Autoriseret BYD værksted hos Skorstensgaard Herning

Velkommen til Skorstensgaard Herning – autoriseret BYD Servicepartner. Vi tilbyder kvalitetsservice og reparationer til din BYD elbil udført af vores professionelle BYD mekanikere. Din værkstedsoplevelse er vigtig for os, derfor vægter vi en åben og klar kommunikation med dig lige fra, du har booket din tid til afhentning af din BYD elbil. Du vil opleve en løbene kommunikation, da vi aldrig foretager os noget på din elbil, uden at have aftalt det med dig først.

Det er blot ikke en god kommunikation og høj kvalitet på reparationer og services, du får. Der er en lang række fordele, du kan benytte dig af, når du anvender os som dit lokale autoriserede BYD Herning værksted. Når vores erfarne mekanikere udfører en reparation, får du et års garanti på originale reservedele fra BYD. Men det stopper ikke der – du kan også låne en lånebil med frikilometer, så du kan komme på vejen igen, mens din BYD SEAL, ATTO 3, SEAL U eller DOLPHIN er på værkstedet.

Og skulle uheldet være ude, har du gratis vejhjælp op til 24 måneder, når du får Service efter Bogen bilservice udført hos os. Men det er også vigtigt at have en elbil, hvor du kan se noget. Vi fylder både gratis op til 2 liter med sprinklervæske, så du kan se ud af bilruden, men vi skifter også gratis pærer, så du kan se i mørket, hvis de er gået – gælder dog ikke xenonpærer.

Book en tidFå et tilbud

Skorstensgaard kort med afdelinger

Uforpligtende tilbud hos BYD Herning

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende skriftligt tilbud på service eller reparation på BYD elbil – og det er ganske gratis.

Vi sigter efter at være konkurrencedygtige med vores priser, og derfor prismatcher vi også, hvis du har fået et tilbud på service hos et andet værksted. Du skal blot være opmærksom på, at det skal være det samme service, før vi kan prismatche. Har du behov for gode råd, er du selvfølgelig velkommen til at svinge forbi vores Herning værksted eller giv os et kald – vi hjælper gerne.

Kontakt os for at få en uforpligtende tilbud eller en snak om din BYD bil hos Skorstensgaard - autoriseret BYD servicepartner!

Skorstensgaard facade med BYD facadeskilt
BYD elbiler på Skorstensgaard værksted i Herning

Erfarne mekanikere – dit lokale Herning autoværksted

Hos Skorstensgaard Herning er vi som sagt autoriseret BYD Servicepartner. Det betyder, at vores Herning autoværksted og vores udstyr blevet godkendt af BYD efter deres strenge regler og høje standarter. Derudover har vi også et samarbejde med Teknologisk Institut, der kommer og kvalitetskontrollerer vores Herning værksted.

Med vores erfarne mekanikere kan du føle dig helt tryg, de har nemlig gennemgået omfattende BYD kurser, hvor de er helt opdateret på den nyeste viden. Derfor kommer de også løbene på kurser, for at kunne give dig en værkstedsoplevelse, der opfylder dine behov og forventninger.

Med andre ord – du kan forvente høj kvalitet og professionalisme, når du besøger værkstedet.

BYD reparation Herning

Som tidligere nævnt har vi specieltudstyr, der er egnet til netop din BYD elbil. Og skulle du derfor få et behov for reparation af elbilen, kan vi sagtens klare det. Det kan ske, at en advarselslampe begynder at lyse i instrumentbrættet. Her kan vi fejlsøge på BYD elbiler med BYD’s egne diagnosetestere, hvor vi nemt kan lokalisere fejlen og udbedre den, så du kan komme sikkert på vejen igen.

Når vi laver reparationer, følger vi altid BYD’s procedure og bruger deres originale reservedele, når nogle komponenter trænger til at blive skiftet. Det kan være alt fra udskiftning af bremser, A/C-service, hjulskifte til reparation af bærearme.

Vi foretager dog aldrig en reparation uden din accept, hvor du også kender prisen på forhånd. Vi sender billeder eller video af fejlen eller manglen, hvor vi rådgiver og guider dig igennem billederne – på den måde ser du altid det, vi ser. Vi giver dig Syn for Sagen.

Syn for Sagen fotodokumentation på BYD elbil hos Skorstensgaard
Skorstensgaard mekaniker laver Service efter Bogen på BYD elbil

Få din BYD elbil serviceret i Herning

Service efter Bogen fra 1099,-

Hos Skorstensgaard, autoriseret BYD, tilbyder vi, at du kan få serviceret din BYD elbil efter fabrikkens forskrifter – også det vi kalder for et Service efter Bogen. 

Og hos dit lokale BYD værksted i Herning, er du i rigtig gode hænder – vores erfarne mekanikere følger nøje BYD’s producere under et service. Vi sørger også for at indkalde dig, når du skal til service næste gang – på den måde overholder du serviceintervallerne som på BYD SEAL U, DOLPHIN, ATTO 3 og SEAL er 1 år eller kørt 20.000 km.

Det er dog vigtigt, at du overholder dine serviceintervaller, da du ellers ikke kan opretholde din fabriksgaranti på 6 år. Med vores Service efter Bogen får du et gyldigt stempel i din servicebog, der er din forsikring om, at din elbil stadig er under fabriksgarantien. 

Find dit lokale værksted i Herning

Du finder dit lokale Skorstensgaard, BYD Servicepartner, værksted på adressen Viborgvej 103, 7400 Herning. Værkstedet ligger ideelt for de nærliggende områder som Ikast, Kibæk, Sunds, Brande og Videbæk, hvor det er nemt for dig at komme til vores autoværksted.

Vi kan derfor også tilbyde dig en lånebil med fri kilometer, så du kan fortsætte dine daglige gøremål. Og har du lyst til at vente på at din BYD elbil bliver færdig, har vi et skønt venteværelse, hvor du har udsigt over værkstedet. Her kan du også nyde en dejlig kop kaffe, kakao, te eller vand, mens du ser TV eller arbejder på din bærbar.

Vi ser frem til at se dig på værkstedet