Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne
Medarbejdere
Her kan du se hvem du møder her i afdelingen og lære dem lidt bedre at kende.
Falck Bonusværksted
Vi er nu også Falck Bonusværksted, det betyder du kan opnå forskellige fordele, når du bruger et af vores værksteder.
Vi bruger Bosch
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. det betyder bla. vi giver 3 års reservedels garanti. Læs mere her

Frit autoværksted i Ballerup

Her i vores afdeling i Ballerup kan du bestille tid og tilbud online døgnet rundt.

Vi klarer alt i reparationer og service, uanset bilmærke og årgang. Serviceniveauet og kvaliteten i arbejdet er altid i top

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille en tid til et serviceeftersyn, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller på mail. På telefonen sidder Driftschef Joran lilholm klar med professionel rådgivning.


Læs mere om Ballerup Læs mindre om Ballerup

Bilreparation af høj kvalitet på autoværkstedet i Ballerup


Når du drejer din bil ind til Skorstensgaards autoværksted i Ballerup, så står vores dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig omkring din bil, uanset mærke, alder og model. Vores teknikere er altid opdateret på den nyeste teknologi, så de er i stand til at løse ethvert problem.

Du sparer altid 20-40 % i forhold til de autoriserede værksteder og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og serviceniveau. Derfor får du altid et godkendt stempel i servicebogen og bevarer din fabriksgaranti.

Fordele hos vores værksted i Ballerup


Når du er kunde hos Skorstensgaard, har du flere fordele. Imens din bil er på værksted, så har du mulighed for enten at låne en bil eller en kundecykel, hvis du ønsker at benytte lejligheden til at få frisk luft og motion. Vores venteområde byder på gratis WiFi, blade og selvfølgelig frisk kaffe, the og kakao.


Som kunde hos vores autoværksted i Ballerup, har du mulighed for at få kredit med et Skorstensgaard servicekort. Vi tilbyder desuden online booking og bestilling af tilbud samtidig med, at vi laver serviceeftersynet til tyske værkstedspriser.


Et effektivt autoværksted tæt på de store indfaldsveje

Du finder Skorstensgaard Ballerup tæt på Ring 4, Hillerødmotorvejen og Frederiksundsvejen. Har du brug for at komme videre med offentlig transport, så ligger vores værksted blot tre minutters gang fra S-togs station Malmparken.  


Når du ankommer, så kan du parkere din bil på begge sider af vores værkstedsbygning. Indgangen findes i fronten ud mod Energivej. Kommer du uden for vores normale åbningstid, så kan du benytte den sikrede nøgleboks, som du finder lige ved siden af indgangen.

Autoværksted med specielle kompetencer i VW, Seat, Audi og Skoda


Autoværkstedet i Ballerup har helt specielle kompetencer i VW, Seat, Audi og Skoda. Disse mærker er en del af afdelingens historie som autoriseret værksted, hvorfor der er et helt særligt kendskab til disse mærker.

Der er dog på værkstedet i Ballerup, speciale og ekspertise i alle bilmærker uanset årgang og mærke, så vi har også en specialist til din bil.


Glemt adgangskode?