Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Reservedele
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. Det betyder bl.a. vi giver 3 års reservedelsgaranti. Læs mere her

Frit autoværksted i Odense SV

Mit navn er Marco Lauridsen og jeg er afdelingschef på vores værksted på Hvidkærvej 4 i Odense SV. Værkstedet og alle mekanikerne er til din rådighed, når din bil skal til service eller reparation. Har du spørgsmål om din bil, serviceeftersyn eller reparationer, så hjælper vi dig meget gerne med rådgivning.


I vores Odense SV afdeling får du bilreparationer og service til tyske værkstedspriser uanset bilens mærke og årgang. De tyske værkstedspriser betyder, at  vi er op til 40% billigere end mærkeværkstederne. Og det uden at der bliver gået på kompromis med hverken kvalitet eller service.


Er det tid til service eller har din bil behov for reparation, står jeg altid klar med et 100% gratis og uforpligtende tilbud. Ønsker du at booke værkstedstid, kan du gøre det direkte her på hjemmesiden. Det tager kun få minutter.


Ønsker du hjælp eller rådgivning i forbindelse med din bil eller tidsbestilling, skal du blot ringe eller sende en email. Jeg hjælper altid gerne.


"Hos Skorstensgaard i Odense får du den bedste og billigste værkstedsoplevelse!"


Marco Lauridsen, afdelingschef, Skorstensgaard i Odense SV

Læs mere om Odense SV Læs mindre om Odense SV

Om Skorstensgaard i Odense SV

På vores værksted i Odense SV står vores dygtige værkfører klar til at tage imod dig, når du ankommer for at indskrive din bil.


Vi har kun kvalificerede og erfarne medarbejdere, der løbende kommer på kurser for hele tiden at være opdateret på den nyeste viden.


Skorstensgaards autoværksted i Odense SV giver dig mulighed for priser, som er op til 40% billigere end mærkeværkstederne, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Hos os er du altså garanteret høj service, god kvalitet og lave priser.

Tyske værkstedspriser = spar penge på værkstedsregningen

Som kunde hos Skorstensgaard i Odense SV får du service og bilreparation til tyske værkstedspriser. Det er lig med en billig værkstedsregning og faktisk er vi op til 40% billigere end de lokale mærkeværksteder.


Samtidig sørger vi for, at du får en god oplevelse, når du møder vores værkfører og at kvaliteten i arbejdet er i topklasse. Det er vi gode til, viser vores kundetilfredshedsundersøgelser.


Book tid på værkstedet i Odense SV med det samme eller få et gratis tilbud på den opgave du ønsker udført. Tilbuddet er naturligvis uforpligtende. Du kan bestille både tid og tilbud lige her på siden.


Lånebil og mange andre fordele

Hos Skorstensgaard får du udover vores tyske værkstedspriser også en masse kundefordele.


Her kan blandt andet nævnes vores pensionistrabat, mobilitetsservice og gratis lånebil.


Derudover sætter vi en ære i at have gennemsigtige priser, og vi gennemgår altid opgaven med dig, idet du afleverer bilen. Opstår der noget uventet under service eller reparation, udbedrer vi det ikke uden din accept.


Vi aftaler altså altid prisen, inden arbejdet går i gang. Så er du sikker på, at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser, når du får fakturaen.

Lokale mekanikere tager sig af din bil

Vores værksted på Hvidkærvej i Odense SV har stort kendskab til lokalområdet, og det kommer ofte vores medarbejdere til gode i dagligdagen.


Du kan opleve det lokale præg, når du besøger værkstedet, og har du besøgt andre Skorstensgaard afdelinger, så vil du utvivlsomt genkende både koncept og design.


Det er vigtigt for os, at du føler, at din bil er i trygge hænder, når du afleverer den hos os. Derfor skal du også vide at vores mekanikere, teknikere og værkførere er folk med masser af værkstedserfaring. Det giver os samtidig de bedste muligheder for, at kunne servicere alle biler uanset mærke og årgang.


Vi sender løbende vores medarbejdere på kurser og uddannelse, så de er opdaterede på viden om de enkelte bilmodeller og er i stand til hurtigt og effekt at betjene testudstyr korrekt.


Billigt værksted tæt på motorvejen!

Du finder Skorstensgaard i Odense SV tæt på motorvejsafkørsel nr. 52, der også er kendt som Odense SV-afkørslen.


Vi er en del af Bilbyen Odense og vi deler hus med ”Motorbyen”. Du finder os i højre side af bygningen, når du kommer ind på parkeringspladsen.


Vores kunder henvises til vores del af p-pladsen (der er tydeligt markeret). Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at parkere på vejen udenfor matriklen.


Bybus 31-39 kører på Hvidkærvej, se busplanen her, med denne kan du hurtigt komme ind til centrum.

Bilentusiaster i Odense SV

I vores Odense SV-afdeling servicerer vi alle slags biler. Vi har særlige kompetencer når det kommer til VW, Audi og Skoda, da flere af vores mekanikere har en fortid på netop disse autoriserede mærkeværksteder.


Generelt er vores mekanikere i Odense SV ”tossede” med biler, og den passion smitter af på arbejdet.


Ambitionen er at løse alle opgaver perfekt - uanset om det drejer sig om et skifte fra vinterdæk til sommerdæk, montering af lækkert ekstraudstyr, udskiftning af udstødning eller noget helt andet. Ingen opgave er for stor eller lille til os.

Glemt adgangskode?