Skorstensgaard Servicekort

Med et Skorstensgaard Servicekort, kan du udskyde betalingen i helt op til 60 dage. Du har også mulighed for at få endnu længere kredit - helt uden renter.

Skorstensgaard Servicekort

Selvom du betaler mindre for dit serviceeftersyn hos Skorstensgaard end på andre værksteder, så kan det alligevel være rart at have mulighed for at udskyde betalingen lidt.

Du kan nemlig ansøge om et servicekort der lader dig udskyde betalingen i helt op til 60 dage. Og som noget helt ny kan du ansøge om kreditten via din telefon - det er både nemt, hurtigt og diskret. 

 

Ansøg nemt og diskret via din telefon

Sådan gør du:

  • Send en SMS med "RB Skorstensgaard" til 1980
  • Du modtager – i løbet af nogle sekunder - en sms, med link til ansøgningen
  • Klik på linket og udfyld ansøgningen
  • Validér herefter med NemID

Efter godkendelsen, modtager du den endelige kreditaftale med en stregkode og et kontonummer på din telefon. Denne stregkode eller kontonummer vises til værkføreren, som herefter nemt og hurtigt kan gennemføre finansieringen af købet. Du modtager dit Skorstensgaard Servicekort med posten inden for 7-10 dage.

Med vores servicekort får følgende fordele:

Du har altid en kredit på den løbende måned + 30 dage. Dvs. op til 60 dage.

  • Kreditten er 100% gratis, hvis du betaler hele beløbet, når kreditten udløber. Ingen renter eller gebyrer
  • Du kan få op til 12 måneders kredit, stadigvæk rentefrit
  • Der er intet årsgebyr på dit kort
  • Du ansøger om kortet direkte på et af vores værksteder eller via linket herunder. Kort tid efter modtager du kortet, som kan bruges straks derefter

Du bruger dit Skorstensgaard-servicekort som et almindeligt kort i vores terminaler. Når du bruger det, får du automatisk kredit på løbende måned +30 dage. Hvis du betaler inden for den periode, er den helt omkostningsfri for dig. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen.

 

Hvor stor skal kreditten være?

Som standard kan du nemt og hurtigt få kredit på op til 14.000 kroner. Du skal blot afgive ganske få oplysninger. Du skal som minimum godkendes til 14000 kr., men du behøver ikke benytte hele beløbet.

Du kan også søge om en større kredit på op til 60.000 kroner. Det kræver en godkendelse af vores samarbejdspartner og tager nogle dage.

Låneeksempler

Tabellerne nedenfor viser eksempler på, hvordan du kan foretage en delbetaling, og hvad det koster.

Skorstensgaard Servicekort skema

 

 

Ansøg om servicekort

Se mulighederne for afbetaling