Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Reservedele
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. Det betyder bl.a. vi giver 3 års reservedelsgaranti. Læs mere her

Frit autoværksted i Aalborg

Mit navn er Niels Vang Nielsen og vores værksted på Nibevej 54 i Aalborg står til din disposition. Søger du rådgivning vedrørende din bil, er jeg klar, og jeg glæder mig meget til at hjælpe dig!


Du får det naturligvis til tyske værkstedspriser, hvilket vil sige, at vi er op til 40% billigere end mærkeværkstederne. Service og kvalitet er dog lige så høj hos os som hos dem.. Er det tid til service eller reparation på din bil, så er du meget velkommen til at kontakte os her i Aalborg.


Ved at bruge Skorstensgaard i Aalborg som dit foretrukne autoværksted, sikrer du dig gode besparelser på værkstedsregningerne fremover. Med vores Tyske Værkstedspriser er vi op til 40% billigere end det lokale mærkeværksted. Kundeservice og kvaliteten i arbejdet er helt i top.


Book dit værkstedsbesøg her på siden eller bed om at få et tilbud fra os. Alle tilbud fra Skorstensgaard i Aalborg er 100% gratis og uforpligtende.


Har du spørgsmål? Kontakt os her i Aalborg. Vi er altid klar med masser af gode tilbud og kvalificeret rådgivning vedrørende din bil.


”Jeg vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse her hos Skorstensgaard i Aalborg!”


Niels Vang Nielsen, Regionschef, Skorstensgaard

Læs mere om Aalborg Læs mindre om Aalborg

Om Skorstensgaard i Aalborg

Når du besøger Skorstensgaard i Aalborg, betjenes du af dygtige og dedikerede medarbejdere, som indskriver din bil og her aftales, hvad der skal laves på din bil og hvad det skal koste. Herefter overgår din bil til vores teknikere og mekanikere. Værkstedet er altid klar til at give din bil et godt service eller reparere den uanset bilens mærke og årgang.


Er der stadig fabriksgaranti på din bil, kan du sagtens benytte Skorstensgaard i Aalborg frem for mærkeværkstedet. Faktisk kan du få Service efter bogen, som foregår præcis efter bilfabrikkens egne forskrifter. Det betyder at vi garanterer at din bils fabriksgaranti bibeholdes og du får selvfølgelig et gyldigt stempel i servicebogen.

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Prøv Skorstensgaard på Nibevej 54 i Aalborg SV og få minimum samme gode værkstedsoplevelse, som du er vant til fra det lokale autoriserede værksted. Bare til en langt lavere pris.


Ved hjælp af vores koncept Tyske Værkstedspriser får du store besparelser på din værkstedsregning sammenlignet med dit lokale mærkeværksted. Vi synes at priser, som er op til 40% billigere er helt fair, da et serviceeftersyn eller en reparation ikke behøver at koste mere end højst nødvendigt. Den gode kundeservice og arbejde i høj kvalitet får du stadig.


Ønsker du et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Aalborg? Du kan selv bestille det her på siden. Vi garanterer at du får svar inden for 48 timer på hverdage.


Mekanikerhold i Aalborg med masser af erfaring

Vores mekanikere i Aalborg kender både Aalborg, Nørresundby og det meste af Nordjylland rigtig godt. Vi mener, at det er en styrke i det daglige arbejde. Også selvom du måske ikke lige opdager det.


Hele holdet i Aalborg har selvfølgelig også et indgående kendskab til biler. Det er nødvendigt, når vi servicerer og reparerer alle biler uanset mærke og årgang.


Udviklingen i bilbranchen går stærkt, og der skal bl.a. kurser og uddannelser til for at kunne følge med. Derfor bruger vi også mange resurser for hele tiden at være fuldt ud opdateret på viden om biler. Det sikrer at vores mekanikere og teknikere er i stand til at fejlsøge og undersøge biler både effektivt og korrekt.


Fordele til alle kunder hos Skorstensgaard Aalborg

Alle Skorstensgaards kunder har mulighed for at bruge vores attraktive kundefordelsprogram.


Med Service efter bogen har du adgang til 100% fabriksgaranti og Mobilitetsservice. Derudover tilbyder vi en gratis lånebil eller du kan låne vores kundecykel, når din bil skal repareres, ligesom du kan udskyde betalingen af din værkstedsfaktura i op til 60 dage.


Og måske har du lyst til at se nærmere på vores gode rabatordninger til bl.a. FDM-medlemmer og pensionister over 65 år.


En yderligere fordel er, at du altid kender prisen for dit besøg hos os. Den har du aftalt ved indskrivningen af din bil og du har fået den på skrift.


Find Skorstensgaard i Aalborg

Værkstedet på Nibevej 54 har udsyn til Aalborg Storcenter, så du kan fordrive ventetiden mens din bil er på værksted med lidt shopping, hvis du har lyst. Du er også velkommen til at vente i vores venterum, hvor der er kaffe, te, vand, tv og gratis internet m.m.


Skal du med off. transport for at hente din bil hos os, kan du hoppe på Bus 1 eller Bus 50 fra Aalborg Busterminal, område C. Turen tager ca. 20 minutter. Du skal stå af ved storcenteret og så gå de sidste ca. 100 meter hen til os.


Ved aflevering af din bil uden for værkstedets åbningstid, er du velkommen til at lægge din bilnøgle i vores sikrede nøgleboks.

Dygtige og professionelle mekanikere

Vores værksted i Aalborg foretager service og reparation på alle biler uanset mærke og årgang.


Holdet af mekanikere er både dygtige, professionelle og meget erfarne, og uanset om der er tale om et bilmærke af tysk, fransk, italiensk, koreansk, svensk - eller fra et helt sjette land - så vil vores mekanikere og teknikere være i stand til at løfte opgaven.


Skorstensgaard i Aalborg er klar til at tage sig godt af din bil.


Glemt adgangskode?