Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
 • Reservedele og udstyr
OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Medarbejdere
Her kan du se hvem du møder her i afdelingen og lære dem lidt bedre at kende.
Reservedele
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. Det betyder bl.a. vi giver 3 års reservedelsgaranti. Læs mere her

Frit autoværksted i Ballerup

Jeg hedder Michael Brohammer og kommer du til Skorstensgaard her i Ballerup, lige uden for vores hovedstad København, så vil det være mig, du kommer til at tale med. Jeg er klar til at hjælpe og rådgive dig om din bil, reparation og service.


Ballerup-afdelingen er klar med gode, kvalificerede råd om din bil, hvad enten du skriver en mail, ringer ind eller kommer personligt forbi værkstedet.


Service og reparation på din bil er op til 40% billigere hos os end hos mærkeværkstedet, så du kan spare mange penge ved at benytte Skorstensgaard. Udover den gode pris får du fremragende kundeservice og en god kvalitet i arbejdet.


Tids- og tilbudsbestilling kan du selv klare her fra siden, men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os og få hjælp til det.


Alle tilbud fra Skorstensgaard er 100% uforpligtende og ganske gratis og vi kan reparere og servicere alle biler uanset mærke og årgang.


”Den bedste og billigste værkstedsoplevelse? Den får du hos Skorstensgaard i Ballerup!”


Michael Brohammer, værkstedschef, Skorstensgaard i BallerupLæs mere om Ballerup Læs mindre om Ballerup

Om Skorstensgaard i Ballerup


Når du afleverer din bil hos Skorstensgaards autoværksted i Ballerup, så står vores dygtige medarbejdere klar til at modtage din bil, uanset mærke, alder og model. Vores mekanikere og teknikere er altid opdateret på den nyeste teknologi, så de er i stand til at løse ethvert problem.


Skorstensgaard er op til 40% billigere end de autoriserede værksteder og vi går ikke på kompromis med kvalitet og serviceniveau. Derfor får du også et godkendt stempel i servicebogen og bevarer din fabriksgaranti.

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Ved at vælge Skorstensgaard i Ballerup til at forestå reparation og service på din bil, så sikrer du dig samme gode værkstedsoplevelse som hos dit mærkeværksted, men til en langt lavere pris.


Hos os finder du priser der er op til 40% under de autoriserede værksteder, men selvom prisen er lav, så er både kundeservice og kvaliteten i arbejdet helt i top.


Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Ballerup? Du kan selv bestille det her på siden, ligesom du naturligvis er velkommen til at kontakte os via mail og telefon. Alle henvendelser følges op inden for 48 timer på hverdage.

Et erfarent hold af mekanikere til din bil

Michael Brohammer og resten af holdet i Skorstensgaard Ballerup har masser af erfaring med reparation og service af biler. For eksempel har afdelingen som en del af samarbejdet med Auto House Ballerup 15 års erfaring med biler fra Skoda, VW, Audi og SEAT.


Værkstedet i Ballerup håndterer mange biler hver dag, uanset mærke og årgang, og det stiller krav til vores automekanikere og teknikere. Derfor sender vi også vores ansatte på kurser og uddannelser løbende, så de er opdateret på nyeste viden fra bilfabrikkerne, og det udstyr der benyttes til bl.a. fejlsøgning på bilerne. Det betyder at Ballerup afdelingen er fuldt ud klar til enhver udfordring vedrørende din bil.

Kundefordele hos Skorstensgaard i Ballerup

Som kunde ved Skorstensgaard i Ballerup har du adgang til vores attraktive kundefordelsprogram.

Eksempelvis kan du ved at få Service efter servicebogen på din bil bibeholde bilens fabriksgaranti i garantiperioden eller gøre brug af vores mobilitetsservice, som er en døgnåben service, der giver gratis vejhjælp i hele Danmark ved f.eks. punktering og motorstop. Kan du ikke køre videre, har vi en gratis lånebil klar til dig senest kl. 17 samme dag.

Der er ingen overraskelser på din værkstedsregning, da du har aftalt både arbejde og pris, idet du afleverede din bil på værkstedet. Og du har det på skrift.

Finder vi mere arbejde undervejs, så kontakter vi dig. Og ekstraarbejdet påbegyndes ikke uden din accept.

Sådan finder du Skorstensgaard i Ballerup

Du finder Skorstensgaard i Ballerup tæt på Ring 4, Hillerødmotorvejen og Frederiksundsvejen. Har du brug for at komme videre med offentlig transport, så ligger vores værksted blot tre minutters gang fra S-togs station Malmparken.

Når du ankommer, så kan du parkere din bil på begge sider af vores værkstedsbygning. Indgangen findes foran ud mod Energivej. Kommer du uden for vores normale åbningstid, så kan du benytte den sikrede nøgleboks, som du finder lige ved siden af indgangen.

Autoværksted med specielle kompetencer til VW, SEAT, Audi & Skoda

Vores afdeling i Ballerup har som nævnt længere oppe et særligt kendskab til bilmærkerne VW, Audi, Skoda og SEAT.

Det grunder i, at værkstedet tidligere har været autoriseret værksted for netop disse bilmærker og selvom tingene har ændret sig, så er kompetencerne ikke forsvundet.

Har du en bil af andet mærke end de nævnte så fortvivl ikke. Vores mekanikere opkvalificeres løbende til at håndtere alle biler uanset mærke og årgang.
Glemt adgangskode?