Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Udskiftning af turbo

Hos Skorstensgaard sørger vi for udskiftning af turbo på din bil til priser langt under mærkeværkstedernes priser. Udskiftning af turbo udføres ligesom skift af batteri og mange andre gængse reparationer i alle vores afdelinger og på alle bilmærker. Du kan derfor rolig booke en tid!


Professionel udskiftning af turbo, batteri

Når vores medarbejdere reparerer din bil, så udfører de arbejdet med samme høje faglighed og professionalisme som på et autoriseret autoværksted. Det gælder både reparationer som udskiftning af turbo, skift af batteri, påfyldning af

olie og meget andet. Vi tager simpelthen professionelt hånd om din bil på alle leder og kanter.


Hvornår bør du skifte turbo?

Tidspunktet for hvornår du bør udskifte turbo på din bil afhænger i høj grad af hvilket bilmærke, din bil har. Det gælder også udskiftning af batteri og mange andre reservedele. En god huskeregel er dog, at det altid er nødvendigt at få skiftet turbo, batteri osv., hvis der kommer mislyde fra bilen eller hvis du på anden måde mærker en forskel fra normalen.

Hos Skorstensgaard er vi altid opdaterede på de aktuelle anbefalinger angående turbo, batteri osv., så er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.


Bestil et uforpligtende tilbud online

Du kan hurtigt og enkelt få tilsendt et skriftligt og uforpligtende tilbud på udskiftning af din bils turbo. Du kan bestille dit tilbud hed på hjemmesiden eller ringe til vores dygtige værkfører.


Glemt adgangskode?