fra feks. Bosch, Varta, Lempförder osv. Prisen for serviceeftersyn efter forskrifterne ligger typisk mellem 1.099,- og 3.499,-. 

Service efter bogen omfatter: 

  • Service efter bilfabrikkernes forskrifter
  • Udelukkende godkendte reservedele
  • Mobilitetsservice (gratis vejhjælp i hele Danmark)
  • 100 procent fabriksgaranti

Alle serviceeftersyn hos Skorstensgaard inkluderer:

  • Påfyldning af op til to liter sprinklervæske
  • Skift af defekte pærer uden beregning (gælder ikke Xenon pærer)

Når vi siger, at vi matcher tyske værkstedspriser, så mener vi det. Kommer du derfor til os med et skriftligt og udspecificeret tilbud fra dit tyske mærkeværksted, så matcher vi uden tøven prisen.

Er der tale om et skriftligt og udspecificeret tilbud på originale reservedele fra dit danske mærkeværksted? Vi matcher ikke blot prisen. Med vores op til 40% PrisPres, så går vi op til 40% under tilbuddet på alle bilmærker og årgange. Du kan læse mere om op til 40% PrisPres her.

Vidste du, at du med et Skorstensgaard Servicekort kan udskyde betaling af regningen for serviceeftersynet i op til 60 dage? Læs mere om Skorstensgaard Servicekort her.

Service 10+

Service 10+

Skal din ældre bil over 10 år have skiftet oliefilter og gennemgå en god kontrol i forhold til fejl og mangler? Så skal du vælge vores Service 10+, dette service af bil har en fast pris, som du ikke kan kombinere med andre rabatter eller tilbud. 

Ved Service 10+ skifter vi olie samt oliefilter og foretager en grundig gennemgang af din bil ud fra vores 36 punkters tjekskema.

Service 10+ indeholder:

  • Skift af olie og oliefilter og påfyldning af op til 4 liter kvalitetsolie fra Q8
  • Grundlæggende eftersyn ifølge Skorstensgaards 36 punkters tjekskema
  • Påfyldning af op til 2 liter sprinklervæske og udskiftning af eventuelle defekte pærer uden beregning (Xenon pærer undtaget)
  • Vejhjælp i op til max. 24 mdr.

OBS: Skal der mere end 4 liter motorolie på bilen? Så afregner vi for den ekstra olie.

Generelt

 

Derfor skal din bil have serviceeftersyn

Et serviceeftersyn – også kendt som bilservice og biltjek – handler om at forebygge skader og reparationer, så du oplever færrest drifts- og sikkerhedsproblemer med bilen. Måske har du før set en lille lampe i instrumentbrættet, der pludselig lyser? Det er som regel et tegn på, at bilen har problemer.

Det er helt lovligt at droppe et serviceeftersyn. Det anbefaler vi dog ikke. Hvis der opstår problemer, kan det gå ud over både garanti og pengepung. Din fabriksgaranti på bilen kan nemlig spare dig mange penge, hvis der pludselig opstår større problemer, såsom motorsvigt. Men den dækker ikke, hvis du ikke har overholdt serviceeftersyn til tiden.

Kontakt dit værksted, hvis bilen for eksempel opfører sig anderledes, end den plejer. Du kan se alle vores landsdækkende afdelinger her, så du kan booke en tid til bilservice.

Så meget koster et serviceeftersyn

Hvad koster service på en bil? Prisen på service afhænger af, hvilken service der skal foretages på hvilken bil og indenfor hvilket interval. Du kan finde serviceeftersyn fra 700-15.000 kroner, alt efter servicetype.

Der kan være ret mange penge at spare, hvis du tager dig tid til at undersøge markedet, inden du sender bilen på serviceeftersyn. Men du skal også være opmærksom på, om du får tilbud på det samme serviceeftersyn. Billig service har ofte færre tjekpunkter og færre dele, der bliver udskiftet.

Du vælger selv, om du vil have service hos et mærkeværksted eller et frit værksted. Det ene sted har typisk erfaring i et bestemt bilmærke, hvor et frit værksted – som Skorstensgaard – har ekspertise i flere bilmærker. 

Hos begge steder beholder du fabriksgarantien. Det er dog vigtigt, at du kan dokumentere, at service er foretaget efter bilproducentens forskrifter. Dette sørger vi hos Skorstensgaard for ved at udfylde et bestemt tjekskema efter fabrikkens forskrifter og dernæst give dig et stempel i servicebogen.

Hvor ofte skal jeg have service på bil?

Både nye og ældre biler har behov for regelmæssige serviceeftersyn. Hvor ofte, du skal give køretøjet bilservice, afhænger dog af, hvor mange kilometer bilen har kørt, og hvad fabrikken foreskriver. 

Hvis din bil for eksempel har et interval på to år eller 30.000 kilometer, skal den til service, hvis du når at køre de 30.000 kilometer inden for to år. Kører du derimod under 15.000 kilometer årligt, skal du – i dette eksempel – til service hvert andet år. Til eftersynet vil en mekaniker gennemgå alle kontrolpunkter specificeret i servicebogen og andre vitale dele af bilen.

Har du ønsker om at få professionelt serviceeftersyn af bilen til en lavere pris end den, du får på et mærkeværksted? Så er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.