Frit autoværksted i Randers

Jeg hedder Brian Cooke Valdemar, og jeg er værkstedschef hos Skorstensgaard. Er det tid til service eller reparation på din bil, så er du meget velkommen til at kontakte mit dygtige team i Randers.  

”Vi vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse her hos Skorstensgaard i Randers!”

Når du bruger Skorstensgaard i Randers som dit foretrukne autoværksted, sikrer du dig gode besparelser på værkstedsregningerne fremover. Ikke blot matcher vi Tyske værkstedspriser, altså et tilbud på samme ydelse fra et mærkeværksted over grænsen, men vi garanterer også 20% PrisPres på dit tilbud fra et dansk mærkeværksted. Kundeservice og kvalitet i arbejdet går vi ikke på kompromis med.

Book dit værkstedsbesøg her på siden, eller bed om at få et tilbud fra os. Alle tilbud fra Skorstensgaard i Randers er 100% gratis og uforpligtende. Såfremt bilen skal diagnosticeres for fejl og mangler, opkræver vi timeløn for gennemgang.

Har du spørgsmål? Kontakt os her i Randers. Vi er altid klar med masser af gode tilbud og kvalificeret rådgivning vedrørende din bil.

Brian Cooke Valdemar, Værkstedschef hos Skorstensgaard A/S i Randers

Husk at følge os på Facebook, Youtube og LinkedIn  her bliver du opdateret med nyheder, konkurrencer og gode råd fra værkstedet

Læs mere om Randers

Skorstensgaard Randers

Ribevej 2C 8940 Randers +45 7370 9356 randers@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Om Skorstensgaard i Randers

Når du drejer ind til Skorstensgaard i Randers, står vores dygtige og engagerede medarbejdere klar til at modtage din bil. Ved modtagelsen aftaler vi i fællesskab, hvad der skal laves på din bil og hvad prisen er. Herefter overtager vores mekanikere og teknikere bilen. De er altid klar til at reparere din bil eller udføre service, uanset bilens mærke og årgang. 


Du kan uden tøven benytte Skorstensgaard i Randers til din helt nye bil i stedet for mærkeværkstedet. Vi udfører Service efter bogen, så servicet udføres præcist, som bilfabrikkerne foreskriver. Sådan kan vi garantere, at bilens fabriksgaranti bibeholdes, og vi sætter naturligvis et godkendt stempel i din servicebog.

Vi matcher Tyske Værkstedspriser

Du får ikke alene en god service og rådgivning, når du besøger Skorstensgaard i Randers. Du får det også til en attraktiv pris.

Vores koncept "Matcher Tyske Værkstedspriser" sikrer dig store besparelser på din værkstedsregning, da vi matcher prisen på tilbud fra autoværksteder i Tyskland m. originale dele. Og det er et koncept, vi står ved, da et serviceeftersyn eller en reparation ikke behøver at koste mere end højst nødvendigt. 

Ønsker du et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Randers? Du kan selv bestille det her på siden. Vi garanterer, at du får svar inden for 48 timer på hverdage.

Bilreparation foretages af erfarne mekanikere

Når din bil skal til reparation eller service på vores værksted på Ribevej 2C, er du ikke i tvivl om at du er ankommet til Skorstensgaard. Det sørger vores genkendelige design og koncept for. Vi har det, der skal bruges for at kunne levere en god oplevelse til dig, uden at udgifterne stikker af. Dette er én af mange grunde til, at vi kan holde priserne nede på det bemærkelsesværdige niveau, som vi kan.

I vores Randers afdeling kommer der mange biler igennem systemet dagligt, og derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere er opdateret på bilviden.

Vi bruger mange ressourcer på at holde mekanikere og teknikere opdateret på relevant viden. Det er med til at sikre effektiv og korrekt reparation af din bil, samt at vi også er i stand til at fejlsøge biler hurtigt.

Skorstensgaard i Randers tilbyder kundefordele

Når Skorstensgaard i Randers er dit foretrukne bilværksted, så kan du også gøre brug af vores kundefordelsprogram.

F.eks. er der med Service efter bogen – hvor vi følger bilfabrikkens egne forskrifter – 100% fabriksgaranti og mulighed for at bruge vores mobilitetsservice, hvis du f.eks. oplever motorstop eller får en punktering.

Du finder links til vores kundefordele i menuen i toppen.

Husk også at du altid kender prisen for værkstedsbesøget, da vi har aftalt den på forhånd, og ønsker du at vente hos os, er du velkommen til at tage plads i vores hyggelige venterum.

Find Skorstensgaard i Randers

Når du skal aflevere din bil hos os, så stil GPS’en til Ribevej 2C i Randers SV. Er du mere til selv at finde vej, så ligger vores nye afdeling i Randers omme bag ved Netto og Bilhuset Haldrup.

Skal du med bus ud til os, så hop på Bybus 16 eller Bus 223. Turen tager 10-12 minutter. Er du med 16’eren, så stå af ved Bastrups Alle/Århusvej og er du med Bus 223 skal du stå af ved Århusvej/Ribevej.

Afleverer du din bil efter lukketid, så kan du trygt lægge din bilnøgle i vores sikre nøgleboks.

Dygtige mekanikere til biler i Randers

Vores mekanikere og teknikere i Randers afdelingen foretager service og reparation på alle biler uanset mærke og årgang.

Du kan derfor trygt overlade din bil i vores varetægt, uanset om den er fransk, tysk, japansk, koreansk eller fra et helt 5. land.

Du kan være aldeles overbevist om at din bil håndteres af både professionelle og kompetente hænder hos Skorstensgaard og du er meget velkommen hos os.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Randers eller postnr 8940 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Randers kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Randers .

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Randers , og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.