Skorstensgaards kommentar til aktuel medieomtale i Svendborg:

Avisen beskriver d. 28. april 2023 et forløb med en Audi A6 indleveret i Skorstensgaards Svendborg-afdeling. Dels handler avisens dækning om et tilbud, afdelingen har afgivet efter ekstern undersøgelse af blandt andet bilens gearkasse. Dels beskriver avisens omtale et købstilbud, som en medarbejder i privat regi har givet kunden om køb af selvsamme bil.

For så vidt angår gearkassen, så oplyste vores Svendborg-afdeling på forhånd kunden om, at det ikke ligger inden for vores kompetence i afdelingen at fejlsøge på gearkasser. Efter aftale med kunden rekvirerede Skorstensgaard Svendborg derfor Diagnosespecialisten, en uafhængig 3. part, til at udføre diagnosen. Det er på baggrund af deres diagnose og reparationsanbefaling, vi har givet tilbud til kunden. Om et andet lokalt værksted mener, at de kan diagnosticere gearkasser, hvordan kvaliteten af deres arbejde er, og hvordan den omtalte Audi har det i dag, har Skorstensgaard ikke mulighed for at vurdere.

Om dette siger administrerende direktør Anders Skorstensgaard:

- Efter fin dialog og aftale med kunden er det en ekstern 3. part, der har udført diagnosen. Det er således Diagnosespecialisten, der bedst kan redegøre for deres diagnose, og hvorfor de kommer frem til den konklusion eller anbefaling.

Hvad angår omtalen i Fyns Amts Avis af en personalesag, hvor en medarbejder privat har afgivet et købstilbud, mens han var på arbejde i Skorstensgaards Svendborg-afdeling, så tager Skorstensgaard klar afstand fra denne enkeltstående handling. Herom siger Anders Skorstensgaard:

- Skorstensgaard hverken køber eller sælger biler, og der er derfor ikke tale om, at Skorstensgaard Svendborg har fremsat et købstilbud på bilen. Det strider endvidere imod vores praksis, at medarbejdere på den måde afgiver tilbud i privat regi på biler, der indleveres til Skorstensgaard. Udover at være uacceptabelt er det ude af trit med vores værdier og derfor en sag, som jeg ser på med alvor.

Skorstensgaard betragter den omtalte sag som en personalesag og har derfor håndteret den som en sådan.