Udskiftning af turbo

 

Hos Skorstensgaard sørger vi for udskiftning af turbo på din bil til attraktive priser. Vores ambition er at være billigere end mærkeværkstederne. Med vores 20% prispres koncept får du derfor 20% rabat på de tilbud du har fået hos dit mærkeværksted.

Udskiftning af turbo udføres ligesom skift af batteri og mange andre gængse reparationer i alle vores afdelinger og på alle bilmærker. Du kan derfor rolig booke en tid!

Professionel udskiftning af turbo

Når vores medarbejdere reparerer din bil, så udfører de arbejdet med faglighed og professionalisme for øje. Det gælder både reparationer som udskiftning af turbo, skift af batteri, påfyldning af olie og meget andet.

Vi tager professionelt hånd om din bil på alle leder og kanter.

Generelt

Hvornår bør du skifte turbo?

Tidspunktet for hvornår du bør udskifte turbo på din bil afhænger i høj grad af, hvilket bilmærke din bil er. Det gælder også udskiftning af batteri og mange andre reservedele. En god huskeregel er dog, at det altid er nødvendigt at få skiftet turbo, hvis der kommer mislyde fra bilen eller hvis du på anden måde mærker en forskel fra normalen.

Hos Skorstensgaard er vi altid opdaterede på de aktuelle anbefalinger angående turbo, så er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bestil et uforpligtende tilbud online

Du kan hurtigt og enkelt få tilsendt et skriftligt og uforpligtende tilbud på udskiftning af din bils turbo. Du er meget velkommen til at bestille et tilbud her på hjemmesiden eller ringe til dit nærmeste værksted.