100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Udskiftning af bremsevæske

Hos Skorstensgaard sørger vi for kontrol af bremsevæsken uanset hvilken bil, du har. Vi udfører kontrol af bremsevæske i alle vores afdelinger – book tid nu eller få et tilbud her på siden.

Professionel kontrol af bremsevæske

Vi sørger for kontrol af kogepunktet for bremsevæsken på din bil med faglighed og professionalisme for øje. Book en tid til kontrol af bremsevæsken på din bil eller ring til os for råd og vejledning.

Udskiftning af bremsevæske bør ske hvert 2. år

Bremserne i en bil fungerer ved hjælp af bremsevæske, som ved et tryk på bremsepedalen presses sammen. Det er derfor vigtigt, at bremsevæsken fungerer, som den skal. Væsken optager fugt fra omgivelserne, hvilket gør, at bremsevæskens kogepunkt med tiden nedsættes. Dette kan få afgørende betydning, når bremserne bliver belastet hårdt.

Bremsevæskens kogepunkt kontrolleres typisk i forbindelse med et serviceeftersyn, men har du ikke bilen regelmæssigt til service, bør du, for din og dine medtrafikanters skyld, jævnligt få kontrolleret bremsevæsken. De fleste bilfabrikanter anbefaler, at bremsevæsken udskiftes hvert 2. år. Det er dog ikke kun væskens alder, som er afgørende, men også antallet af kørte kilometer har betydning og derfor bør kogepunktet kontrolleres med jævne mellemrum.