Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Udskiftning af forrude - op til 40% billigere

Har du fået et stenslag? Er ruden revnet? Eller trænger den blot til at blive skiftet? Så kom til Skorstensgaard, hvor vi har tyske værkstedspriser på rudeskift, hvilket betyder, at vi er op til 40% billigere end mærkeværkstederne på udskiftning af din forrude. 

Vores egne karosseriteknikere skifter forruder, og vi samarbejder med de førende leverandører på markedet. Derfor har vi mulighed for at holde prisen på forrudeskift særligt lav. Og du får 2 års produktgaranti på rudeglasset.

Stenslag repareres fra kun 295,-

Hos Skorstensgaard laver vi alle former for service og reparationer - alt sammen til tyske værkstedspriser. Det betyder kort fortalt, at vi er op til 40% billigere end mærkeværkstederne.

Stenslag repareres fra kun 295 kr. og denne skarpe pris samt at være op til 40% billigere end mærkeværkstedet på udskiftning af forrude kan vi give dig, fordi vi, ved at have fokus på optimal udnyttelse af vores ressourcer og kort beslutningsproces, kan holde vores omkostninger nede.

Og lave omkostninger kommer også vores kunder til gode.

Afdelinger flere steder i landet

Uanset hvor du bor, så kan du få udskiftet din forrude hos os! Vi har nemlig afdelinger fordelt i hele landet. Så om du bor i Vejle, Aarhus eller København, er der aldrig langt til et af vores mange værksteder.

Få tilbud på udskiftning af forrude

Uanset hvilken bil du kører, så kan vi håndtere en udskiftning af forruden, når det bliver nødvendigt.

Hos Skorstensgaard klarer vi nemlig alle mærker og årgange. Klik på knappen, vælg din afdeling og få et tilbud på udskiftning af forrude inden for 48 timer på hverdage.