Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit autoværksted i Herning

Mit navn er Per Gandrup Christiansen og vores værksted på Viborgvej 103 i Herning står til din disposition. Søger du rådgivning vedrørende din bil, er jeg klar, og jeg glæder mig meget til at hjælpe dig!


Når du vælger Skorstensgaard i Herning til at stå for bilreparationer og serviceeftersyn på din bil, så sikrer du dig priser, der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet i Herning. Men du får stadig den gode kundeservice og rådgivning ligesom arbejdets kvalitet er i top.


Du kan bestille tid på værkstedet her fra siden eller få et gratis og uforpligtende tilbud, og har du spørgsmål, så skal du endelig kontakte os, da vi naturligvis er klar med gode råd om din bil.


”Det er mit mål at give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse, når du vælger Skorstensgaard i Herning!”


Per Gandrup Christiansen, Afdelingschef, Skorstensgaard Herning

Læs mere om Herning

Skorstensgaard Herning

Viborgvej 103 7400 Herning +45 7370 8128 herning@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne på service

Om Skorstensgaard i Herning

Hos Skorstensgaard i Herning betjenes du af kompetente medarbejdere, som indskriver din bil. Sammen aftaler I, hvad der skal laves, og hvad prisen bliver, så du fra starten ved, hvad værkstedsbesøget kommer til at koste. Herfra overtager vores mekanikere din bil.


Afdelingen i Herning er altid klar til at give din bil et godt serviceeftersyn eller en reparation.


Er der fabriksgaranti på din bil, så garanterer vi at den forbliver intakt, når du vælger service efter servicebogen til din bil hos Skorstensgaard. Vi sørger for at arbejde ud fra bilfabrikkens forskrifter og du får et gyldigt stempel i servicebogen.


Kompetente mekanikere på holdet i Herning

Vores hold i Herning – lige fra afdelingschefen over mekanikeren til lærlingen – har et stort lokalkendskab, hvilket vi ser som en styrke uden at du måske bemærker det.


Kendskabet til biler, motorer, reparation og service er rigtig højt, ligesom vi er klar over at udviklingen går stærkt. Derfor sørger vi også for at vores mekanikere opdateres på de forskellige bilmærker og måderne, hvorpå de kan serviceres, så vi altid kan arbejde mest effektivt og ikke mindst korrekt på din bil.


Kundefordele i Herning

Som kunde hos Skorstensgaard kan du gøre brug af vores fantastiske kundefordelsprogram. Det gælder naturligvis også for vores kunder på autoværkstedet i Herning.


For eksempel tilbyder vi en gratis lånebil med fri kilometer, alt imens vi tager os kærligt af din bil på vores værksted. Du kan også udskyde betalingen af din regning i op til 60 dage og du kan få Mobilitetsservice, som dækker døgnet rundt i hele Danmark.


Vi har desuden også flere gode rabatordninger, så er du for eksempel FDM-medlem eller er fyldt 65 år, så kunne det være en god idé at spørge ind til mulighed for rabat.


Og så kan du med vores Skorstensgaard App have din bils værkstedshistorik lige ved hånden.


Op til 40% billigere end dit mærkeværksted

Hos Skorstensgaard på Viborgvej 103 i Herning er målet at give dig en fantastisk værkstedsoplevelse til en skarp pris.


Vores koncept med Tyske Værkstedspriser giver dig priser, der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet i Herning, da det er vores klare holdning, at værkstedsbesøg ikke behøver at koste mere end nødvendigt.


Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Herning, kan du nemt og hurtigt bestille det her på siden. Du får svar senest 48 timer senere på hverdage.


Find vej til Skorstensgaard i Herning

Skal du med bus hen til os for eksempelvis at hente din bil, så er det ganske nemt. Faktisk kører der mange busser i retning af vores afdeling.


Du kan bl.a. vælge Bus 13 eller Bus 53.


Det tager små 10 minutter, og du skal stå af ved busstoppestedet Viborgvej/Lillelundvej og gå de sidste ca. 150 meter.


Afleverer du din bil uden for vores normale åbningstid, kan du lægge din bilnøgle i den sikre nøgleboks.

Professionelle og erfarne mekanikere

Værkstedet i Herning udfører reparation og service på alle biler uanset bilens mærke og årgang.


Så om din bil er fra Tyskland, Italien, Sverige, Frankrig, Sydkorea eller et helt sjette land, kan du være sikker på, at vi er i stand til at udføre arbejdet.


Skorstensgaard i Herning byder dig velkommen og glæder sig til at se din bil på værkstedet.