BYD service i Køge hos autoriseret Skorstensgaard

Velkommen til Skorstensgaard Køge – dit autoriserede BYD serviceværksted. Vi dækker dine behov alt lige fra kvalitetsservice efter BYD’s forskrifter til professionel reparation og fejlfinding.

Du vil blive mødt med personlig service af vores erfarne BYD mekanikere og teknikere, der vil forstå dine behov og sikre en god kommunikation, så du kan føle dig tryg. Vi hjælper og holder dig opdateret lige fra du har indleveret BYD elbilen til, du henter den igen.

Skorstensgaard Køge – BYD Servicecenter har en stor teknisk viden og tilbyder en bred vifte af professionelle reparationer på din BYD elbil efter de høje standarder, BYD har fastsat. Uanset om det er en mere simpel reparation som bremseskifte eller bremserens til de mere komplicerede som batteriudskiftning.

Og kommer der en fejlmelding i BYD elbilens system, kan vi lokalisere fejlen med vores diagnosetestere fra BYD og udbedre fejlen, så du er godt kørende igen i en sikker bil.

Kontakt os i dag og oplev forskellen ved at vælge Skorstensgaard - autoriseret BYD servicepartner!

Book en tidFå et tilbud

Skorstensgaard kort over afdelinger

Kontakt dit lokale autoriseret BYD værksted i Køge

Vi kan hjælpe dig med ethvert behov du har brug for, hvor det er nemt og hurtigt at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende skriftligt tilbud, har spørgsmål eller blot vil booke en tid.

Det kan være, at du lige pludselig oplever, at en advarselslampe lyser i instrumentbrættet, eller elbilen trænger til nye dæk – uanset årsagen, står vi altid klar til at hjælpe.

Der er altid omkostninger i at have en elbil – også selvom, at det er færre reparationer og servicet er billigere på elbiler, vi sigter derfor stadig efter at tilbyde dig konkurrencedygtige priser, så vi kan lave gode tilbud til dig. Og har du modtaget et tilbud hos et andet autoriseret værksted, prismatcher vi det, så du kan få den bedste service til den bedste pris.

Skorstensgaard køge facade med BYD skilt
BYD elbil på Skorstensgaard værksted

Erfarne BYD mekanikere i Køge

Kvalitet og høj standard er kendetegnet på Skorstensgaard Køge værkstedet. Og derfor har vi nemt kunne leve op til BYD’s høje krav om kvalitet og standarder, da vi skulle godkendes som autoriseret BYD værksted. Det sikrer også dig tryghed i at besøge et værksted, hvor der er styr på processerne og høj professionalisme.

Vores erfarne mekanikere og teknikere har haft mange elbiler mellem hænderne de sidste par år, men de er nu blevet specialiseret i BYD elbiler. De har været på omfattende kurser i BYD elbiler, og er blevet certificeret BYD. For at følge med den konstante udvikling, der er om elbiler, vil de komme løbende på kurser, for at give dig den professionelle service, du fortjener.

Men vi gør altid noget ekstra – derfor har vi også indgået et samarbejde med Teknologisk Institut, der kommer og kvalitetskontrollerer Køge autoværkstedet.

Fordele som BYD kunde i Køge

Udover at kunne tilbyde dig kvalitetsservice og reparationer, får du også en masse fordele, når du er kunde hos os.

Når uheldet er ude, og bilen ikke kan starte eller går i stå, er det godt med et sikkerhedsnet. Og netop det får du hos BYD værkstedet i Køge. Vi giver dig nemlig gratis vejhjælp i op til 24 måneder, når du har fået udført et Service efter Bogen bileftersyn.

Men det stopper ikke her. Er din bilpære gået – svinger du bare forbi Køge værkstedet på Ørnevej 4 i Køge, så skifter vi pæren ganske gratis, så du kan blive set i trafikken igen. Det gælder dog ikke for xenonpærer.

Dette er blot nogle af de mange fordele, du kan drage nytte af, når du besøger vores værksted.

Skorstensgaard kunde får vejhjælp
Skorstensgaard mekaniker laver service på BYD elbil

BYD elbilservice Køge

Vil du gerne have autoriseret service på din BYD elbil? Så er du kommet til den rette. Med vores Service efter Bogen serviceeftersyn fra 1099 kr., får du nemlig et komplet service efter fabrikkens forskrifter. Vi følger nøje BYD’s tjekliste og procedure, så din bil får det service, den har behov for. Dette service sikrer nemlig, at du opretholder din fabriksgaranti på 6 år, hvor det gyldige stempel i din servicebog er din garanti for opretholdelsen.

Vi sørger også for at indkalde dig til dit næste service, så serviceintervallerne bliver overholdt – ellers mister du din fabriksgaranti.

BYD elbiler, uanset model, skal services med serviceintervallerne 1 år eller kørt 20.000 km.

Find dit lokale Køge værksted her

Vil du besøge os, skal du blot sætte din GPS til Ørnevej 4, 4600 Køge. Autoværkstedet er ideelt beliggende på Østsjælland, hvor det er nemt at besøge os, hvis du blandt andet kommer fra Ringsted, Næstved og andre nærliggende byer.

Og skal du på farten igen, efter du har indleveret din BYD elbil til service eller reparation, tilbyder vi en lånebil med fri kilometer. Du er også meget velkommen til at vente i vores venteværelse. Her kan du slappe af i de bløde sofaer, mens du nyder en kop kaffe, te, vand eller kakao.

Du kan også låne vores cykel, hvis du arbejder i nærheden og gerne vil have lidt motion.

Vi ser frem til at møde dig på vores værksted i Køge – din autoriseret BYD autoværksted.