Bilbatteri - udskiftning og kontrol

 

Bilens elektronik kræver strøm for at fungere og noget af elektronikken kræver endda strøm, når motoren er slukket.

Derfor er det vigtigt, at dit bilbatteri fungerer og kan holde på strømmen. Især vinterens kulde kan være hård for batteriet, hvorfor det kan være en god idé at få testet batteriet, inden frosten for alvor får fat i landet. 

Vi kan både udskifte og kontrollere bilbatteriet for dig til lave priser, der matcher tyske værkstedspriser, hvilket vil sige at vi prismatcher på tilbud fra autoværksteder i Tyskland med originale dele.

Vores værkfører står klar til at hjælpe med råd og vejledning om dit bilbatteri.

Generelt

Er billige bilbatterier i virkeligheden dyre?

Et billigt bilbatteri kan i nogle tilfælde vise sig at være dyrt i længden. Ofte ser vi, at de billige mærker ikke holder så længe som de dyrere mærker og dette afspejler sig også i den garanti, der ydes på bilbatteriet. Lad os hjælpe dig med at finde et godt og holdbart batteri til den rigtige pris og som passer lige netop til din bil. 

 

Kontrol af bilbatteri - sådan!

Er du usikker på, om dit batteri er tilstrækkeligt holdbart? Så kom ind til en af vores afdelinger og lad os kontrollere batteriet for dig. Vi bruger en batteritester til at kontrollere dit batteri, så det bliver gjort så præcist som muligt. Batteritesteren fortæller os, om dit batteri kan holde spændingen eller om det aflader.

Du kan selv udføre en simpel test for at få en indikation om batteriets tilstand.

  1. Mærk hvordan bilen starter, når den er kold. Er den lidt sløv til at starte, kan det skyldes batteriet.
  2. Kig på batteriet. Er der hvide skjolder eller andre tegn på utætheder, så er det tid til at skifte batteriet.

Vidste du

Dårligt batteri kan ødelægge elektronikken

Kører du i længere tid med et sløvt eller dårligt batteri, kan bilens elektronik fejle. Det er især de dele af elektronikken, der skal have konstant strøm for at fungere, der kan tage skade af en for lav spænding. Derfor er det en god idé løbende at få batteriet kontrolleret.

Er dit bilbatteri over 3 år gammelt?

Så kan du risikere at blive en del af vejhjælpens statistikker over udrykninger. Ofte er det de ældre bilbatterier over 3 år, der står af og det gælder især i perioder med frost. Det sker, fordi batteriet skal håndtere mange opgaver på en gang, som f.eks. sædevarme, varme i bagruden, viskere, varmeblæser, radio, lys mm. Hvis der ovenikøbet køres mange korte ture, hvor batteriet ikke bliver opladet, så giver batteriet op. 

Få et tilbud på kontrol af dit batteri i dag

Benyt vores online løsning til at bestille et tilbud i dag, på kontrol af dit batteri. Du kan også booke en tid på værkstedet med det samme.