Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Serviceeftersyn efter servicebogen

Til alle biler fra 0-8 år. inklusiv Mobilitetservice og 100% fabriksgaranti


Har du en nyere bil*, som er omfattet af fabriksgarantien, klarer vi et service uden problemer. Vi benytter checkskema fra din bilfabrikant samt mærkeværkstedernes vejledninger til serviceeftersyn. Det betyder med andre ord, at din bil bliver efterset på nøjagtigt samme høje kvalitetsniveau som på mærkeværkstederne.  

Service efter servicebogen anbefaler vi til alle biler* fra 0-8 år. Det formindsker risikoen for driftsstop, når du vedligeholder din bil efter fabrikkens forskrifter og det hæver gensalgsværdien på bilen.
Et eftersyn foretages typisk for hver 20.000 eller 30.000 km, eller efter ét eller to år. De fleste eftersyn svarer af omfang til et mellemservice, men hvert tredje eftersyn er som regel et større eftersyn.

Hos Skorstensgaard sørger vi for, at din bil får præcis det eftersyn, den skal have på det givne tidspunk

Prisen på service efter servicebogen varierer alt efter bilmærke, model, årgang og antal kørte kilometer. Det kan f.eks. tage dobbelt så lang tid at skifte et filter på én bil fremfor en anden.

Typisk ligger prisen på et serviceeftersyn fra 1.099,- til 3.499,-

Hos Skorstensgaard sparer du altid mellem 20-40% i forhold til mærkeværkstederne.


Hos alle serviceeftersyn giver vi dig desuden 2 liters sprinklervæske gratis samt udskifter dine pærer om nødvendigt, dog ikke Xenon pærer.

Hvad betyder "ellers betaler vi"?

Vi garanterer, at alt det arbejde, vi udfører på din bil, lever op til bilfabrikkernes forskrifter*. Skulle det mod forventning ske, at en importør afviser en garantisag på grund af arbejde, vi har udført, betaler vi alle udgifter derved.. 

BOSCH reservedele med tre års garanti

Alle vores reservedele kommer fra godkendte leverandører, som leverer reservedele i samme høje kvalitet som originale reservedele. Det betyder, at du bevarer din fabriksgaranti, også selv om bilen er helt ny

20-40% billigere end mærkeværkstederne

Vi er en nyskabende værkstedskæde, der giver dig professionel kvalitet til tyske værkstedspriser. Der er især gode penge at spare på vores populære service efter servicebogen!

Få et Skorstensgaard Servicekort

Hos Skorstensgaard kan du få et servicekort med løbende måned + 30 dages kredit. Det betyder, at du har 2 måneder ekstra til at betale din værkstedsregning. Læs mere her...

* Hybrid- og elbiler er undtaget.
Glemt adgangskode?