Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Herning

Mit navn er Per Gandrup Christiansen og jeg er afdelingsleder hos værkstedet på Viborgvej 103 i Herning. Vores fagligt stærke team af mekanikere, teknikere og indskrivere har erfaring indenfor alle bilmærker og står klar til at hjælpe dig uanset om du mangler rådgivning til service, reparation eller pris.

”Det er mit mål at give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse, når du vælger Skorstensgaard i Herning!”

Når du vælger Skorstensgaard til at stå for reparation og serviceeftersyn af din bil, så sikrer du dig det samme gyldige stempel i servicebogen som på mærkeværkstederne. Samtidig får du en række fordele som blandt andet gratis lånebil og vejhjælp.

Du kan bestille tid på værkstedet her fra siden eller få et gratis og uforpligtende tilbud, og har du spørgsmål bør du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Per Gandrup Christiansen, Afdelingschef, Skorstensgaard Herning

Læs mere om Herning

Skorstensgaard Herning

Viborgvej 103 7400 Herning +45 7370 8128 herning@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Om Skorstensgaard i Herning

Hos Skorstensgaard i Herning betjenes du af kompetente medarbejdere, som indskriver din bil. Sammen aftaler I, hvad der skal laves, og hvad prisen bliver, så du fra starten ved, hvad værkstedsbesøget kommer til at koste. Herfra overtager vores mekanikere din bil.

Afdelingen i Herning er altid klar til at give din bil et godt serviceeftersyn eller en reparation.

Er der fabriksgaranti på din bil, så garanterer vi at den forbliver intakt, når du vælger service efter servicebogen til din bil hos Skorstensgaard. Vi sørger for at arbejde ud fra bilfabrikkens forskrifter og du får et gyldigt stempel i servicebogen.

Har du tidligere benyttet et mærkeværksted? Er der gode nyheder!

Hos Skorstensgaard på Viborgvej 103 i Herning er målet at give dig en fantastisk værkstedsoplevelse til en skarp pris.

Vores koncept med Tyske Værkstedspriser giver dig prismatch på et tilbud fra et hvilket som helst mærkeværksted i Tyskland med originale dele. Det er vores klare holdning, at værkstedsbesøg ikke behøver at koste mere end nødvendigt, derfor kan du også benytte dig af vores 20% PrisPres hvor du er sikret en minimum besparelse på 20% på dit tilbud fra et danske mærkeværksted

Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Herning, kan du nemt og hurtigt bestille det her på siden. Du får svar senest 48 timer senere på hverdage.

Kompetente mekanikere på holdet i Herning

Vores hold i Herning – lige fra afdelingschefen over mekanikeren til lærlingen – har et stort lokalkendskab, hvilket vi ser som en styrke uden at du måske bemærker det.

Kendskabet til biler, motorer, reparation og service er rigtig højt, ligesom vi er klar over at udviklingen går stærkt. Derfor sørger vi også for at vores mekanikere opdateres på de forskellige bilmærker og måderne, hvorpå de kan serviceres, så vi altid kan arbejde mest effektivt og ikke mindst korrekt på din bil.

Kundefordele i Herning

Som kunde hos Skorstensgaard kan du gøre brug af vores fantastiske kundefordelsprogram. Det gælder naturligvis også for vores kunder på autoværkstedet i Herning.

For eksempel tilbyder vi en gratis lånebil med fri kilometer, alt imens vi tager os kærligt af din bil på vores værksted. Du kan også udskyde betalingen af din regning i op til 60 dage og du kan få Mobilitetsservice, som dækker døgnet rundt i hele Danmark.

Vi har desuden også flere gode rabatordninger, så er du for eksempel fyldt 65 år, så kunne det være en god idé at spørge ind til mulighed for rabat.

Og så kan du med vores Skorstensgaard App have din bils værkstedshistorik lige ved hånden.

Find vej til Skorstensgaard i Herning

Skal du med bus hen til os for eksempelvis at hente din bil, så er det ganske nemt. Faktisk kører der mange busser i retning af vores afdeling.

Du kan bl.a. vælge Bus 13 eller Bus 53.

Det tager små 10 minutter, og du skal stå af ved busstoppestedet Viborgvej/Lillelundvej og gå de sidste ca. 150 meter.

Afleverer du din bil uden for vores normale åbningstid, kan du lægge din bilnøgle i den sikre nøgleboks.

Professionelle og erfarne mekanikere

Værkstedet i Herning udfører reparation og service på alle biler uanset bilens mærke og årgang.

Så om din bil er fra Tyskland, Italien, Sverige, Frankrig, Sydkorea eller et helt sjette land, kan du være sikker på, at vi er i stand til at udføre arbejdet.

Skorstensgaard i Herning byder dig velkommen og glæder sig til at se din bil på værkstedet.