Autoværksted i Tilst ved Århus

Jeg hedder Jonas Meyer og er afdelingschef hos Skorstensgaard Tilst. Når du sender din bil på værksted hos os, så er jeg og hele holdet i afdelingen klar til at give dig og din bil en fantastisk behandling.

Selv om der nu står Skorstensgaard istedet for Anelyst på skiltet, så får du stadig den samme, gode service i afdelingen og på værkstedet!

Vi udfører serviceeftersyn og reparationer på alle bilmærker, og du beholder naturligvis fabriksgarantien 100%. Vi har et stærkt hold af dygtige mekanikere og teknikere på værkstedet, som har en bred erfaring inden for alle bilmærker. Vi er hjælpsomme og løsningsorienterede, og vi sætter altid dine behov i førersædet.

Skorstensgaard matcher tyske værkstedspriser på tilbud med originale dele, og vi tilbyder 20% PrisPres på dit tilbud fra et dansk mærkeværksted. 

Her på siden kan du booke en tid direkte eller bede om at få et uforpligtende og gratis tilbud på service eller reparation.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte afdelingen her i Tilst. Vi er klar på både telefon og email, og du er også meget velkommen til at kigge ind og sige hej.

Jonas Meyer, Skorstensgaard Tilst

Facebook, Youtube og LinkedIn holder vi dig opdateret med nyheder, konkurrencer og gode tips fra værkstedet

Læs mere om Tilst

Skorstensgaard Tilst

Blomstervej 6 8381 Tilst +45 7370 9521 tilst@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors 7.30 - 16.30
Fredag 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors 8.00 - 16.00
Fredag 7.30 - 15.00

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

Det er Skorstensgaards klare holdning og ønske, at alle vores kunder skal have en fantastisk værkstedsoplevelse. Dette opnår vi via værkstedsarbejde i god kvalitet til skarpe priser. Med 20% PrisPres er du garanteret en 20% besparelse hvis du kommer med et tilbud fra et mærkeværksted.

Vores filosofi er soleklar: Når din bil skal på værksted, så skal arbejdet være i god kvalitet uden at det koster mere end nødvendigt.

Benyt knapperne her på siden til at få et 100% gratis tilbud fra Skorstensgaard i Tilst, Århus. Du modtager tilbuddet inden for 48 timer på hverdage.

Det rigtige hold i Tilst, Århus

Skorstensgaard gør meget ud af at sammensætte det rette hold i de individuelle afdelinger. Det er vigtigt for os, at mekanikere, teknikere og værkførere har lokalkendskab og arbejder som en samlet enhed. Dette gælder også vores afdeling i Tilst. Du vil muligvis ikke bemærke det, men vi synes det er en klar fordel for både dig og os.

Vores medarbejdere har stort kendskab til bilerne, så vi netop er i stand til at servicere og reparere alle biler uanset mærke og årgang.

Hos os er erfaring og kendskab til bilerne nøgleord, og vi gør meget ud af at uddanne vores ansatte løbende, så vi hele tiden sørger for at service og reparation udføres efter nyeste anvisninger og forskrifter fra fabrikkerne. Sådan kan vi arbejde både korrekt og effektivt på din bil.

Find vej til Skorstensgaard i Tilst ved Århus

Skorstensgaard i Tilst, Århus finder du på adressen Blomstervej 6. Afdelingen har tidligere huset Anelyst Autoteknik.

Skal du med bus fra Aarhus Banegård og ud til os i Tilst, er der flere busafgange, du kan benytte dig af. Linjerne 3A, 14 og 114 kører alle mod Tilst. Du skal påregne rejsetid på 30-45 minutter. Hurtigste buslinje lige nu er Bus 14, hvor turen tager ca. 30 minutter. Du skal stå af ved stoppestedet Bredskiftevej/Blomstervej og gå de sidste ca. 500 meter hen til os.

Vil du aflevere bilen uden for vores åbningstid, kan du trygt benytte vores sikrede nøgleboks.

Book tid hos Skorstensgaard i Tilst

Skorstensgaard i Tilst laver service og reparation på alle biler uanset bilens årgang, mærke og model.

Om din bil er fra Sverige, Frankrig, Italien, Japan, Tyskland eller et helt 6. land er ikke vigtigt for os. Vi fokuserer udelukkende på at give dig en fantastisk værkstedsoplevelse efter fabrikkens forskrifter og til en fair pris.

Vi glæder os til at få besøg af dig i afdelingen i Tilst og ser frem til at byde dig velkommen.

Skorstensgaard App og mange kundefordele

Når du er kunde ved Skorstensgaard, kan du benytte vores kundefordele. Det er her du bl.a. finder fordele såsom rabatordninger, mobilitetsservice, 100% fabriksgaranti og med et Skorstensgaard Servicekort kan du endda udskyde betaling af din værkstedsfaktura i op til 60 dage. Dermed kan du få repareret din bil med det samme, selvom du måske ikke lige har pengene til det, men vil få det kort tid efter.

Vil du have alle dine værkstedsoplysninger, inkl. reparations- og servicehistorik, ved hånden, så bør du downloade vores app. Her kan du se al Skorstensgaards historik på din bil, ligesom du nemt og hurtigt kan bestille et uforpligtende tilbud eller få fat i Mobilitetsservice.

Om Skorstensgaard i Tilst

Når du ankommer til Skorstensgaard i Tilst ved Århus, mødes du af kompetente medarbejdere i indskrivningen. Det er ved indskrivning af din bil, at I sammen aftaler, hvad der skal laves på bilen. Dette får du tilsendt på email, og du har dermed aftalen på skrift, før vi overhovedet begynder at arbejde på din bil.

Vores afdeling i Tilst er naturligvis klar til at hjælpe dig med serviceeftersyn såvel som reparation af din bil uanset hvilket mærke og hvilken årgang bilen er.

Hos Skorstensgaard garanterer vi, at bilen bevarer fabriksgarantien, så længe den er i sin garantiperiode. Denne garanti giver vi, når du vælger at få bilen serviceret efter bilfabrikkens egne forskrifter. Ellers betaler vi! Og du får naturligvis opdateret din bils servicebog med de relevante oplysninger og et godkendt stempel.

I sommeren 2020 købte Skorstensgaard sig ind i daværende Anelyst Autoteknik, som dermed blev Skorstensgaard afdeling nummer 26. Opkøbet var det største hidtil, men det var samtidig en god investering, da Anelyst Auto har skabt sig et godt ry lokalt, dette pga. gode forhold for såvel kunder som for medarbejdere.

Nøgleord som god service og høj kvalitet går igen både før og efter opkøbet, og dette var en af grundene til at Skorstensgaard endte med at købe værkstedet. Læs mere om Skorstensgaards opkøb i Tilst.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Tilst eller postnr 8381 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Tilst kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Tilst.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Tilst, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.