Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

100% fabriksgaranti på bilen – ellers betaler vi


Din bil og din fabriksgaranti er i de bedste hænder

Når du kører din bil til service hos Skorstensgaard, kan du gøre det helt uden bekymringer. Vi udfører alt arbejde efter forskrifterne og bruger selvfølgelig kun originale og godkendte reservedele. Uanset hvilket bilmærke du har, bevares din fabriksgaranti. Vores stempel i servicebogen er lige så godt som et stempel fra mærkeværkstedet. 

Derfor tæller vores stempler 100% i bilen servicebog:

  • Vi bruger kun originale reservedele fra bilfabrikkerne samt dele fra Bosch og andre godkendte leverandører
  • Vi arbejder altid efter fabrikkernes forskrifter*.
  •  Vi har fuld adgang til fabrikkernes service-tjekskemaer og elektroniske servicehæfter.


Fuld fabriksgaranti – ellers betaler vi

Vi garanterer, at alt det udførte arbejde lever op til bilfabrikkernes forskrifter*. Skulle det mod forventning ske, at en importør afviser en garantisag på grund af arbejde, vi har udført, udbedrer vi problemet uden ekstra omkostninger for dig. Situationen er ikke opstået endnu, men vi er klar med tegnebogen, hvis det sker.

Kulance hos Skorstensgaard

Skorstensgaard kan ikke holdes ansvarlig for manglende kulancedækninger, hvis der opstår fejl på din bil efter fabriksgarantien er udløbet, og bilen er blevet serviceret hos Skorstensgaard. 

Kulancen er et tilbud som, nogle autoriserede værksteder giver på specifikke fejl på nyere biler, som er uden for fabriksgarantien. 

Hybrid og Elbiler

Vi kan ikke garantere fabriksgaranti og laver ikke service iflg. servicebogen på hybrid og elbiler.

Lakgaranti/karosserikontrol

Garanti på bilens lakering følger udelukkende det mærkeværksted bilen kommer fra. Skorstensgaards fabriksgaranti omfatter ikke lakgaranti eller karosserikontrol. Du skal derfor huske at få din billak kontrolleret på dens oprindelige værksted 1 gang årligt, indtil garantien udløber, ellers bortfalder din garanti på lak.

*Gælder for service udført efter fabrikkens foreskrifter, efter 1. jan. 2016

Glemt adgangskode?