Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit autoværksted i Holstebro

Mit navn er Thomas Tinghede og jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe dig og din bil med reparationer, serviceeftersyn og rådgivning.

 

Hos Skorstensgaard i Holstebro får du den gode værkstedsoplevelse, som du måske også kender fra dit autoriserede værksted. Vi giver dig en pris der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet og det helt uden at pille ved den gode service og kvalitet.

 

Er det ved at være tid til autoservice eller står bilen foran en reparation, så bør du altid kontakte os og få et tilbud på opgaven. Tilbuddet er både gratis og uforpligtende, og så har du noget at sammenligne med i forhold til mærkeværkstedets priser. Du kan rekvirere tilbud og booke tid på værkstedet i Holstebro lige her på siden.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder både telefonnummer og emailadresse lige her på siden.

 

”Jeg vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Holstebro!”

 

Thomas Tinghede, afdelingschef hos Skorstensgaard i Holstebro

Læs mere om Holstebro

Skorstensgaard Holstebro

Hjaltesvej 12 7500 Holstebro +45 7370 7993 holstebro@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard i Holstebro, Hjaltesvej 12, 7500 Holstebro, bilreparation og serviceeftersyn af biler
Skorstensgaard Holstebro ligger på Hjaltesvej 12, 7500 Holstebro
Lån kundecykel gratis ved Skorstensgaard autoværksted i Holstebro
Venterummet ved Skorstensgaard Holstebro. Se tv, brug gratis internet, drik en kop kaffe mens vi reparerer din bil

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne på service

Om Skorstensgaard i Holstebro

Når du ankommer til Skorstensgaard i Holstebro mødes du af kompetente folk, som rådgiver og indskriver din bil. Herfra overgår bilen til vores mekanikere og teknikere. Vi er altid klar til at give din bil et grundigt serviceeftersyn eller reparere den, hvis det er nødvendigt. Og vi tager os af alle biler, uanset mærke og årgang.


Er din bil så ny at der stadig er fabriksgaranti på? Bestiller du Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Holstebro, sker eftersynet efter mærkeværkstedets forskrifter, og dermed bibeholder du bilens fabriksgaranti, samtidig med at du får et godkendt stempel i din bils servicebog.


Og vi er stadig helt op imod 40% billigere end det autoriserede autoværksted i Holstebro.


Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Ved at benytte Skorstensgaard på Hjaltesvej 12 i Holstebro som dit foretrukne værksted får du den gode værkstedsoplevelse som du kender fra dit mærkeværksted.


Vores koncept med Tyske Værkstedspriser sikrer dig priser, der er op til 40% billigere end de autoriserede værksteder i Holstebro. Det synes vi er fair. Samtidig får du god kundeservice og gedigent kvalitetsarbejde udført på din bil.


Vil du have et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Holstebro? Du kan selv hurtigt bestille det her på siden, ligesom du er meget velkommen til at booke tid på værkstedet. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.


Erfarent mekaniker hold i Holstebro

Hele mekanikerholdet i Holstebro kender byen godt. Det ser vi som en styrke i det daglige, selvom du måske ikke lige bemærker det.


Samtidig har vores værkførere, teknikere og mekanikere omfattende kendskab til biler og de forskellige bilmærker. Det giver os de bedste muligheder for at servicere og reparere alle biler uanset mærke og årgang.


For at kunne dette, er det også essentielt, at vores medarbejderes viden om biler opdateres løbende. Derfor sender vi dem også på kurser og uddannelse. Dette er den bedste metode til at vi hele tiden er i stand til at under- og fejlsøge bilerne korrekt og ikke mindst effektivt.


Når du ankommer til værkstedet i Holstebro, er du ikke i tvivl om, at du er landet ved Skorstensgaard. Selvom vi ikke bruger penge på dyre adresser og dyrt inventar, så efterlader koncept, design og indretning ingen tvivl.

Attraktive kundefordele hos Skorstensgaard Holstebro

Som kunde hos Skorstensgaard følger der en række gode fordele med, som du kan gøre brug af.


Ovenfor er bevarelse af fabriksgarantien allerede nævnt, men med Service efter bogen får du også gratis vejhjælp i hele Danmark. Hos os hedder det Mobilitetsservice og det dækker blandt andet ved punktering, motorstop og indbrud i bilen.


Vi tilbyder også gode rabatordninger og mulighed for at du kan udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.


En faktura fra Skorstensgaard er uden overraskelser. Du har nemlig aftalt arbejde og pris med vores indskriver på forhånd. Og du har fået det på skrift.


Dukker der yderligere arbejde op under gennemgangen af din bil, så kontakter vi dig. Dette arbejde påbegyndes ikke uden din accept.


Find Skorstensgaard i Holstebro

Du finder vores værksted på Hjaltesvej 12 lige ved Ringvejen. Kør af Ringvejen ved Skivevej, da Hjaltesvej støder op til Skivevej.


Skal du med bus fra stationen, kan du tage bus 8 eller 9. Det tager cirka 15 minutter og du skal stå af ved Sundhedshuset (bus 9) eller ved Rolf Krakes Skolen (bus 8) og derfra gå resten af vejen.


Vil du aflevere din bil uden for værkstedets åbningstid, kan du trygt lægge din bilnøgle i vores sikrede nøgleboks. 

Kompetente og professionelle mekanikere

Afdelingen i Holstebro udfører reparation og service på alle biler uanset mærke og årgang.


Ejer du en tysk, italiensk, koreansk, svensk eller en bil fra et helt femte land, kan du dermed trygt overlade den til os.


Vores medarbejdere tager sig effektivt og professionelt af din bil.