Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Aarhus - Viby J

Mit navn er Stefan Junker, jeg er afdelingschef for værkstedet i Viby. Vi vil gerne byde dig velkommen til Aarhus bedste værksted.

”Den bedste værkstedsoplevelse får du hos Skorstensgaard Viby i det sydlige Aarhus!”

Holdet her i Viby J består af kompetente teknikere, mekanikere og værkførere, og vi ser alle frem til at få din bil på værksted, så vi kan foretage serviceeftersyn eller reparation efter konceptet "Vi matcher Tyske Værkstedspriser". Det betyder, at vi prismatcher på tilbud fra autoværksteder i Tyskland m. originale dele.

Selvom vi har stærke priser, så er kvaliteten altid i orden - sikkerhed, viden, tillid og faglighed står højt på vores dagsorden. Så skal du have din bil på værksted i Aarhus, så bør du altid kontakte Skorstensgaard i Viby for et godt tilbud. Det er 100% gratis og totalt uforpligtende.

Vi glæder os til at se dig på værkstedet!

Stefan Junker, afdelingschef hos Skorstensgaard Viby

Læs mere om Viby

Skorstensgaard Viby

Jens Juuls Vej 11 8260 Viby +45 7216 1759 aarhus@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30–16.30
Fredag: 7.30–15.30
værksted
Man-tors: 8.00–16.00
Fredag: 7.30–15.00
Skorstensgaard autoværksted i Viby J ved Århus - her set fra parkeringspladsen
-
Skorstensgaard autoværksted i Viby J ved Århus
Skorstensgaard værksted i Viby J ved Aarhus

Kundefordele hos Skorstensgaard

Ud over god kundeservice og kvalitet til lave priser, så er der mange andre fordele ved at være kunde på vores værksted i Viby.

For eksempel kan du se tv i vores venterum, du kan cykle en tur på vores kundecykel eller få en gratis lånebil stillet til rådighed.

Herudover gennemgår vi altid fakturaen med dig, når du henter din bil, så du har helt styr på, hvad du betaler for.

Betalingen kan du udskyde med et Skorstensgaard servicekort.

Og du får selvfølgelig et godkendt stempel i servicebogen, så du kan bevare din fabriksgaranti.

Værksted tæt på motorvejen – let at komme til og fra!

Vores værksted finder du ikke ret langt fra motorvejen Aarhus Syd og Skanderborgvej.

Har du brug for at komme videre med offentlige transportmidler, så har vi kun tre minutters gang til den kommende letbane eller til bybus 1A, se køreplanen her.

Når du ankommer og har parkeret din bil, så skal du benytte indgangen inde i hjørnet på parkeringspladsen.

Kommer du uden for vores åbningstid, så kan du benytte nøgleboksen, som du finder mellem værkstedsporten og døren til indskrivningen.

Specielle kompetencer i Viby J

I Viby har vi særlige kompetencer inden for de franske biler.

Eksempelvis har vores afdelingschef, Claus, mange års erfaring med Citroën - ligesom vores værkstedschef Henrik har mere end 20 års erfaring med Peugeot.

Selvom vi har stor erfaring med franske biler, så tager vi os lige så kærligt af alle andre bilmærker. Det har Århus indbyggere også opdaget. Det bedste bevis finder du i kundeanmeldelserne. Og vi er stolte af at være med til at skabe nye arbejdspladser i Århus, og vi vokser stadig.

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

Er din bil på værksted hos os, så venter der en rigtig god værkstedsoplevelse. Vi vil være det bedste og billigste værksted i Viby og Århus og takket være vores koncept Matcher Tyske Værkstedspriser og 20% PrisPres så har du mulighed for gode besparelser.

Selvom vi er billige, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten i arbejdet. Vi vil levere et stykke kvalitetsarbejde, så du også vælger os, næste gang din bil fejler noget eller trænger til service.

Men tag ikke vores ord for det. Prøv selv! Du kan både bestille tid og gratis tilbud lige her på siden.

Mekanikere med lokalt kendskab og erfaring

Hele holdet i Viby kender både Viby og det øvrige Århus rigtig godt. Det er ikke sikkert at det har indflydelse på arbejdet med netop din bil, men vi ser det som en tydelig styrke i det daglige arbejde i afdelingen.

Når du overlader din bil til os, er det til gengæld meget vigtigt at du har tillid til os. Og den får du blandt andet ved at vide at det er erfarne folk vi har på værkstedet.

Erfaring er en ting. Uddannelse og opdatering på viden en anden. Så naturligvis sørger vi for at holde vores mekanikere, teknikere og værkførere på kurser løbende. Dermed har vi altid seneste viden til rådighed vedrørende de forskellige bilmærker og -typer. Samtidig er det vigtigt, at vi betjener test- og diagnoseudstyr korrekt. Og det sker blandt andet for, at vi kan følge med alle de teknologiske fremskridt, som der sker i bilbranchen.

Om Skorstensgaard i Viby

Når du ankommer til Skorstensgaard i Viby, mødes du af kompetente medarbejdere i indskrivningen. Det er ved indskrivning af din bil, at I sammen aftaler, hvad der skal laves på bilen. Dette får du tilsendt på email, og du har dermed aftalen på skrift, før vi overhovedet begynder at arbejde på din bil.

Vores afdeling i Viby er naturligvis klar til at hjælpe dig med serviceeftersyn såvel som reparation af din bil uanset hvilket mærke og hvilken årgang bilen er.

Hos Skorstensgaard garanterer vi, at bilen bevarer fabriksgarantien, så længe den er i sin garantiperiode. Denne garanti giver vi, når du vælger at få bilen serviceret efter bilfabrikkens egne forskrifter. Ellers betaler vi! Og du får naturligvis opdateret din bils servicebog med de relevante oplysninger og et godkendt stempel.