Vi har åbent på alle værksteder

Frit autoværksted i Viborg

Mit navn er Søren Eskildsen og vores værksted på Falkevej 23 i Viborg står til din disposition. Søger du rådgivning vedrørende din bil, er jeg klar, og jeg glæder mig meget til at hjælpe dig!

Når du vælger Skorstensgaard i Viborg til at stå for bilreparationer og serviceeftersyn på din bil, får du din bil lavet til priser, der med vores 20% PrisPres, garanterer en 20% besparelse på dit tilbud fra et mærkeværksted.

Hos os Matcher vi Tyske Værkstedspriser og du får kundeservice og kvalitet, der er helt i top.

Du kan bestille tid på værkstedet her på siden eller rekvirere et 100% gratis tilbud fra os, som samtidig er totalt uforpligtende.

Spørgsmål? Kontakt os her i Viborg, hvor vi er klar med kvalificeret rådgivning og gode tilbud på serviceeftersyn og bilreparation.

”Jeg vil give dig den bedste værkstedsoplevelse her hos Skorstensgaard i Viborg!”

Søren Eskildsen, afdelingschef, Skorstensgaard i Viborg

 

Læs mere om Viborg

Skorstensgaard Viborg

Falkevej 23 8800 Viborg +45 7370 7991 viborg@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard Viborg - autoværksted som er op til 40% billigere end de lokale mærkeværksteder
Skorstensgaard Viborg - Falkevej 23 - 8800 Viborg - Tyske Værkstedspriser
Velkommen til Skorstensgaard Viborg på Falkevej 23
Vent mens din bil er på værksted hos Skorstensgaard Viborg - gratis kaffe, internet og tv

Bliv bare hjemme - så henter vi din bil

Det er vigtigt, at vi passer på i disse Corona-tider - og derfor har vi lavet et koncept, som vi kalder Take-Away Mekaniker. Vi henter din bil hjemme hos dig - og vi kommer med den igen, når den er tip-top i stand.

Og gennem hele processen har vi naturligvis fokus på at spritte af og desinficere - både før, under og efter endt reparation og levering.

1) Du booker en reparation online eller på telefonen - du skal blot huske at nævne, at du vil benytte dig af vores Take-Away Mekaniker-koncept.

2) Vi henter bilen.

3) Via telefonen gennemgår vi derefter ordren med dig.

4) Bilen bliver repareret på vores værksted.

5) Efter endt reparation kontakter vi dig og aftaler betaling og levering.

6) Vi afleverer bilen igen efter betaling.

Vi har også indført Kontaktløs Kundebetjening. Læs mere om det - og om Corona generelt - her.

Om Skorstensgaard i Viborg

Hos Skorstengaard Viborg rådgives du af erfarne og dygtige medarbejdere, der indskriver din bil. Her aftaler I sammen, hvad der skal laves på din bil og hvad det kommer til at koste. Nu overgår din bil så til vores værkstedspersonale, som er klar til at foretage service og reparation på din bil uanset mærke og årgang.

Er din bil så ny, at den er i fabriksgarantiperioden, kan du sagtens benytte Skorstensgaard frem for dit lokale mærkeværksted. Vi foretager Service efter bogen, hvilket betyder at bilen gennemgås præcis efter bilfabrikkens egne forskrifter. Efterfølgende garanterer vi bibeholdelse af fabriksgarantien og slutter af med et fuldt gyldigt stempel i din bils servicebog.

Gode kundefordele med Skorstensgaard Viborg

En del af det at være Skorstensgaard kunde er også, at du har mulighed for at benytte vores attraktive kundefordelsprogram.

Det betyder, at får din bil Service efter bogen, så har du 100% fabriksgaranti og mulighed for at bruge Skorstensgaard Mobilitetsservice. Samtidig kan du få stillet en gratis lånebil til rådighed, når din bil er på værksted eller udskyde betaling af din bilregning i op til 60 dage med vores Servicekort.

For slet ikke at tale om vores gode rabatordninger, for eksempel for FDM-medlemmer eller for pensionister over 65 år.

Og ved alt arbejde, vi udfører, kender du prisen på forhånd, da den er aftalt, som noget af det allerførste.

Find Skorstensgaard i Viborg

Værkstedet på Falkevej 23 ligger parallelt med Indre Ringvej og skal du med bus hen til os for at hente din bil, så kan du vælge Bybus nr. 1, 2 eller 3 fra rutebilstationen. Det tager 15-30 minutter at finde hen til os.

Med Bybus 1 står du af ved Søndermarken og går de resterende ca. 900 meter. Er du ombord i Bybus 2, skal du stå af på stoppestedet ved Falkevej/Holstebrovej og gå de sidste 700 meter. Og er du med Bybus 3, står du af ved stoppestedet Lærkevej/Falkevej. Herfra er der ca. 200 meter hen til vores værksted.

Afleverer du din bil uden for værkstedets åbningstid, kan du lægge din bilnøgle i vores sikrede nøgleboks.

Et dygtigt og professionelt mekanikerhold

Værkstedet i Viborg foretager bilreparation og autoservice på alle biler, uanset mærke og årgang, og vores hold af professionelle mekanikere og teknikere er klar til at tage sig godt af din bil uanset om den er fra Tyskland, Sverige, Frankrig, Italien, Korea eller et helt sjette land.

Din bil er i gode hænder hos Skorstensgaard i Viborg, så skynd dig at bede om et tilbud fra os for at finde ud af, hvor mange penge du kan spare ved at skifte fra dit mærkeværksted til os.

Vi vil være billligere en mærkeværkstederne

Ved at benytte Skorstensgaard på Falkevej 23 i Viborg får du en god værkstedsoplevelse. Vi har samtidig en en ambition om at give dig en bedre pris end den du får på et mærkeværksted.

Vores koncept hedder "Matcher Tyske Værkstedspriser", og det er gennemprøvet med stor succes gennem flere år. Vi prismatcher nemlig på tilbud fra autoværksteder i Tyskland med originale dele. Samtidig tilbyder vi 20% PrisPres på dit tilbud fra et mærkeværksted - da service og reparation ikke skal koste mere end nødvendigt. Kundeservice og kvalitetsarbejde er en selvfølge hos Skorstensgaard.

Vil du have et 100% gratis tilbud? Bestil det her på siden med det samme. Du får svar inden for 48 timer på hverdage.