Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Skive

Mit navn er Michael Skov, jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard i Skive, og jeg glæder mig rigtig meget til at tage imod dig og din bil på værkstedet på Viborgvej 4a.

”Mit mål er at du får den bedste og billigste værkstedsoplevelse ved at vælge Skorstensgaard i Skive!”

Skal du have et aldeles gratis og uforpligtende tilbud på reparation eller service af din bil, er du meget velkommen til at kontakte os. Når du er kunde hos Skorstensgaard, kan du benytte dig af vores koncept Matcher Tyske Værkstedspriser, som et et prismatch på tilbud fra et tysk autoværksted m. originale dele. Vi tilbyder også 20% PrisPres på dit tilbud fra et dansk mærkeværksted. Samtidig får du også god kundeservice og rådgivning og en række fordele som 100% fabriksgaranti, gratis vejhælp og fri lånebil.
 
Bestil tid på værkstedet i Skive her på siden eller bed om et 100% gratis tilbud på service eller reparation. Du får svar inden for 48 timer på hverdage.
 
Michael Skov, Afdelingschef, Skorstensgaard

Læs mere om Skive

Skorstensgaard Skive

Viborgvej 4A 7800 Skive +45 7370 9358 skive@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Om Skorstensgaard i Skive

Ved Skorstensgaard i Skive møder du dygtige medarbejdere, der indskriver din bil og vejleder og rådgiver dig i det omfang du har behov for det. Sammen aftaler I, hvad der skal laves og du får oplyst prisen på forhånd, så der aldrig er tvivl om, hvad dit værkstedsbesøg koster. 

Martin Lønborg styrer stadig salgsafdelingen og viser gerne både nye og brugte biler frem, mens din bil er på værksted for service eller reparation.

Er din bil stadig så ny, at der er fabriksgaranti på den, så skal du vide at vi har 100% fabriksgaranti, når din bil får Service efter fabrikkens forskrifter. Og vi sørger naturligvis for at du får et fuldt gyldigt stempel i bilens servicebog.

Vi matcher Tyske Værkstedspriser

Når du besøger Skorstensgaard på Viborgvej 4a i Skive, får du en fantastisk værkstedsoplevelse til en rigtig god pris.

Med konceptet "Matcher Tyske Værkstedspriser" matcher vi ethvert tilbud fra et mærkeværksted i Tyskland m. originale dele. Vi har også 20% PrisPres på dit tilbud fra et dansk mærkeværksted. Vi synes ikke et værkstedsbesøg ikke skal koste mere end højst nødvendigt.

Bestil et gratis tilbud fra Skorstensgaard i Skive her på siden. Du får svar inden for 48 timer på hverdage.

Dedikerede mekanikere på Viborgvej 4a

Holdet af mekanikere, værkførere m.fl. i Skive kender byen ud og ind. Vi ser det som en styrke, at vores medarbejdere ved, hvad der sker i Skive, også selvom du måske ikke lige mærker eller opdager det i din kontakt med os.

Samtidig bruger vi mange ressourcer på at holde vores medarbejdere up-to-date på biler generelt og på motorer, service og reparation af de enkelte bilmærker hver især.

Udviklingen i bilbranchen går stærkt og derfor skal vores folk også være i stand til hele tiden at kunne arbejde effektivt og korrekt med din bil.

Masser af kundefordele

Når du er kunde hos Skorstensgaard, får du mulighed for at drage nytte af vores kundefordele, som bl.a. indeholder en gratis lånebil med fri kilometer, mens din bil er på værksted, Mobilitetsservice, som er gratis vejhjælp døgnet i rundt i hele Danmark og vores app, som giver dig din værkstedshistorik lige ved hånden og mulighed for at bestille tilbud og kontakte os nemt og hurtigt.

Kan du lide rabat? Vi tilbyder også forskellige rabatordninger, f.eks. for pensionister over 65 år.

Find vej til Skorstensgaard i Skive

Skal du på en bus, når du skal afhente din bil hos os igen? Det er ganske nemt.

F.eks. kan du hoppe på Bybus 403.

Du skal stå af ved stoppestedet Brårupgade/Viborgvej og så gå de sidste ca. 400 meter hen til afdelingen.

Afleverer du din bil uden for vores normale åbningstid, kan du trygt lægge din bilnøgle i vores sikrede nøgleboks.

Dygtige og kompetente mekanikere

Værkstedet i Skive har en indgående viden om bl.a. Chevrolet, Opel og Mitsubishi, men bliver med rette kaldt ALLE BILERS VÆRKSTED, hvilket ligger i god tråd med Skorstensgaard, hvor vi tager imod alle biler uanset mærke og årgang.

Dermed er Skorstensgaard i Skive klar til at byde dig velkommen uanset om din bil kommer fra Sverige, Italien, Frankrig, Tyskland eller et helt femte land.

Vi glæder os til at se dig!