Frit autoværksted i Odense SV

Mit navn er Lars Fabricius og jeg er værkfører på vores værksted på Hvidkærvej 4 i Odense SV. Værkstedet står til din rådighed, når din bil skal til service eller reparation. Har du spørgsmål om din bil, serviceeftersyn eller reparationer, så hjælper vi dig meget gerne med rådgivning.

"Hos Skorstensgaard i Odense SV får du den bedste og billigste værkstedsoplevelse!"

I vores Odense SV afdeling får du bilreparationer og service til tyske værkstedspriser uanset bilens mærke og årgang. Tyske Værkstedspriser betyder, at vi matcher et tilbud på de samme ydelser fra et mærkeværksted i Tyskland. Undersøgelser viser faktisk at 82% af vores kunder er tilfredse med prisen.

Men selvom vores priser er skarpe, går vi aldrig på kompromis med sikkerhed, kvalitet eller service. Du får hos os flere fordele som 100% fabriksgaranti, gratis vejhælp og lånebil.

Er det tid til service eller har din bil behov for reparation, står jeg altid klar med et 100% gratis og uforpligtende tilbud. Skal bilen diagnosticeres for fejl opkræves der almindelig timeløn. Ønsker du at booke værkstedstid, kan du gøre det direkte her på hjemmesiden. Det tager kun få minutter.

Du kan også blot ringe eller sende en email. Jeg hjælper altid gerne.

Lars Fabricius, værkfører, Skorstensgaard i Odense SV

Husk at følge os på Facebook Youtube LinkedIN - her bliver du opdateret med nyheder, konkurrencer og gode råd fra mekanikeren

Læs mere om Odense SV

Skorstensgaard Odense SV

Hvidkærvej 4 5250 Odense SV +45 7216 1760 odense@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30–16.30
Fredag: 7.30–15.30
værksted
Man-tors: 8.00–16.00
Fredag: 7.30–15.00
Skorstensgaard i Odense SV - Hvidkærvej 4 - Telefonnummer 72161760
Skorstensgaard værksted i Odense SV - Indgang for kunder
Skorstensgaard Odense SV venterum til kunder mens bilreparation udføres
Skorstensgaard autoværksted i Odense SV - spar 20-40% ift. dit autoriserede værksted og få en kop kaffe imens din bil repareres

Om Skorstensgaard i Odense SV

På vores værksted i Odense SV står vores dygtige værkfører klar til at tage imod dig, når du ankommer for at indskrive din bil.

Vi har kun kvalificerede og erfarne medarbejdere, der løbende kommer på kurser for hele tiden at være opdateret på den nyeste viden.

Skorstensgaards autoværksted i Odense SV giver dig mulighed for Tyske Værkstedspriser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. "Matcher Tyske Værkstedspriser" betyder, at vi prismatcher på alle tilbud fra tyske autoværksteder med originale dele. Hos os er du altså garanteret god service og kvalitet samt lave priser.

Lånebil og mange andre fordele

Hos Skorstensgaard får du udover vores tyske værkstedspriser også en masse kundefordele.

Her kan blandt andet nævnes vores pensionistrabat, mobilitetsservice og gratis lånebil.

Derudover sætter vi en ære i at have gennemsigtige priser, og vi gennemgår altid opgaven med dig, idet du afleverer bilen. Opstår der noget uventet under service eller reparation, udbedrer vi det ikke uden din accept.

Vi aftaler altså altid prisen, inden arbejdet går i gang. Så er du sikker på, at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser, når du får fakturaen.

Lokale mekanikere tager sig af din bil

Vores værksted på Hvidkærvej i Odense SV har stort kendskab til lokalområdet, og det kommer ofte vores medarbejdere til gode i dagligdagen.

Du kan opleve det lokale præg, når du besøger værkstedet, og har du besøgt andre Skorstensgaard afdelinger, så vil du utvivlsomt genkende både koncept og design.

Det er vigtigt for os, at du føler, at din bil er i trygge hænder, når du afleverer den hos os. Derfor skal du også vide at vores mekanikere, teknikere og værkførere er folk med masser af værkstedserfaring. Det giver os samtidig de bedste muligheder for, at kunne servicere alle biler uanset mærke og årgang.

Vi sender løbende vores medarbejdere på kurser og uddannelse, så de er opdaterede på viden om de enkelte bilmodeller og er i stand til hurtigt og effekt at betjene testudstyr korrekt.

Har din bil automatgear, kan vi naturligvis både servicere, diagnosticere og udføre reparationer på gearkassen.

Billigt værksted tæt på motorvejen

Du finder Skorstensgaard i Odense SV tæt på motorvejsafkørsel nr. 52, der også er kendt som Odense SV-afkørslen.

Vi er en del af Bilbyen Odense og vi deler hus med ”Motorbyen”. Du finder os i højre side af bygningen, når du kommer ind på parkeringspladsen.

Vores kunder henvises til vores del af p-pladsen (der er tydeligt markeret). Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at parkere på vejen udenfor matriklen.

Bybus 31-39 kører på Hvidkærvej, se busplanen her, med denne kan du hurtigt komme ind til centrum.

Bilentusiaster i Odense SV

I vores Odense SV-afdeling servicerer vi alle slags biler. Vi har særlige kompetencer når det kommer til VW, Audi og Skoda, da flere af vores mekanikere har en fortid på netop disse autoriserede mærkeværksteder.

Generelt er vores mekanikere i Odense SV ”tossede” med biler, og den passion smitter af på arbejdet.

Ambitionen er at løse alle opgaver perfekt - uanset om det drejer sig om et skifte fra vinterdæk til sommerdæk, montering af lækkert ekstraudstyr, udskiftning af udstødning eller noget helt andet. Ingen opgave er for stor eller lille til os.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Odense SV eller postnr 5250 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Odense SV kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Odense SV.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Odense SV, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.