Skorstensgaard Roskilde - Dit lokale autoværksted i Roskilde

Mit navn er Brian Christensen, og jeg er afdelingschef hos autoværkstedet Skorstensgaard i Roskilde. Sammen med holdet af dygtige kolleger er vi klar til at tage imod og hjælpe dig. Skal din bil repareres eller have god service, så kontakt os her i afdelingen.

”Du får den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard i Roskilde!”

Når du vælger Skorstensgaard i Roskilde som dit autoværksted, så har du udsigt til store besparelser på dine værkstedsregninger. Vi har nemlig en klar ambition om at være billigere end de værksteder, der kun har fokus på få bilmærker. Book derfor tid på vores værksted, eller få et 100 procent gratis og uforpligtende tilbud fra os her på siden.

Har du spørgsmål, så kontakt os her i Roskilde. Vi er klar med god kundeservice, professionel rådgivning, gode oplevelser og tilbud vedrørende din bil.

Brian Christensen, afdelingschef, Skorstensgaard i Roskilde 

Følg os på Facebook Youtube LinkedIN - og hold dig opdateret med nyheder, konkurrencer og gode råd fra mekanikeren

Læs mere om Roskilde

Skorstensgaard Roskilde

Bytoften 7 4000 Roskilde +45 7370 8126 roskilde@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Mød professionelle mekanikere i 4000 Roskilde

Hos vores værksted i Roskilde tilbyder vi professionel reparation og service på alle biler. Det er uanset årgang og mærke. Det betyder, at om du skal have nye dæk, klargøring til syn eller en tredje behandling, så er vores kompetente mekanikere og teknikere klar til at løfte opgaven.

Samtidig ved vi, at kvaliteten i bilbranchen udvikler sig hurtigt. For at vi kan levere det kvalitetsniveau, vores kunder forventer, så bruger vi derfor mange ressourcer på at holde vores værksted i Roskilde opdateret på viden.

På den måde kan vi reparere og servicere bilerne effektivt, hurtigt og ikke mindst korrekt. Med et lokalt kendskab til byen og en bred viden på alle bilmærker kan du altså være helt tryg.

Et værksted med tryghed hele vejen igennem

Når du besøger din automekaniker i Roskilde, så er det vigtigt, at du føler dig godt behandlet. Det mener vi i hvert fald. Derfor aftaler vi altid en pris på forhånd, før vi begynder arbejdet. Og du får prisen på skrift.

Opstår der behov for en reparation, som vi ikke har aftalt med dig, så laver vi ikke den del af opgaven, før du giver os tilladelse til det. Det er tryg behandling hele vejen igennem.

Vores hold i Roskilde er klar til at tage imod din bil.

Desuden gør vi brug af vores koncept “Matcher Tyske Værkstedspriser”. Her får du markante besparelser på værkstedsregningen, da vi matcher tilbud fra autoværksteder i Tyskland med originale dele.

Og du kan spare endnu mere med vores 20% PrisPres. Den garanterer dig en 20 procent besparelse på dit tilbud fra et mærkeværksted. Kvaliteten i vores arbejde og kundeservice går vi selvfølgelig ikke på kompromis med.

Sådan kan vores autoværksted hjælpe dig

Som professionelt autoværksted i Roskilde kan vi tilbyde dig en bred vifte af forskellige ydelser og service til din bil.

Ved ankomst bliver du først mødt af vores venlige og dygtige personale. Bagefter indskriver vi din bil og aftaler med dig, hvad der skal blive repareret. Du får også prisen med det samme. Når arbejde og pris er på plads, overtager vores mekanikere din bil.

Vælger du at få service efter servicebogen hos os, så beholder du bilens fabriksgaranti, hvis den stadig er i garantiperioden. Denne garanti stiller vi, da netop denne type serviceeftersyn foregår nøjagtig efter bilfabrikkernes egne forskrifter. Dermed kan du sagtens vælge Skorstensgaard i Roskilde frem for dit mærkeværksted. Samtidig får du et fuldt gyldigt stempel i din bils servicebog til en attraktiv pris.

Sving forbi din mekaniker i Roskilde nær Ro’s Torv

Når din bil skal på værksted ved Skorstensgaard i Roskilde, har du mulighed for at vente hos os, mens vi arbejder med din bil. Vi har indrettet et behageligt venterum med TV, gratis kaffe, te, kolde kildevand og gratis, trådløst internet.

Du kan selvfølgelig også vælge at gå til Ro’s Torv, der ligger 6-7 minutters gang fra os. Har du brug for en cykel eller gratis lånebil til dagens opgaver, så har du som kunde naturligvis mulighed for det.

Skal du med offentlig transport for at afhente din bil? Så kan du for eksempel vælge bus 123 fra stationen Jernbanegade. Turen tager cirka 10-15 minutter i alt. Du skal stå af på Hedevænget, og gå det sidste stykke.

Afleverer du din bil udenfor vores normale åbningstider, kan du trygt lægge bilnøglen i vores sikrede nøgleboks. Se alle vores autoværksteder i Danmark her.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Roskilde eller postnr 4000 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Roskilde kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Roskilde.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Roskilde, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.