Bestil nemt tid til udskiftning af forrude

Har du fået et stenslag? Og nu er forruden revnet? Eller trænger den blot til at blive skiftet? Så kom til Skorstensgaard, hvor vi matcher tyske værkstedspriser på udskiftning af forrude. Det betyder, at vi tilbyder et fordelagtig prismatch på tilbud fra autoværksteder i Tyskland med originale dele.

Vi har stor erfaring med at reparere alle bilmærker, og vi samarbejder med de førende leverandører på markedet. Derfor har vi mulighed for at holde prisen på forrudeskift særligt lav. Og du får to års produktgaranti på din nye forrude.

Find din nærmeste afdeling her, og få professionelt serviceniveau til dit behov. Læs også vores nedenstående forklaringer på, hvorfor og hvordan du bør få skiftet bilruden.

Bestil ny forrude til en lav pris - Stenslag repareres fra kun 295,-

Denne skarpe pris kan vi tilbyde dig, da vores ambition er at give danske bilejere en lavere værkstedsregning end den, de får på et mærkeværksted.

Ofte har du dog også mulighed for at få dækket stenslag via din forsikring, så det kan være en god idé at undersøge dette, inden du får sat reparationen i gang.

Generelt om nye forruder

At bestille tid til en ny forrude behøver ikke være besværligt. I hvert fald ikke hos os. Vi har nemlig afdelinger fordelt i hele landet. Så om du bor i Vejle, Aarhus eller København, er der aldrig langt til et af vores mange værksteder.

Få tilbud på udskiftning af forrude

Uanset hvilken bil du kører, så kan vi håndtere en udskiftning af forruden, når det bliver nødvendigt. Hos Skorstensgaard klarer vi nemlig alle typer biler. Klik på knappen, vælg din afdeling, og få et tilbud på udskiftning af forrude inden for 48 timer på hverdage.

 

Hvornår skal jeg få lavet en ny forrude?

Forestil dig, at du suser afsted ude på landevejen i bilen. En forankørende bilist er forholdsvis tæt på dig. Pludselig lyder der en høj, skarp lyd. Grus og andre sten er blevet kastet op på forruden af den anden bilist, hvilket har efterladt flere dybe stenslag i glasset. 

Det er i situationer som disse, hvor du kan være nødt til at få skiftet hele forruden. Normalt kan en lille skramme blive repareret med en lakstift på egen hånd. Men er der først kommet en revne, sidder stenslaget for tæt på rudens kant, eller er der mere end syv af dem, så skal hele ruden skiftes. Det er nemlig usikkert at køre med en skadet eller revnet forrude.

Din bilrude skal fornyes, hvis:

  • Der er syv stenslag eller flere
  • Når forruden er slidt eller revnet
  • Hvis der er stenslag tæt på rudens kant
  • Hvis skaden er for omfattende til en reparation

Heldigvis kan du dårligere udsyn og øge din sikkerhed hos Skorstensgaard. Her tilbyder vi nemlig hurtig udskiftning af forruden. Samtidig sætter vi en stor ære i, at du som bilejer har en sund og sikker bil at køre i. Derfor er højt kvalitet vigtigt for alle vores medarbejdere. Uanset bilmærke. Læs mere om vores erfarne mekanikere hos Skorstensgaard her.

Sådan bliver en ny forrude monteret

At få en ny rude er en smal sag og er som udgangspunkt ikke en svær opgave. Hos Skorstensgaard starter vi med at afdække karosseri og interiør, så din bil ikke får ridser, mens vi arbejder på den. Bagefter fjerner vi den beskadigede bilrude og gør rammen klar med en holdbar lim. Til sidst bliver en ny forrude sat i. Når limen er tør, er bilen klar til at køre.

Når du skal vælge et værksted, som skal klare udskiftningen af din forrude, så er det vigtigt, at du er kritisk om kvaliteten. Din forrude er nemlig ikke bare et stykke glas, men er en del af din bils strukturelle styrke. Prisen på en ny forrude behøver ikke koste mange penge. Har du en forsikring, så kan du ofte få det dækket.

Hos Skorstensgaard får du naturligvis professionel montering og høj service. Selvom vi er billige, så går vi ikke på kompromis med at give dig en god oplevelse. Takket være mange års erfaring i branchen og den nyeste viden sikrer vi, at ruden er helt korrekt monteret. På den måde kan du roligt være tryg ved din bil igen efter et besøg hos os.