100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Udskiftning af forrude

Har du fået et stenslag? Er ruden revnet? Eller trænger den blot til at blive skiftet? Så kom til Skorstensgaard, hvor vi matcher tyske værkstedspriser på udskiftning af din forrude. Det betyder, at vi tilbyder et prismatch på tilbud fra autoværksteder i Tyskland med originale dele. på rudeskift. 

Vores egne karosseriteknikere skifter forruder, og vi samarbejder med de førende leverandører på markedet. Derfor har vi mulighed for at holde prisen på forrudeskift særligt lav. Og du får 2 års produktgaranti på rudeglasset.

Stenslag repareres fra kun 295,-

Denne skarpe pris kan vi tilbyde dig, da vores ambition er at give danske bilejere en lavere værkstedsregning end den de får på et mærkeværksted. 

Ofte har du dog også mulighed for at få dækket stenslag via din forsikring, så det kan være en god idé at undersøge inden du får foretaget reparationen.

 

Afdelinger flere steder i landet

Uanset hvor du bor, så kan du få udskiftet din forrude hos os! Vi har nemlig afdelinger fordelt i hele landet. Så om du bor i Vejle, Aarhus eller København, er der aldrig langt til et af vores mange værksteder.

Få tilbud på udskiftning af forrude

Uanset hvilken bil du kører, så kan vi håndtere en udskiftning af forruden, når det bliver nødvendigt.

Hos Skorstensgaard klarer vi nemlig alle mærker og årgange. Klik på knappen, vælg din afdeling og få et tilbud på udskiftning af forrude inden for 48 timer på hverdage.