Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Udskiftning af forrude - Spar 30%


Har du fået et stenslag? Er ruden revnet? Eller trænger den blot til at blive skiftet? Så kom til Skorstensgaard, hvor vi har tyske værkstedspriser på rudeskift. Det betyder, at du sparer 30% ift. mærkeværkstederne på udskiftning af din forrude. 


Vores egne karrosseriteknikere skifter vores forruder, og vi samarbejder med de førende leverandører på markedet. Derfor har vi mulighed for at holde prisen på forrude skift særligt lav - for din skyld.


Desuden tilbyder vi 2 års produktgaranti på rudeglasset.


Stenslag repareres fra kun 295 kr.


Hos Skorstensgaard laver vi alle former for service og reparationer - alt sammen til tyske værkstedspriser. Dette betyder kort fortalt, at vi altid er 20 - 40% billigere end mærkeværkstederne.


Når det gælder stenslag, reparerer vi til en pris fra kun 295 kr. Denne skarpe pris samt de 30% på udskiftning af forrude kan vi give dig, fordi vi, ved at have fokus på optimal udnyttelse af vores ressourcer og kort beslutningsproces, kan holde vores omkostninger nede. Og vores lave omkostninger, synes vi, skal komme vores kunder til gode


Afdelinger flere steder i landet


Uanset hvor du bor, så kan du få udskiftet din forrude hos os! Vi har nemlig afdelinger fordelt i hele landet. Så om du bor i Vejle, Aarhus eller København, er der aldrig langt til et af vores mange værksteder. Vi har på nuværende tidspunkt afdelinger i både Kolding, Vejle, Fredericia, Odense, Ballerup, Ikast, Svendborg, Horsens, Hobro, Haderslev, Esbjerg, Tåstrup og Århus.


Få tilbud på udskiftning af forrude


Lige meget hvilken bil du kører, så kan vi håndtere en udskiftning af forruden på din bil. Hos Skorstensgaard klarer vi alle mærker og årgange. Klik på knappen, vælg din afdeling og få et tilbud på udskiftning af forrude inden for 48 timer på hverdage.


Glemt adgangskode?