Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Horsens

Mit navn er Klaus Sørensen og jeg er afdelingsleder på værkstedet i Horsens. Vi glæder os rigtig meget til at hjælpe dig og din bil med reparationer, serviceeftersyn og rådgivning.

”Vi vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Horsens!”

Hos Skorstensgaard i Horsens får du den gode værkstedsoplevelse, som du måske også kender fra dit autoriserede værksted. Du sparer som minimum 20% i forhold til mærkeværkstedet hvis du benytter dig af vores 20% PrisPres koncept. Se mere her på siden.

Er det ved at være tid til autoservice eller står bilen foran en reparation, så bør du altid kontakte os og få et tilbud på opgaven. Tilbuddet er både gratis og uforpligtende, og så har du noget at sammenligne med i forhold til mærkeværkstedets priser. Du kan rekvirere tilbud og booke tid på værkstedet i Horsens lige her på siden.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder både telefonnummer og emailadresse lige her på siden.

Klaus Sørensen, afdelingschef hos Skorstensgaard i Horsens 

Læs mere om Horsens

Skorstensgaard Horsens

Langballe 8 8700 Horsens +45 7370 8937 horsens@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard Horsens
-
Skorstensgaard Horsens - Langballe 8 i Horsens
Skorstensgaard autoværksted i Horsens - Service og reparation af bil til tyske værkstedspriser

Om Skorstensgaard i Horsens

I Horsens har vi samlet et team af passionerede mekanikere og de er klar til at reparere din bil eller give den et af vores gode serviceeftersyn uanset mærket og årgangen på din bil. Hos os får du en 100% dedikeret indsats. Hver gang!

Har din bil stadig fabriksgaranti, er der ingen problemer i forhold til at overlade den til os. Ved at benytte Skorstensgaard får du stadig et 100% godkendt stempel i servicebogen, og dermed er bilens fabriksgaranti stadig intakt.

Erfarent mekanikerhold med stort lokalkendskab

Hele holdet i afdelingen kender Horsens-området rigtig godt. Det er noget du muligvis vil mærke når du kontakter værkstedet. Skorstensgaard ser i hvert fald lokalkendskabet som en styrke der vil komme os til gode i det daglige arbejde.

Når du besøger afdelingen i Horsens vil du ikke være i tvivl om, at du besøger en Skorstensgaard afdeling. Konceptet og vores genkendelige design gør det meget tydeligt.

For os er det vigtigt at du er tryg ved at overlade din bil i vores varetægt. Det er også derfor at vores mekanikere i Horsens er erfarne folk, hvilket er nødvendigt for at kunne servicere alle biler uanset mærke og årgang.

Vi sørger selvfølgelig for at mekanikere og værkførere hele tiden er opdateret på den nyeste viden. Det sker via kurser og uddannelser. Det er vigtigt for os, at vores folk kan betjene testudstyr og fejlsøge på din bil på tilfredsstillende vis. Og samtidig ved vi at biler nu til dags er proppet med elektronik, så opdateret uddannelse er en nødvendighed for at kunne udføre arbejdet.

Find Skorstensgaard i Horsens

Du finder Skorstensgaard i Horsens på adressen Langballe 8, og skal du med bus hen til os, så skal du hoppe på bybus 7 eller bybus 8.

Vælger du bybus 7 fra Horsens Trafikterminal, skal du stå af ved stoppestedet Torstedsallé/Thorsvej og derfra er der ca. 300m hen til værkstedet. Denne tur tager typisk 10-15 minutter inklusive de sidste 300m på gåben.

Er du i stedet ombord i bybus 8 (ligeledes med udgangspunkt fra Horsens Trafikterminal), skal du stå af ved Østerhåbsvej/Saltleddet. og derfra er der også ca. 300m hen til vores værksted. Turen med bybus 8 tager typisk 10-15 inklusive den sidste lille gåtur.

Særlige kompetencer på vores værksted i Horsens

Vores hold af mekanikere på værkstedet i Horsens foretager service på og reparation af alle biler og bilmærker uanset model og årgang. De er dog særligt gode, når det kommer til biler af mærkerne Volkswagen, Peugeot, Ford, Citroën, Skoda og Opel.

Horsens-afdelingen har generelt rigtig godt styr på reparation af biler og serviceeftersyn, så om din bil er tysk, fransk, italiensk, koreansk, svensk eller fra et helt sjette land er ikke så væsentligt.

Du kan være sikker på at når din bil er på værksted hos Skorstensgaard i Horsens, så er den i hænderne på professionelle mekanikere.

Skorstensgaard i Horsens giver mange kundefordele

Når du vælger Skorstensgaard til at udføre serviceeftersyn på din bil, får du adgang til en lang række gode kundefordele.

Eksempelvis tilbyder vi en gratis lånebil med ubegrænset kilometerforbrug, 100 % fabriksgaranti eller hvad med gratis vejhjælp? Hos os hedder det mobilitetsservice og det dækker fra service til service.

Du har også mulighed for at udskyde betaling af din faktura. Det gør du ved at ansøge om et Skorstensgaard servicekort.

Og nu vi er ved fakturaen, så vil du opleve at en Skorstensgaard-faktura ikke indeholder overraskelser. Alt arbejde er aftalt mellem dig og os på forhånd og du får prisen på skrift. Dukker der yderligere arbejde op, så kontakter vi dig med en pris på det, og vi påbegynder ikke denne del af opgaven, uden at vi først har fået din accept.