Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Autoværksted i Tilst ved Århus

Jeg hedder Leif Brøgger Andreasen og er afdelingschef hos Skorstensgaard Tilst. Når du sender din bil på værksted hos os, så er jeg, og hele holdet i afdelingen, klar til at give dig og din bil en fantastisk behandling.

Selv om der nu står Skorstensgaard istedet for Anelyst på skiltet, så får du stadig den samme gode service i afdelingen og på værkstedet!

Vi udfører serviceeftersyn og reparationer på alle bilmærker, og du beholder naturligvis fabriksgarantien 100%. Vi har et stærkt hold af dygtige mekanikere og teknikere på værkstedet, som har en bred erfaring indenfor alle bilmærker. Vi er hjælpsomme og løsningsorienterede og sætter altid dine behov i førersædet.

Skorstensgaard matcher tyske værkstedspriser på tilbud med originale dele, og vi tilbyder 20% PrisPres på dit tilbud fra et dansk mærkeværksted. 

Her på siden kan du booke en tid direkte eller be om at få et uforpligtende og gratis tilbud på service eller reparation.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte afdelingen her i Tilst. Vi er klar på både telefon og email, og du er også meget velkommen til at kigge ind og sige hej.

Leif Brøgger Andreasen, Skorstensgaard Tilst

Læs mere om Tilst

Skorstensgaard Tilst

Blomstervej 6 8381 Tilst +45 7370 9521 tilst@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors 7.30 - 16.30
Fredag 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors 8.00 - 16.00
Fredag 7.30 - 15.00

Om Skorstensgaard i Tilst

Når du ankommer til Skorstensgaard i Tilst ved Århus, mødes du af kompetente medarbejdere i indskrivningen. Det er ved indskrivning af din bil, at I sammen aftaler, hvad der skal laves på bilen. Dette får du tilsendt på email, og du har dermed aftalen på skrift, før vi overhovedet begynder at arbejde på din bil.

Vores afdeling i Tilst er naturligvis klar til at hjælpe dig med serviceeftersyn såvel som reparation af din bil uanset hvilket mærke og hvilken årgang bilen er.

Hos Skorstensgaard garanterer vi, at bilen bevarer fabriksgarantien, så længe den er i sin garantiperiode. Denne garanti giver vi, når du vælger at få bilen serviceret efter bilfabrikkens egne forskrifter. Ellers betaler vi! Og du får naturligvis opdateret din bils servicebog med de relevante oplysninger og et godkendt stempel.

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

Det er Skorstensgaards klare holdning og ønske, at alle vores kunder skal have en fantastisk værkstedsoplevelse. Dette opnår vi via værkstedsarbejde i god kvalitet til skarpe priser. Med 20% PrisPres er du garanteret en 20% besparelse hvis du kommer med et tilbud fra et mærkeværksted.

Vores filosofi er soleklar: Når din bil skal på værksted, så skal arbejdet være i god kvalitet uden at det koster mere end nødvendigt.

Benyt knapperne her på siden til at få et 100% gratis tilbud fra Skorstensgaard i Tilst, Århus. Du modtager tilbuddet inden for 48 timer på hverdage.

Det rigtige hold i Tilst, Århus

Skorstensgaard gør meget ud af at sammensætte det rette hold i de individuelle afdelinger. Det er vigtigt for os, at mekanikere, teknikere og værkførere har lokalkendskab og arbejder som en samlet enhed. Dette gælder også vores afdeling i Tilst. Du vil muligvis ikke bemærke det, men vi synes det er en klar fordel for både dig og os.

Vores medarbejdere har stort kendskab til bilerne, så vi netop er i stand til at servicere og reparere alle biler uanset mærke og årgang.

Hos os er erfaring og kendskab til bilerne nøgleord, og vi gør meget ud af at uddanne vores ansatte løbende, så vi hele tiden sørger for at service og reparation udføres efter nyeste anvisninger og forskrifter fra fabrikkerne. Sådan kan vi arbejde både korrekt og effektivt på din bil.

Skorstensgaard App og mange kundefordele

Når du er kunde ved Skorstensgaard, kan du benytte vores kundefordele. Det er her du bl.a. finder fordele såsom rabatordninger, mobilitetsservice, 100% fabriksgaranti og med et Skorstensgaard Servicekort kan du endda udskyde betaling af din værkstedsfaktura i op til 60 dage. Dermed kan du få repareret din bil med det samme, selvom du måske ikke lige har pengene til det, men vil få det kort tid efter.

Vil du have alle dine værkstedsoplysninger, inkl. reparations- og servicehistorik, ved hånden, så bør du downloade vores app. Her kan du se al Skorstensgaards historik på din bil, ligesom du nemt og hurtigt kan bestille et uforpligtende tilbud eller få fat i Mobilitetsservice.

Find vej til Skorstensgaard i Tilst ved Århus

Skorstensgaard i Tilst, Århus finder du på adressen Blomstervej 6. Afdelingen har tidligere huset Anelyst Autoteknik.

Skal du med bus fra Aarhus Banegård og ud til os i Tilst, er der flere busafgange, du kan benytte dig af. Linjerne 3A, 14 og 114 kører alle mod Tilst. Du skal påregne rejsetid på 30-45 minutter. Hurtigste buslinje lige nu er Bus 14, hvor turen tager ca. 30 minutter. Du skal stå af ved stoppestedet Bredskiftevej/Blomstervej og gå de sidste ca. 500 meter hen til os.

Vil du aflevere bilen uden for vores åbningstid, kan du trygt benytte vores sikrede nøgleboks.

Book tid hos Skorstensgaard i Tilst

Skorstensgaard i Tilst laver service og reparation på alle biler uanset bilens årgang, mærke og model.

Om din bil er fra Sverige, Frankrig, Italien, Japan, Tyskland eller et helt 6. land er ikke vigtigt for os. Vi fokuserer udelukkende på at give dig en fantastisk værkstedsoplevelse efter fabrikkens forskrifter og til en fair pris.

Vi glæder os til at få besøg af dig i afdelingen i Tilst og ser frem til at byde dig velkommen.