Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Ballerup

Jeg hedder Michael Brohammer og er ansvarlig for afdlelingen i Ballerup. Mit team og jeg er klar til at hjælpe og rådgive dig om din bil, reparation og service. Vi giver kvalificerede råd om din bil, hvad enten du skriver en mail, ringer ind eller kommer personligt forbi værkstedet.

”Den bedste og billigste værkstedsoplevelse? Den får du hos Skorstensgaard i Ballerup!”

Hos os har vi en ambition om at give dig service og reparation til en lavere pris end den du får på et mærkeværksted. Du kan som minimum spare 20% ved at benytte Skorstensgaards 20% PrisPres. Samtidig har du kundefordele som gratis vejhjælp, 100% fabriksgaranti, lånebil osv. Du kan selv booke tid og bede om et gratis tilbud her fra siden, men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Alle tilbud fra Skorstensgaard er 100% uforpligtende og ganske gratis og vores fagligt dygtige mekanikere, kan reparere og servicere alle biler uanset mærke og årgang.

Michael Brohammer, værkstedschef, Skorstensgaard i Ballerup

 

Læs mere om Ballerup

Skorstensgaard Ballerup

Energivej 24 2750 Ballerup +45 7010 5030 ballerup@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30-16.30
Fredag: 7.30-15.30
værksted
Man-tors: 7.30-15.30
Fredag: 7.30-15.00
Skorstensgaard Ballerup er klar til at servicere dig og din bil på Energivej 24
Vent på din bil i behagelige omgivelser hos Skorstensgaard Ballerup
Skorstensgaard i Ballerup på Energivej 24, vent mens din bil er på værksted
Nyd en god kop kaffe mens du venter hos Skorstensgaard i Ballerup

Om Skorstensgaard i Ballerup

Når du afleverer din bil hos Skorstensgaards autoværksted i Ballerup, så står vores dygtige medarbejdere klar til at modtage din bil, uanset mærke, alder og model. Vores mekanikere og teknikere er altid opdateret på den nyeste teknologi, så de er i stand til at løse ethvert problem.

Skorstensgaard har en ambition om at være billigere end de autoriserede værksteder og vi går ikke på kompromis med kvalitet og serviceniveau. Derfor får du også et godkendt stempel i servicebogen og bevarer din fabriksgaranti.

Kundefordele hos Skorstensgaard i Ballerup

Som kunde ved Skorstensgaard i Ballerup har du adgang til vores attraktive kundefordelsprogram.

Eksempelvis kan du ved at få Service efter servicebogen på din bil bibeholde bilens fabriksgaranti i garantiperioden eller gøre brug af vores mobilitetsservice, som er en døgnåben service, der giver gratis vejhjælp i hele Danmark ved f.eks. punktering og motorstop. Kan du ikke køre videre, har vi en gratis lånebil klar til dig senest kl. 17 samme dag.

Der er ingen overraskelser på din værkstedsregning, da du har aftalt både arbejde og pris, idet du afleverede din bil på værkstedet. Og du har det på skrift.

Finder vi mere arbejde undervejs, så kontakter vi dig. Og ekstraarbejdet påbegyndes ikke uden din accept.

Sådan finder du Skorstensgaard i Ballerup

Du finder Skorstensgaard i Ballerup tæt på Ring 4, Hillerødmotorvejen og Frederiksundsvejen. Har du brug for at komme videre med offentlig transport, så ligger vores værksted blot tre minutters gang fra S-togs station Malmparken.

Når du ankommer, så kan du parkere din bil på begge sider af vores værkstedsbygning. Indgangen findes foran ud mod Energivej. Kommer du uden for vores normale åbningstid, så kan du benytte den sikrede nøgleboks, som du finder lige ved siden af indgangen.

Autoværksted med specielle kompetencer til Volkswagen, SEAT, Audi & Skoda

Vores afdeling i Ballerup har som nævnt længere oppe et særligt kendskab til bilmærkerne Volkswagen, Audi, Skoda og SEAT.

Det grunder i, at værkstedet tidligere har været autoriseret værksted for netop disse bilmærker og selvom tingene har ændret sig, så er kompetencerne ikke forsvundet.

Har du en bil af andet mærke end de nævnte, så er der ingen grund til at fortvivle. Vores mekanikere opkvalificeres løbende til at håndtere alle biler uanset mærke, model og årgang.

Få et tilbud hos os og se hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted

Ved at vælge Skorstensgaard i Ballerup til at forestå reparation og service på din bil, så sikrer du dig den gode værkstedsoplevelse til en attraktiv pris.

Hos os finder du priser, der som minimum er 20% billigere end mærkeværkstederne. Se mere under 20% PrisPres. Men på trods af, at prisen er lav, så kan vi selvfølgelig stå 100% inde for både vores kundeservice og kvaliteten i arbejdet.

Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Ballerup? Du kan selv bestille det her på siden, ligesom du naturligvis er velkommen til at kontakte os via mail og telefon. Alle henvendelser følges op inden for 48 timer på hverdage.

Et erfarent hold af mekanikere til din bil

Michael Brohammer og resten af holdet i Skorstensgaard Ballerup har masser af erfaring med reparation og service af biler. For eksempel har afdelingen som en del af samarbejdet med Auto House Ballerup 15 års erfaring med biler fra Skoda, VW, Audi og SEAT.

Værkstedet i Ballerup håndterer mange biler hver dag, uanset mærke og årgang, og det stiller krav til vores automekanikere og teknikere. Derfor sender vi også vores personale på kurser og uddannelser løbende, så de er opdateret på nyeste viden fra bilfabrikkerne, og det udstyr der benyttes til blandt andet fejlsøgning på bilerne. Det betyder, at Ballerup afdelingen er fuldt ud klar til enhver udfordring vedrørende din bil.

Få et tilbud her