Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Reservedele
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. Det betyder bl.a. vi giver 3 års reservedelsgaranti. Læs mere her

Frit autoværksted i Hobro

Mit navn er Lars Oppelstrup Møller og jeg er klar til at hjælpe dig med bilreparationer, serviceeftersyn og rådgivning vedrørende din bil, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til!


Det hele naturligvis til Skorstensgaards velkendte tyske værkstedspriser, som er op til 40% billigere end priserne ved mærkeværkstederne, men stadig samme, høje kvalitet og service.


Skal du have bilen til service eller reparation, giver jeg dig gerne et uforpligtende tilbud eller du kan bestille tid direkte på værkstedet her på hjemmesiden. Få et tilbud eller book tid lige her nedenfor.


Og du er altid meget velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål angående din bil. Jeg står klar med rådgivning og hjælper dig med tidsbestilling og tilbud.


"Her får du den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Hobro!"


Lars Oppelstrup Møller, indehaver af Skorstensgaard Hobro

Læs mere om Hobro Læs mindre om Hobro

Om Skorstensgaard i Hobro

Vores dedikerede team af mekanikere i Hobro står klar til at foretage service eller reparation af din bil uanset mærke eller type.


Alle skal have en god behandling og oplevelse hos Skorstensgaard.


Er der stadig fabriksgaranti på din bil, kan du roligt overlade den til os. Vi sørger for et 100% godkendt stempel i bilens servicebog, så garantien bibeholdes.


Den mærkbare forskel for dig er blot, at vi er helt op imod 40% billigere end mærkeværkstedet.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Som nævnt kan du spare mange penge på din værkstedsregning. Et serviceeftersyn eller en reparation hos Skorstensgaard er op til 40% billigere end hos det aut. værksted i Hobro.


Priskonceptet hedder Tyske Værkstedspriser og kommer du til os med et skriftligt udspecificeret tilbud fra det tyske mærkeværksted, så matcher vi prisen uden tøven.


Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, da vi synes alle har ret til en god værkstedsoplevelse til god pris.


Book tid på værkstedet i Hobro eller få et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan gøre begge dele her på siden.


Lokale, erfarne mekanikere tager sig af din bil

Vores nye værksted i Hobro er ikke så nyt endda. Faktisk har Lars Oppelstrup Møller kørt det som autoværksted under navnet CMH Biler i ca. 10 år før det blev en del af Skorstensgaard-kæden.


Derfor vil værkstedet stadig have et meget tydeligt lokalt præg, men samtidig vil du ikke være i tvivl om, at det nu er et Skorstensgaard værksted, da selve koncept- og designdelen skinner klart igennem.


Vores erfarne mekaniker team håndterer alle bilmærker, og det store og moderne værksted har testudstyret til at foretage undersøgelser af alle biler uanset årgang.


Nye biler er fyldt med bl.a. elektronik, og derfor er det vigtigt, at en mekaniker er uddannet i forhold til dette. Det ved vi hos Skorstensgaard, og derfor sørger vi også for at uddanne vores medarbejdere løbende. Du kan derfor trygt overlade din bil til os.

Fordele ved at benytte Skorstensgaard

Hos Skorstensgaard sætter vi alt ind for at give vores kunder en god oplevelse.


Det betyder bl.a. at du kan slappe af i vores venterum, hvor du finder gratis wifi, kan se tv eller blot sidde i vores behagelige sofa.


Vil du hellere have noget frisk luft, så er du meget velkommen til at låne vores kundecykel.


Derudover er der naturligvis også mulighed for en gratis lånebil.


Når du henter din bil, gennemgår vi sammen din faktura, så du præcist ved, hvilket arbejde der er blevet udført, og ikke mindst hvad du betaler for.


Og har du et Skorstensgaard servicekort, får du sågar mulighed for at udskyde betalingen.

Sådan finder du os i Hobro

Vores værksted i Hobro finder du på adressen Smedevej 15 i den sydlige del af byen.


Kan du ikke få et lift, når du skal hente din bil igen, og er du nødt til at bruge offentlige transportmidler, så er det Bybus 1, du skal hoppe på.


Og du skal stå af ved stoppestedet Hohøje, som ligger lige ved siden af vores værksted.


Afleverer du din bil uden for vores normale åbningstid, kan du altid lægge din bilnøgle i vores nøgleboks.

Særlige kompetencer i Hobro afdelingen

Som tidligere autoriseret Citroën værksted har vi stort kendskab til netop dette bilmærke, og som følge af dette i øvrigt også Renault og Peugeot.


Men er din bil f.eks. tysk, japansk, koreansk, italiensk eller svensk, så fortvivl endelig ikke.


Hos Skorstensgaard bruger vi mange ressourcer på at uddanne vores mekanikere og teknikere til at kunne håndtere reparationer på alle bilmærker og du kan derfor roligt benytte Skorstensgaard i Hobro.


Vi er klar til at tage din bil under kærlig behandling i form af både service og reparation.

Glemt adgangskode?