Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Vejle

Jeg hedder Danni, og jeg er chef for afdelingen i Vejle. Jeg og mit team af dygtige mekanikere og teknikere byder dig velkommen til værkstedet

”Du får den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard i Vejle!”

Hele holdet i Vejle har fokus på at hjælpe dig, når din bil trænger til service eller reparation - eller hvis du har behov for et godt råd. Målet er, at du får en god værkstedsoplevelse, ligesom du formentlig kender det fra dit mærkeværksted.

Takket være vores 20% PrisPres får du serviceeftersyn og reparation af din bil til priser, der er garanteret 20% lavere end mærkeværkstedernes.

Skal din bil på værksted, så bør du altid kontakte Skorstensgaard for et tilbud. Det er både gratis og uforpligtende.

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os her i Vejle. Telefonnummer og emailadresse finder du her på siden.

Danni Larsen, afdelingschef i Vejle

Læs mere om Vejle

Skorstensgaard Vejle

Bødkervej 8 7100 Vejle +45 7216 1761 vejle@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30–16.30
Fredag: 7.30–15.30
værksted
Man-tors: 8.00–16.00
Fredag: 8.00–15.30
Skorstensgaard i Vejle udfører service og reparation på din bil til tyske værkstedspriser
Skorstensgaard værksted i Vejle, Bødkervej 8
Skorstensgaard autoværksted i Vejle, parkering og indgang
Skorstensgaard autoværksted i Vejle, 20-40% billigere end mærkeværkstederne

Om Skorstensgaard i Vejle

Mandskabet i Vejle består af passionerede teknikere, mekanikere og værkførere, som altid står klar til at reparere og servicere din bil. Uanset bilens mærke og årgang.

Er der fabriksgaranti på din bil, kan du få foretaget service efter fabrikkens forskrifter og et gyldigt stempel i bilens servicebog. Dermed garanterer vi, at bilens fabriksgaranti er intakt.

Du vil opleve, at vi laver arbejdet til en fordelagtig pris uden at vi går på kompromis med kvaliteten i arbejdet.

Kundefordele hos Skorstensgaard

Der er mange fordele ved at være kunde hos vores værksted i Vejle, og vores professionelle personale står altid klar til at hjælpe dig med alle aspekter omkring din bil. Imens bilen er på værksted, er du velkommen til at vente i vores hyggelige venterum, hvor du kan forsyne dig med kaffe, te og varm kakao.

Vil du hellere videre i dagens program kan vi stille en gratis lånebil til rådighed. Du kan også tage en tur i området på vores fine kundecykel. Når du afhenter din bil, gennemgår vi altid fakturaen med dig, så du præcis ved, hvad du betaler for, og hvor mange timer der er brugt på bilen.

Autoværksted tæt ved motorvej og offentlig transport

Skorstensgaards autoværksted i Vejle ligger på den tæt trafikerede hovedfærdselsåre Fredericiavej - og meget tæt ved E45-motorvejens afkørsel 61A "Vejle C" lige ved Vejlefjordbroen.

Det er let at komme videre med offentlig transport, da vi har bybussen holdende lige ved vores indkørsel to gange i timen på hverdage. På den måde kommer du hurtigt ind til centrum igen.

Skulle du ankomme udenfor vores normale åbningstid, kan du aflevere nøglen i vores nøgleboks.

Værksted i Vejle med mange års erfaring

På værkstedet i Vejle har vi mekanikere og værkførere med mange års erfaring. Du vil altså blive mødt af kompetente og dygtige medarbejdere, der gør alt de kan, for at din oplevelse hos os bliver helt i top.

Vi står klar til at servicere og reparere enhver bil uanset mærke og model. Så hvis du kunne tænke dig kvalitet til lave priser, kan du trygt besøge Skorstensgaard i Vejle.

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

Når din bil er på værksted hos Skorstensgaard i Vejle, så skal du have den bedste værkstedsoplevelse i byen.

Med konceptet "Matcher Tyske Værkstedspriser" matcher vi prisen fra tyske autoværksteder med originale dele. Vi tilbyder også 20% PrisPres på dit tilbud fra et dansk mærkeværksted, samtidig med at vi aldrig går på kompromis med serviceniveau og kvalitet i arbejdet.

Prøv det selv. Bestil et 100 procent gratis og uforpligtende tilbud fra os eller book tid på værkstedet i Vejle lige her på siden.

Mekanikere med masser af erfaring og stort lokalkendskab

Alle ansatte i vores Vejle afdeling kender byen og området særdeles godt. Det er ikke nødvendigvis noget du vil opleve, når du besøger værkstedet, men vi ser netop dette som en klar fordel i det daglige arbejde.

Det er vigtigt for os, at du er tryg ved at overlade din bil til os. Derfor skal du også vide, at det er erfarne mekanikere, der tager sig af din bil på værkstedet.

Vi sørger for, at vores medarbejdere bliver uddannet løbende, så de altid er opdateret på viden der er relevant når man reparerer biler. Det er essentielt at vores mekanikere og teknikere er i stand til at betjene testudstyr korrekt, så fejlsøgning udføres tilfredsstillende. I takt med at der kommer mere og mere elektronik i biler er uddannelse særdeles vigtigt for at kunne udføre et godt stykke arbejde.