Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit autoværksted i Randers

Jeg hedder Stefan Junker, og jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard. Er det tid til service eller reparation på din bil, så er du meget velkommen til at kontakte mine dygtige kolleger i Randers.  

 

Når du bruger Skorstensgaard i Randers som dit foretrukne autoværksted, sikrer du dig gode besparelser på værkstedsregningerne fremover. Vi matcher Tyske Værkstedspriser, og det betyder, at vi er op til 40% billigere end dit lokale mærkeværksted. Kundeservice og kvaliteten i arbejdet går vi ikke på kompromis med.

 

Book dit værkstedsbesøg her på siden eller bed om at få et tilbud fra os. Alle tilbud fra Skorstensgaard i Randers er 100% gratis og uforpligtende.

 

Har du spørgsmål? Kontakt os her i Randers. Vi er altid klar med masser af gode tilbud og kvalificeret rådgivning vedrørende din bil.

 

”Jeg vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse her hos Skorstensgaard i Randers!”

 

Stefan Junker, Afdelingschef hos Skorstensgaard A/S i Randers

Læs mere om Randers

Skorstensgaard Randers

Ribevej 2C 8940 Randers +45 7370 9356 randers@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne på service

Om Skorstensgaard i Randers

Når du drejer ind til Skorstensgaard i Randers, står vores dygtige og engagerede medarbejdere klar til at modtage din bil. Ved modtagelsen aftaler vi i fællesskab, hvad der skal laves på din bil og hvad prisen er. Herefter overtager vores mekanikere og teknikere bilen. De er altid klar til at reparere din bil eller udføre service, uanset bilens mærke og årgang. 


Du kan uden tøven benytte Skorstensgaard i Randers til din helt nye bil i stedet for mærkeværkstedet. Vi udfører Service efter bogen, så servicet udføres præcist, som bilfabrikkerne foreskriver. Sådan kan vi garantere, at bilens fabriksgaranti bibeholdes, og vi sætter naturligvis et godkendt stempel i din servicebog.


Prisen? - Den er stadig op til 40% billigere end den, som du får hos mærkeværkstederne i Randers.

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Du får ikke alene den samme gode service og rådgivning, som du er vant til fra dit autoriserede værksted. Du får det også til en meget billigere pris, når du besøger Skorstensgaard i Randers. Faktisk er vi helt op til 40% billigere.


Vores priskoncept "Matcher Tyske Værkstedspriser" sikrer dig store besparelser på din værkstedsregning sammenlignet med mærkeværkstedet. Og det er et koncept, vi står ved, da et serviceeftersyn eller en reparation ikke behøver at koste mere end højst nødvendigt. 


Vi sparer naturligvis ikke på kvaliteten eller rådgivningen.


Ønsker du et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Randers? Du kan selv bestille det her på siden. Vi garanterer, at du får svar inden for 48 timer på hverdage.

Bilreparation foretages af erfarne mekanikere

Når din bil skal til reparation eller service på vores værksted på Ribevej 2C, er du ikke i tvivl om at du er ankommet til Skorstensgaard. Det sørger vores genkendelige design og koncept for. Vi har det, der skal bruges for at kunne levere en god oplevelse til dig, uden at udgifterne stikker af. Dette er én af mange grunde til, at vi kan holde priserne nede på det bemærkelsesværdige niveau, som vi kan.


I vores Randers afdeling kommer der mange biler igennem systemet dagligt, og derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere er opdateret på bilviden.


Vi bruger mange ressourcer på at holde mekanikere og teknikere opdateret på relevant viden. Det er med til at sikre effektiv og korrekt reparation af din bil, samt at vi også er i stand til at fejlsøge biler hurtigt.

Skorstensgaard i Randers tilbyder kundefordele

Når Skorstensgaard i Randers er dit foretrukne bilværksted, så kan du også gøre brug af vores kundefordelsprogram.


F.eks. er der med Service efter bogen – hvor vi følger bilfabrikkens egne forskrifter – 100% fabriksgaranti og mulighed for at bruge vores mobilitetsservice, hvis du f.eks. oplever motorstop eller får en punktering.


Du finder links til vores kundefordele i menuen i toppen.


Husk også at du altid kender prisen for værkstedsbesøget, da vi har aftalt den på forhånd, og ønsker du at vente hos os, er du velkommen til at tage plads i vores hyggelige venterum.

Find Skorstensgaard i Randers

Når du skal aflevere din bil hos os, så stil GPS’en til Ribevej 2C i Randers SV. Er du mere til selv at finde vej, så ligger vores nye afdeling i Randers omme bag ved Netto og Bilhuset Haldrup.


Skal du med bus ud til os, så hop på Bybus 16 eller Bus 223. Turen tager 10-12 minutter. Er du med 16’eren, så stå af ved Bastrups Alle/Århusvej og er du med Bus 223 skal du stå af ved Århusvej/Ribevej.


Afleverer du din bil efter lukketid, så kan du trygt lægge din bilnøgle i vores sikre nøgleboks.

Dygtige mekanikere til biler i Randers

Vores mekanikere og teknikere i Randers afdelingen foretager service og reparation på alle biler uanset mærke og årgang.


Du kan derfor trygt overlade din bil i vores varetægt, uanset om den er fransk, tysk, japansk, koreansk eller fra et helt 5. land.


Du kan være aldeles overbevist om at din bil håndteres af både professionelle og kompetente hænder hos Skorstensgaard og du er meget velkommen hos os.