Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Reservedele
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. Det betyder bl.a. vi giver 3 års reservedelsgaranti. Læs mere her

Frit autoværksted i Roskilde

Mit navn er Michael Christensen, jeg er afdelingschef for Skorstensgaard Roskilde og jeg ser frem til at åbne afdelingen i Roskilde til gavn og glæde for alle bilejere i Roskilde og omegn. Skal din bil repareres eller have et godt service, så kontakt os her i afdelingen.


Når du vælger Skorstensgaard i Roskilde som dit autoværksted, så har du udsigt til store besparelser på dine værkstedsregninger. Faktisk er vi op til 40% billigere ved sammenligning med de lokale mærkeværksteder i Roskilde.


Book tid på vores værksted lige her på siden eller få et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra os.


Har du spørgsmål, så kontakt os her i Roskilde. Vi er klar med god kundeservice, rådgivning og gode værkstedsoplevelser og tilbud vedrørende din bil.


”Du får den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard i Roskilde!”


Michael Christensen, Afdelingschef, Skorstensgaard Roskilde


Læs mere om Roskilde Læs mindre om Roskilde

Om Skorstensgaard i Roskilde

Ved ankomst til Skorstensgaard i Roskilde mødes du af vores venlige og dygtige personale. Vi starter med at indskrive din bil. Her aftaler vi, hvad der skal laves på bilen og du får prisen med det samme. Når arbejde og pris er på plads, overtager vores mekanikere din bil. Værkstedet i Roskilde står klar med serviceeftersyn og reparation i høj kvalitet til din bil. Uanset bilens mærke og årgang.


Vi garanterer, at vælger du at få Service efter bogen hos os, så bibeholdes bilens fabriksgaranti, såfremt den stadig er i garantiperioden. Denne garanti stiller vi, da netop denne type serviceeftersyn foregår nøjagtig efter bilfabrikkens egne forskrifter. Dermed kan du sagtens vælge Skorstensgaard frem for dit mærkeværksted i Roskilde.


Samtidig får du et fuldt gyldigt stempel i din bils servicebog til en pris, der er op til 40% billigere, end den du kender fra dit mærkeværksted i Roskilde.

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Benyt Skorstensgaard på Bytoften 7 i Roskilde og få samme gode oplevelse som hos dit autoriserede værksted, men til en meget lavere pris.


Vores succesrige koncept Tyske Værkstedspriser giver dig markante besparelser på værkstedsregningen sammenlignet med det lokale autoriserede værksted. Hos Skorstensgaard er vi af den klare overbevisning, at et værkstedsbesøg ikke skal koste mere end højst nødvendigt. Derfor er vi op til 40% billigere end mærkeværkstederne. Vores arbejde og kundeservice er dog stadig i høj kvalitet.


Vil du have et uforpligtende og 100% gratis tilbud fra Skorstensgaard i Roskilde? Bestil det her på siden med det samme. Du får svar inden for 48 timer på hverdage.

Erfarne mekanikere på holdet i Roskilde

Vores hold i Roskilde kender byen rigtig godt. Det anser vi som en klar styrke, selvom du måske ikke lige bemærker det under dit besøg.


Derudover er holdets kendskab til biler rigtig stort, hvilket er en nødvendighed med reparation og service af alle biler uanset mærke og årgang.


Bilbranchen udvikler sig hurtigt, og for at vi kan levere det høje kvalitetsniveau, vores kunder forventer, er det nødvendigt at holde vores mekanikere og teknikere opdateret på relevant viden. Derfor bruger vi også mange ressourcer på at holde os opdateret vidensmæssigt. På den måde kan vi reparere og servicere bilerne effektivt, hurtigt og ikke mindst korrekt.

Kundefordele ved Skorstensgaard Roskilde

Alle vores kunder kan gøre brug af vores fantastiske kundefordelsprogram.


Vælger du, at din bil skal have Service efter bogen, så følger der mobilitetsservice og 100% fabriksgaranti med. Samtidig tilbyder vi dig en gratis lånebil, mens din egen bil er på værkstedet, og med vores Servicekort kan du udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.


Derudover tilbyder vi gode rabatordninger, f.eks. til pensionister og medlemmer af FDM.


Og så skal det da lige nævnes, at du altid ved, hvad dit værkstedsbesøg ender med at koste. Det har vi aftalt, da du indskrev din bil hos os. Og du har prisen på skrift.

Find Skorstensgaard i Roskilde

Når din bil skal på værksted ved Skorstensgaard i Roskilde, har du mulighed for at vente hos os, mens vi arbejder med din bil. Du kan selvfølgelig også vælge at gå til Ro’s Torv, der ligger 6-7 minutters gang fra os.


Vi har indrettet et behageligt venterum med tv, gratis kaffe, te, kolde kildevand og trådløst internet.


Skal du med off. transport for at afhente din bil, så kan du f.eks. vælge Bus 123 fra stationen (Jernbanegade). Turen tager ca. 10-15 minutter i alt. Du skal stå af på Hedevænget og gå det sidste stykke.


Afleverer du din bil uden for vores normale åbningstider, kan du trygt lægge bilnøglen i vores sikrede nøgleboks.

Professionelle mekanikere i Roskilde

Vores værksted i Roskilde foretager reparation og service på alle biler uanset årgang og mærke.


Det betyder at uanset om din bil er tysk, fransk, koreansk, italiensk, svensk eller noget helt 6. så har vi kompetente mekanikere og teknikere klar til at løfte opgaven og give dig en fantastisk værkstedsoplevelse.


Vores hold i Roskilde er klar til at tage imod din bil.

Glemt adgangskode?