Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne
Medarbejdere
Her kan du se hvem du møder her i afdelingen og lære dem lidt bedre at kende.
Falck Bonusværksted
Vi er nu også Falck Bonusværksted, det betyder du kan opnå forskellige fordele, når du bruger et af vores værksteder.
Vi bruger Bosch
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. det betyder bla. vi giver 3 års reservedels garanti. Læs mere her

Frit autoværksted i Vejle

I vores afdeling i Vejle vil du opleve faglig kompetent rådgivning, kundeservice i særklasse og høj kvalitet i arbejdet.

Vi sætter gennemsigtighed og ærlighed højt, og hos os er du aldrig i tvivl om, 
hvad regningen løber op i. 


Du er altid velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail, afdelingschef Tommy Nordahn og VærkførerJesper Lykkegaard sidder klar til at hjælpe

Læs mere om Vejle Læs mindre om Vejle

Kvalitets værksted til lave priser


På vores autoværksted i Vejle kan vi udføre alle typer af reparationer og serviceeftersyn på alle bilmærker.

Hos os får du selvfølgelig samme høje service og den samme gode kvalitet som på mærkeværkstederne men til en langt billigere pris. Vores tyske værkstedspriser gør, at du sparer 20-40% på regningen.


Hos Skorstensgaards autoværksted i Vejle bruger vi kun fabriksgodkendt måleudstyr og reservedele, og du får selvfølgelig et fuldt gyldigt stempel i din servicebog.

Kundefordele hos Skorstensgaard


Der er mange fordele ved at være kunde hos vores værksted i Vejle, og vores professionelle personale står altid klar til at hjælpe dig med alle aspekter omkring din bil. Imens bilen er på værksted, er du velkommen til at vente i vores hyggelige venterum, hvor du kan forsyne dig med kaffe, the og varm kakao.


Vil du hellere videre i dagens program kan vi stille en lånebil til rådighed, hvor de første 150 km er gratis. Du kan også tage en cykeltur på vores fine kundecykel. Når du afhenter din bil, gennemgår vi altid fakturaen med dig, så du præcis ved, hvad du betaler for, og hvor mange timer der er brugt på bilen.
Autoværksted tæt ved motorvej og offentlig transport


Skorstensgaards autoværksted i Vejle ligger tæt ved motorvejens afkørsel 61A Vejle C og Fredericiavej.
Det er let at komme videre med offentlig transport, da vi har bybus nr. 10 holdende lige ved indkørslen 2 gange i timen på hverdage. På den måde kommer du hurtigt ind til centrum igen.

Skulle du ankomme udenfor vores normale åbningstid, kan du aflevere nøglen i vores nøgleboks.

Nyt autoværksted i Vejle - med mange års erfaring


På trods af at Skorstensgaards afdeling i Vejle er et helt nyt værksted, har vi mekanikere og værkførere med mange års erfaring. Du vil altså blive mødt af kompetente og dygtige medarbejdere, der gør alt de kan, for at din oplevelse hos os bliver helt i top.


Vi står klar til at servicere og reparere enhver bil uanset mærke og model. Så hvis du kunne tænke dig høj kvalitet til lave priser, kan du trygt besøge Skorstensgaard i Vejle.