Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit autoværksted i Holstebro

Mit navn er Dennis Nielsen, jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard i Holstebro. Er det tid til service eller reparation af din bil, så kontakt os for et tilbud eller booking af tid. Du er velkommen til både at ringe, skrive eller kigge ind.
 
Når du vælger Skorstensgaard som værksted kan du opnå store besparelser på din værkstedsregning, hvis du før har benyttet et mærkeværksted. For med vores tyske værkstedspriser er vi helt op til 40% billigere end det lokale mærkeværksted, og så får du samtidig en kundeservice i særklasse og kvalitetsarbejde.
 
Du kan bestille en tid her på hjemmesiden. Du kan også få et tilbud på et service eller en reparation, så du kan sammenligne prisen med andre værksteder. Tilbuddet er 100% gratis og uforpligtende.
 
Har du blot spørgsmål om serviceeftersyn eller autoreparation? Så står vi altid klar med rådgivning og hjælp.


”Du får den bedste og billigste værkstedsoplevelse her hos Skorstensgaard i Holstebro!”


Dennis Nielsen, Afdelingschef, Skorstensgaard Holstebro


Læs mere om Holstebro

Skorstensgaard Holstebro

Hjaltesvej 12 7500 Holstebro +45 7370 7993 holstebro@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard i Holstebro, Hjaltesvej 12, 7500 Holstebro, bilreparation og serviceeftersyn af biler
Skorstensgaard Holstebro ligger på Hjaltesvej 12, 7500 Holstebro
Lån kundecykel gratis ved Skorstensgaard autoværksted i Holstebro
Venterummet ved Skorstensgaard Holstebro. Se tv, brug gratis internet, drik en kop kaffe mens vi reparerer din bil

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne på service

Bliv bare hjemme - så henter vi din bil

Det er vigtigt, at vi passer på i disse Corona-tider - og derfor har vi lavet et koncept, som vi kalder Take-Away Mekaniker. Vi henter din bil hjemme hos dig - og vi kommer med den igen, når den er tip-top i stand.

Og gennem hele processen har vi naturligvis fokus på at spritte af og desinficere - både før, under og efter endt reparation og levering.

1) Du booker en reparation online eller på telefonen - du skal blot huske at nævne, at du vil benytte dig af vores Take-Away Mekaniker-koncept.

2) Vi henter bilen.

3) Via telefonen gennemgår vi derefter ordren med dig.

4) Bilen bliver repareret på vores værksted.

5) Efter endt reparation kontakter vi dig og aftaler betaling og levering.

6) Vi afleverer bilen igen efter betaling.

Vi har også indført Kontaktløs Kundebetjening. Læs mere om det - og om Corona generelt - her.

/// Link til: www.skorstensgaard.dk/corona ///

 

 

 

 

Om Skorstensgaard i Holstebro

Når du ankommer til Skorstensgaard i Holstebro mødes du af kompetente folk, som rådgiver og indskriver din bil. Herfra overgår bilen til vores mekanikere og teknikere. Vi er altid klar til at give din bil et grundigt serviceeftersyn eller reparere den, hvis det er nødvendigt. Og vi tager os af alle biler, uanset mærke og årgang.


Er din bil så ny at der stadig er fabriksgaranti på? Bestiller du Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Holstebro, sker eftersynet efter mærkeværkstedets forskrifter, og dermed bibeholder du bilens fabriksgaranti, samtidig med at du får et godkendt stempel i din bils servicebog.


Og vi er stadig helt op imod 40% billigere end det autoriserede autoværksted i Holstebro.


Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Ved at benytte Skorstensgaard på Hjaltesvej 12 i Holstebro som dit foretrukne værksted får du den gode værkstedsoplevelse som du kender fra dit mærkeværksted. Dog til en langt lavere pris.


Vores koncept med Tyske Værkstedspriser sikrer dig priser, der er op til 40% billigere end de aut. værksteder i Holstebro. Det synes vi er fair. Samtidig får du god kundeservice og kvalitetsarbejde udført på din bil.


Vil du have et et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Holstebro? Du kan selv hurtigt bestille det her på siden, ligesom du er meget velkommen til at booke tid på værkstedet. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.


Erfarent mekaniker hold i Holstebro

Hele mekanikerholdet i Holstebro kender byen godt. Det ser vi som en styrke i det daglige, selvom du måske ikke lige bemærker det.


Samtidig har vores værkførere, teknikere og mekanikere omfattende kendskab til biler og de forskellige bilmærker. Det giver os de bedste muligheder for at servicere og reparere alle biler uanset mærke og årgang.


For at kunne dette, er det også essentielt, at vores medarbejderes viden om biler opdateres løbende. Derfor sender vi dem også på kurser og uddannelse. Dette er den bedste metode til at vi hele tiden er i stand til at under- og fejlsøge bilerne korrekt og ikke mindst effektivt.


Når du ankommer til værkstedet i Holstebro, er du ikke i tvivl om, at du er landet ved Skorstensgaard. Selvom vi ikke bruger penge på dyre adresser m.m., så efterlader koncept, design og indretning ingen tvivl.

Attraktive kundefordele hos Skorstensgaard Holstebro

Som kunde hos Skorstensgaard følger der en række gode fordele med, som du kan gøre brug af.


Ovenfor er bibeholdelse af fabriksgarantien allerede nævnt, men med Service efter bogen får du også gratis vejhjælp i hele Danmark. Hos os hedder det Mobilitetsservice og det dækker bl.a. ved punktering, motorstop og indbrud i bilen.


Vi tilbyder også gode rabatordninger og mulighed for at du kan udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.


En faktura fra Skorstensgaard er uden overraskelser. Du har nemlig aftalt arbejde og pris med vores indskriver på forhånd. Og du har fået det på skrift.


Dukker der yderligere arbejde op under gennemgangen af din bil, så kontakter vi dig. Dette arbejde påbegyndes ikke uden din accept.


Find Skorstensgaard i Holstebro

Du finder vores værksted på Hjaltesvej 12 lige ved Ringvejen. Kør af Ringvejen ved Skivevej, da Hjaltesvej støder op til Skivevej.


Skal du med bus fra stationen, kan du tage bus 8 eller 9. Det tager cirka 15 minutter og du skal stå af ved Sundhedshuset (bus 9) eller ved Rolf Krakes Skolen (bus 8) og derfra gå resten af vejen.


Vil du aflevere din bil uden for værkstedets åbningstid, kan du trygt lægge din bilnøgle i vores sikrede nøgleboks. 

Kompetente og professionelle mekanikere

Afdelingen i Holstebro udfører reparation og service på alle biler uanset mærke og årgang.


Ejer du en tysk, italiensk, koreansk, svensk eller en bil fra et helt femte land, kan du dermed trygt overlade den til os.


Vores medarbejdere tager sig effektivt og professionelt af din bil.