BYD prøvekørsel hos Skorstensgaard

Er du på udkig efter en elbil, der har det hele, men er usikker på, om det er elbilen for dig? Så kan du hos Skorstensgaard prøvekøre de kvalitetsbevidste BYD elbiler, hvor der er en række spændende modeller, der passer til ethvert behov – alt lige fra prøvekørsel af familievenlige elbil til de mere hurtige elbilbiler.

Det er ganske enkelt og nemt at booke en prøvekørsel af en BYD elbil. Du skal blot udfylde vores kontaktformular med dine ønsker om tid, og hvilken BYD model, du vil prøvekøre. Og inden for 24 timer vil du blive ringet op af en af vores medarbejdere, der vil arrangere en prøvekørsel, når det passer dig. Vi sørger for, at du får en personlig og informativ oplevelse, hvor du kan teste din BYD drømmebil af.

Indtil videre er det i Skorstensgaard afdelingerne: Aalborg, Randers, Herning, Kolding og Køge, hvor du kan booke dig ind på en BYD prøvetur. Det er helt gratis og uden forpligtelser. Du skal blot medbringe dit gyldige kørekort.

Her har du en oversigt over, hvilke BYD elbiler, du kan prøvekøre. Bemærk, at der kan være nogle afdelinger, der ikke har alle BYD modeller, du kan prøvekøre.

Book en prøvetur 

Prøvekørsel af BYD elbil hos Skorstensgaard

BYD SEAL prøvekørsel

Med sit aerodynamiske flow er BYD SEAL fuldendt til at køre ubesværet på vejene. BYD SEAL er perfekt til dig, der gerne vil ses på vejen med en sportslig stil. Og den luksuriøse stil fortsætter indeni, hvor sidekomforten er helt i top med sine læderbetrukne sæder. SEAL’en er fyldt med sikkerhedsudstyr og teknologi, der giver dig en lækker køreoplevelse. Og du har det hele lige ved hånden på BYD’s intuitive touchskærm, hvor der er et hav af bilens smarte tjenester, du kan betjene herfra.

BYD SEAL’en har en imponerende rækkevidde op til 570 km og en kort opladningstid på blot 26 minutter med en hurtiglader. Og hestene er der også rigeligt af – ja, helt op til 530 hk.

Book en prøveturLæs mere om BYD SEAL
BYD SEAL model
BYD SEAL U model

BYD SEAL U prøvekørsel

Er du på udkig efter en SUV, der er urimelig rummelig, så er BYD SEAL U noget for dig. Det er en robust elbil, der samtidig giver dig en blød og behagelig køreoplevelse med en god komfort. Der er plads til hele familien samt et lækkert stort bagagerum.

BYD SEAL U er udstyret med teknologi, der er samlet i den intuitive BYD touchskærm, der gør det nemt for dig at styre alle de teknologiske funktioner, bilen understøtter.

BYD SEAL U’en har en rækkevidde op til 500 km og blot en opladningstid på 27 minutter med en hurtiglader. Der er masser af kraft med hele 218 hk.

Book en prøveturLæs mere om BYD SEAL U

BYD DOLPHIN prøvekørsel

Den lille og smidige DOLPHIN er en elbil med mange overraskelser, selvom den ikke ser stor ud, har den et overraskende stort bagagerum. Designet på en BYD DOLPHIN er efter en delfin i vandet, hvor bilens ydre mønstre, leder hen på finnerne af delfinen. En anden overraskelse er, at den er proppet med en masse smart udstyr, som ellers ikke ses i biler af denne klasse. Udstyret er blandt andet vognbaneassistent, 360 graders kamera, blindvinkelsensorer og meget mere. Teknologien styres nemt og effektivt fra skærmen ved førersædet. BYD DOLPHIN er elbilen for dig, der ønsker en bevægelig, fleksibel og kraftig elbil.

Den kække DOLPHIN har en rækkevidde op til 427 km med en hurtigopladning på 29 minutter. Hestekræfterne er på 204.

Book en prøveturLæs mere om BYD DOLPHIN
BYD DOLPHIN model
BYD ATTO 3 model

BYD ATTO 3 prøvekørsel

Med denne fikse sag får du en familievenlig elbil og en stor køreglæde. BYD ATTO 3 har ergonomiske sæder med vegansk læder, der giver dig en komfort i topklasse.

Bagagerummet i en BYD ATTO 3 er rummeligt, hvor der er god plads til hverdagens oppakning. Teknologien i elbilen afspejler BYD’s kvalitet med den sikre touchskærm og en midterkonsol, hvor du kan styre bilens teknologiske funktioner.

BYD ATTO 3 har en rækkevidde op til 420 km samt en opladningstid på 30 min ved hurtigladning. Den har hestekræfter på 204.

Book en prøveturLæs mere om BYD ATTO 3