Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Aalborg

Mit navn er Lars Kristensen og jeg er afdelingsleder hos Skorstensgaard Aalborg. Jeg står - sammen med mine dygtige kolleger på vores værksted på Nibevej 54 i Aalborg - til din disposition. Søger du rådgivning vedrørende din bil, er vi klar, og vi glæder mig meget til at hjælpe dig!

”Vi har en ambition om at give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse i byen - her hos Skorstensgaard i Aalborg!”

Når du bruger Skorstensgaard i Aalborg til dine regelmæssige serviceeftersyn, kan du få GRATIS vejhjælp og 100% Fabriksgaranti til din bil. Vores stempel i servicebogen er ligeså gyldigt som et mærkeværksteds. Samtidig sparer du som minimum 20% når du benytter dig af vores 20% PrisPres koncept, hvor vi trækker 20% fra dit tilbud fra et mærkeværksted i byen.

Book dit værkstedsbesøg her på siden eller få et gratis og uforpligtende tilbud fra os. 

Lars Kristensen, Afdelingschef, Skorstensgaard i Aalborg

Læs mere om Aalborg

Skorstensgaard Aalborg

Nibevej 54 9200 Aalborg +45 7370 7981 aalborg@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard Aalborg ligger på Nibevej 54. Tæt på Aalborg Storcenter
Skorstensgaard i Aalborg. Service og autoreparation på biler. Ålborg og Nørresundby
Gratis lån af kundecykel eller lånebil hos Skorstensgaard i Aalborg
Vent hos Skorstensgaard på Nibevej i Aalborg mens vi laver din bil til tyske værkstedspriser

Om Skorstensgaard i Aalborg

Når du besøger Skorstensgaard i Aalborg, betjenes du af dygtige og dedikerede medarbejdere, som indskriver din bil og her aftales, hvad der skal laves på din bil og hvad det skal koste. Herefter overgår din bil til vores teknikere og mekanikere.

Værkstedet er altid klar til at give din bil et godt service eller reparere den uanset bilens mærke og årgang.

Er der stadig fabriksgaranti på din bil, kan du sagtens benytte Skorstensgaard i Aalborg frem for mærkeværkstedet.

Faktisk kan du få et Service efter Bogen, som foregår præcis efter bilfabrikkens egne forskrifter. Det betyder at vi garanterer at din bils fabriksgaranti bibeholdes og du får selvfølgelig et gyldigt stempel i servicebogen.

Få et tilbud hos os og se hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted

Besøg vores Skorstensgaard-afdeling, der ligger på Nibevej 54 i Aalborg SV.

Ved hjælp af vores koncept 20% PrisPres er du som minimum sikret en besparelse på 20% på dit tilbud fra et mærkeværksted.

Vi har en ambition om at være billigere end mærkeværkstederne fordi et serviceeftersyn eller en reparation ikke skal koste mere end nødvendigt. Den gode kundeservice og det gennemførte kvalitetsarbejde får du nemlig alligevel hos os.

Ønsker du et 100 procent gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Aalborg? Du kan selv bestille det her på siden - og vi garanterer at du får svar inden for 48 timer på hverdage.

Fordele til alle kunder hos Skorstensgaard Aalborg

Alle Skorstensgaards kunder har mulighed for at bruge vores attraktive kundefordelsprogram.

Med Service efter bogen har du adgang til 100% fabriksgaranti og Mobilitetsservice. Derudover tilbyder vi en gratis lånebil eller du kan låne vores kundecykel, når din bil skal repareres, ligesom du kan udskyde betalingen af din værkstedsfaktura i op til 60 dage.

En yderligere fordel er, at du altid kender prisen for dit besøg hos os. Den har du aftalt ved indskrivningen af din bil og du har fået den på skrift.

Find Skorstensgaard i Aalborg

Værkstedet på Nibevej 54 har udsyn til Aalborg Storcenter, så du kan fordrive ventetiden mens din bil er på værksted med lidt shopping, hvis du har lyst. Du er også velkommen til at vente i vores venterum, hvor der er kaffe, te, vand, tv og gratis internet m.m.

Skal du med off. transport for at hente din bil hos os, kan du hoppe på Bus 1 eller Bus 50 fra Aalborg Busterminal, område C. Turen tager ca. 20 minutter. Du skal stå af ved storcenteret og så gå de sidste ca. 100 meter hen til os.

Ved aflevering af din bil uden for værkstedets åbningstid, er du velkommen til at lægge din bilnøgle i vores sikrede nøgleboks.

Dygtige og professionelle mekanikere

Vores værksted i Aalborg foretager service og reparation på alle biler uanset mærke og årgang.

Holdet af mekanikere er både dygtige, professionelle og meget erfarne, og uanset om der er tale om et bilmærke af tysk, fransk, italiensk, koreansk, svensk - eller fra et helt sjette land - så vil vores mekanikere og teknikere være i stand til at løfte opgaven.

Skorstensgaard i Aalborg er klar til at tage sig godt af din bil.

Få et tilbud her