Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit autoværksted i Køge

Mit navn er Mads Bendtsen, og det er mig en glæde at byde dig velkommen hos Skorstensgaard i Køge. Skal din bil til service eller har den brug for en reparation - eller har du blot behov for et godt råd vedrørende din bil, så er du meget velkommen til at kontakte os uanset om du kigger forbi værkstedet, sender en email eller giver os et kald på telefonen.

 

Ved at benytte Skorstensgaard som dit foretrukne autoværksted, kan du opnå store besparelser på værkstedsregningerne i forhold til mærkeværkstederne. Vores tyske værkstedspriser medfører priser, der er op til 40% under dem, du kender fra de autoriserede værksteder i Køge-området - samtidig med, at kvalitet og kundeservice har et højt niveau.

 

Du kan booke dit værkstedsbesøg lige her på hjemmesiden, hvilket kun tager få minutter. Ønsker du et tilbud fra os, kan du også gøre dét. Alle tilbud fra Skorstensgaard er gratis og 100% uforpligtende for dig.

 

Har du spørgsmål om autoreparation eller serviceeftersyn, så kontakt os her i Køge. Vi er klar med gode tilbud, rådgivning og kan hjælpe dig med at reservere tid.

 

”Skorstensgaard i Køge giver dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse!”

 

Mads Bendtsen, afdelingschef, Skorstensgaard Køge

 

Læs mere om Køge

Skorstensgaard Køge

Ørnevej 4 4600 Køge +45 7370 8922 koge@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30-16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard autoværksted i Køge, Ørnevej 4, 4600 Køge
Skorstensgaard bilværksted i Køge, reparation og service til tyske værkstedspriser
Venterum hos Skorstensgaard Køge, vent her mens din bil er på værksted
Skorstensgaard Køge, Ørnevej 4, med venterum med tv, gratis internet og kaffe

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne på service

Om Skorstensgaard i Køge

I vores Køge afdeling bliver du mødt af kompetente folk, når du indskriver din bil, ligesom det er dygtige og dedikerede mekanikere og teknikere, der tager sig af din bil, når den rulles ind på vores bilværksted. Skorstensgaard er klar til at give din bil et grundigt autoservice eller foretage reparation uanset bilens mærke og årgang. 


Er der stadig fabriksgaranti på din bil? Bare rolig, du kan sagtens overlade den til os. Skorstensgaard foretager service efter bilens serviceplan og ud fra bilfabrikkens forskrifter. Det giver samtidig et 100% godkendt stempel til din bils servicebog. Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Og så er vi i øvrigt op til 40% billigere end mærkeværkstederne.

Vores mekanikere har masser af erfaring med bilreparation

Når du ankommer til værkstedet på Ørnevej 4, er du ikke i tvivl om, at det er Skorstensgaard, du er landet hos. Koncept og design fjerner enhver tvivl.


Her er ikke brugt en formue på en dyr lokation. Det er én af mange grunde til, at vi er billigere end mærkeværkstederne.


Vi håndterer rigtig mange biler i Køge – uanset mærke og årgang – og det stiller krav til til vores mekanikere. Derfor bruger vi også mange ressourcer på at holde vores personale up to date og uddannet til, at kunne klare enhver udfordring angående din bil. Vores folk er hele tiden orienteret om nyt fra bilfabrikkerne, da det er vigtigt, at mekanikerne og teknikerne kan fejlsøge korrekt og hurtigt på din bil.

Billigere end mærkeværkstedet? Ja. Op til 40% endda!

Når du vælger Skorstensgaard som dit foretrukne værksted, så får du mindst samme gode værkstedsoplevelse som hos mærkeværkstedet, men til en mere skarp pris.


Vi arbejder ud fra priser, der er op til 40 % lavere end mærkeværkstederne. Men selv om, at det er den helt rette pris, så går vi aldrig på kompromis med hverken kundeservice eller kvaliteten i arbejdet.


Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Køge? Det bestiller du nemt her på siden. Du kan også booke tid til din bil på værkstedet med det samme. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.


Skorstensgaard i Køge giver masser af kundefordele

Med Skorstensgaard som dit foretrukne bilværksted følger mulighed for at benytte en lang række attraktive kundefordele. 


Du har allerede læst om bibeholdelse af fabriksgarantien, men der er også mulighed for gratis vejhjælp i hele Danmark, gratis lånebil mens din egen er på vores værksted, gode rabatordninger og udskydelse af betaling af din regning i op til 60 dage.


Vores fakturaer er uden overraskelser for du har aftalt arbejdet og prisen med vores værkfører på forhånd. Du får det hele på skrift.


Nogle gange dukker der mere arbejde op i løbet af processen, men i disse tilfælde kontakter vi dig og vi laver ikke det nye arbejde uden din accept.


Find Skorstensgaard i Køge

Sæt din GPS til Ørnevej 4 i Køge, når du skal aflevere din bil hos os.


Ved afhentning igen, skal du måske tage bussen. Fra Køge station hopper du på Bus 101A. Selve busturen tager ca. 5 minutter og der er 3 stop undervejs. Du står af på Uglevej og går de sidste 3-400 meter til vores værksted. Samlet rejsetid: 11 minutter!


Vil du aflevere din bil uden for afdelingens åbningstid, kan dette naturligvis også lade sig gøre.


Er dette tilfældet, så lægger du blot din bilnøgle i vores sikre nøgleboks.


Kompetente mekanikere til biler i Køge

Vores Køge afdeling udfører reparationer og serviceeftersyn på alle biler uanset mærke og årgang.


Derfor kan du trygt overlade din bil til os uanset om den er svensk, tysk, fransk, koreansk, italiensk, spansk eller noget helt 7.


Du kan være helt sikker på, at din bil er i professionelle og kompetente hænder hos os og du er meget velkommen.


Aircondition service på alle biler i Køge

Skorstensgaard foretager aircondition service på alle bilmærker. Derfor kan du naturligvis også bestille et aircon service på din bil på vores værksted i Køge.


Prisen varierer fra bil til bil, da arbejdet kan variere meget, men hos Skorstensgaard i Køge starter priserne ved 799 kroner. Denne pris kan ikke kombineres med rabatter.


Vil du vide den nøjagtige pris, skal du blot klikke på knappen her og bede om at få et tilbud på aircondition service fra vores afdeling i Køge.


Få tilbud på Aircondition Service


Læs mere om vores service af aircondition her >>