Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Roskilde

Mit navn er Jon Poul Nielsen. Jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard i Roskilde, og jeg er - sammen med holdet af dygtige kolleger - klar til at tage imod dig her på autoværkstedet i Roskilde. Skal din bil repareres eller have et godt service, så kontakt os her i afdelingen.

”Du får den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard i Roskilde!”

Når du vælger Skorstensgaard i Roskilde som dit autoværksted, så har du udsigt til store besparelser på dine værkstedsregninger. Vi har en klar ambition om at være billigere end mærkeværkstederne. Få et tilbud hos os og se hvor meget du kan spare på din faktura.

Book tid på vores værksted lige her på siden eller få et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra os.

Har du spørgsmål, så kontakt os her i Roskilde. Vi er klar med god kundeservice, rådgivning og gode værkstedsoplevelser og tilbud vedrørende din bil.

Jon Poul Nielsen, afdelingschef, Skorstensgaard i Roskilde 

Læs mere om Roskilde

Skorstensgaard Roskilde

Bytoften 7 4000 Roskilde +45 7370 8126 roskilde@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Om Skorstensgaard i Roskilde

Ved ankomst til Skorstensgaard i Roskilde mødes du af vores venlige og dygtige personale. Vi starter med at indskrive din bil. Her aftaler vi, hvad der skal laves på bilen og du får prisen med det samme. Når arbejde og pris er på plads, overtager vores mekanikere din bil. Værkstedet i Roskilde står klar med serviceeftersyn og reparation til din bil uanset bilens mærke og årgang.

Vi garanterer, at vælger du at få Service efter bogen hos os, så bibeholdes bilens fabriksgaranti, såfremt den stadig er i garantiperioden. Denne garanti stiller vi, da netop denne type serviceeftersyn foregår nøjagtig efter bilfabrikkens egne forskrifter. Dermed kan du sagtens vælge Skorstensgaard frem for dit mærkeværksted i Roskilde.

Samtidig får du et fuldt gyldigt stempel i din bils servicebog til en attraktiv pris.

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

Vores succesrige koncept Matcher Tyske Værkstedspriser giver dig markante besparelser på værkstedsregningen, da vi tilbyder prismatch på tilbud fra autoværksteder i Tyskland m. originale dele. Hos Skorstensgaard er vi af den klare overbevisning, at et værkstedsbesøg ikke skal koste mere end højst nødvendigt. Derfor har vi 20% PrisPres som garanterer dig en 20% besparelse på dit tilbud fra et mærkeværksted. Kvaliteten i vores arbejde og kundeservice går vi selvfølgelig ikke på kompromis med.

Vil du have et uforpligtende og 100% gratis tilbud fra Skorstensgaard i Roskilde? Bestil det her på siden med det samme. Du får svar inden for 48 timer på hverdage.

Erfarne mekanikere på holdet i Roskilde

Vores hold i Roskilde kender byen og lokalområdet rigtig godt. Det anser vi som en klar styrke, selvom du måske ikke lige bemærker det under dit besøg.

Derudover er holdets kendskab til biler rigtig stort, hvilket er en nødvendighed med reparation og service af alle biler uanset mærke og årgang.

Bilbranchen udvikler sig hurtigt, og for at vi kan levere det kvalitetsniveau, vores kunder forventer, er det nødvendigt at holde vores mekanikere og teknikere opdateret på relevant viden. Derfor bruger vi også mange ressourcer på at holde os opdateret vidensmæssigt. På den måde kan vi reparere og servicere bilerne effektivt, hurtigt og ikke mindst korrekt.

Kundefordele ved Skorstensgaard Roskilde

Alle vores kunder kan gøre brug af vores fantastiske kundefordelsprogram.

Vælger du, at din bil skal have Service efter bogen, så følger der mobilitetsservice og 100% fabriksgaranti med. Samtidig tilbyder vi dig en gratis lånebil, mens din egen bil er på værkstedet, og med vores Servicekort kan du udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Derudover tilbyder vi gode rabatordninger, f.eks. til pensionister.

Og så skal det da lige nævnes, at du altid ved, hvad dit værkstedsbesøg ender med at koste. Det har vi aftalt, da du indskrev din bil hos os. Og du har prisen på skrift.

Find Skorstensgaard i Roskilde

Når din bil skal på værksted ved Skorstensgaard i Roskilde, har du mulighed for at vente hos os, mens vi arbejder med din bil. Du kan selvfølgelig også vælge at gå til Ro’s Torv, der ligger 6-7 minutters gang fra os.

Vi har indrettet et behageligt venterum med tv, gratis kaffe, te, kolde kildevand og trådløst internet.

Skal du med off. transport for at afhente din bil, så kan du f.eks. vælge Bus 123 fra stationen (Jernbanegade). Turen tager ca. 10-15 minutter i alt. Du skal stå af på Hedevænget og gå det sidste stykke.

Afleverer du din bil uden for vores normale åbningstider, kan du trygt lægge bilnøglen i vores sikrede nøgleboks.

Professionelle mekanikere i Roskilde

Vores værksted i Roskilde foretager reparation og service på alle biler uanset årgang og mærke.

Det betyder at uanset om din bil er tysk, fransk, sydkoreansk, italiensk, svensk eller noget helt sjette, så har vi kompetente mekanikere og teknikere klar til at løfte opgaven og give dig en fantastisk værkstedsoplevelse.

Vores hold i Roskilde er klar til at tage imod din bil.