Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Kolding

Mit navn er Michael Kjær og jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard i Kolding. Værkstedet på Trianglen 13 i Kolding er til din rådighed, hvis din bil trænger til service eller skal repareres.

”Den bedste og billigste værkstedsoplevelse får du hos Skorstensgaard i Kolding!”

Er du ude efter et godt råd omkring vedligehold af din bil, er både jeg og værkstedets værkførere klar til at hjælpe dig. Alle serviceeftersyn udføres naturligvis med prismatch på Tyske Værkstedspriser. Du kommer blot med dit tilbud fra et autoværksted i Tyskland m. originale dele, så matcher vi prisen uden tøven.

Er det første gang, du besøger Skorstensgaard, kan du læse mere om de store besparelser, du kan opnå hos os, her på siden - for vi matcher både Tyske Værkstedspriser og garanterer dig 20% PrisPres på et tilbud fra et mærkeværksted.

Står din bil over for reparation eller service, giver jeg dig gerne et 100% gratis og uforpligtende tilbud på opgaven. Du kan også hurtigt og nemt bestille tid på værkstedet lige her på siden.

Spørgsmål vedrørende din bil, reparationer eller autoservice? Send mig en email eller giv mig et kald. Som nævnt er jeg altid behjælpelig med et godt råd, et tilbud og en booking af værkstedstid.

Michael Kjær, afdelingschef, Skorstensgaard i Kolding

Læs mere om Kolding

Skorstensgaard Kolding

Trianglen 13 6000 Kolding +45 7216 1753 kolding@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30–16.30
Fredag: 7.30–15.30
værksted
Man-tors: 8.00–16.00
Fredag: 7.30–15.00
Skorstensgaard autoværksted i Kolding - Dette værksted er samtidig hovedkontor og huser administrationen
Skorstensgaard værksted i Kolding
Indgang for kunder til vores indskrivning og værksted - Skorstensgaard Kolding
Skorstensgaard autoværksted i Kolding - Indskrivning af din bil til reparation

Om Skorstensgaard i Kolding

Vores autoværksted i Kolding er samtidig Skorstensgaards hovedkontor og huser derfor administrationen på 1. sal. Stueetagen huser værksted, indskrivning og pladeværksted.

Sidstnævnte har den såkaldte Excellence-udmærkning fra Eurogarant, så skal der udrettes en bule i din bil, kan du roligt benytte vores Kolding-afdeling. Det er en af mange ting, som vi er rigtig gode til.

Hos Skorstensgaard er vi af den klippefaste overbevisning, at alle vores kunder skal have en ordentlig behandling og en fantastisk værkstedsoplevelse hele vejen igennem - fra booking af tid og indtil kunderne igen forlader værkstedet med deres bil. Og det viser vores kundetilfredshedsundersøgelser også, at vi gør.

Vi arbejder dog altid på at effektivisere og blive bedre i alle aspekter.

Lånebil efter behov når din egen er på værksted

Har du brug for en lånebil, så stiller vi naturligvis en til rådighed. Der er ingen kilometerbegrænsning - og det er der heller ikke på den kundecykel, som du også frit kan benytte, når den er ledig.

Du er også velkommen til at tage plads i vores venterum. Her er altid frisk kaffe, the og kakao, gratis WiFi, tv og et bredt udvalg af aviser og magasiner. Gennem det store vindue ind til værkstedet kan du følge med i, hvor langt vi er nået med din bil.

Find vej til Trianglen 13 i Kolding

Skorstensgaard i Kolding finder du på Trianglen 13, som ligger i Bramdrupdam-området og nærmest kun et stenkast fra motorvejsafkørsel 63, som også kaldes Bramdrupdam-afkørslen. Det betyder at ikke blot koldingenserne har nemt ved at besøge værkstedet, men også alle i omegnen af Bramdrupdam.

Skal du med bus hen til os for at hente din bil igen så hop på Bybus 4 og hop af igen ved stoppestedet Kokholm ved Vejlevej. Busstoppestedet ligger en lille kilometer fra afdelingen, så tag et par gode sko på.

Afleverer du din bil uden for vores åbningstid, kan du trygt lægge din bilnøgle i vores nøgleboks. Du finder den til højre for indgangen.

Service på både almindelige og eksklusive biler

Selvom vi har stor fokus på pris, så reparerer vi også eksklusive biler.

Vi har mekanikere med flere års erfaring fra mærkeværksteder som f.eks. Audi, BMW og Mercedes.

Vi er desuden samarbejdspartner med vores genbo CarClub A/S og hjælper dem med montering af diverse udstyr på de eksklusive biler de sælger.

Hos Skorstensgaard er konceptet ganske simpelt. Vi vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse.

Dermed skal kvalitet og service være helt i top. Og det viser vores kundetilfredshedsundersøgelser, at vi er rigtig gode til.

Vores indskrivere får stor ros af kunderne og hver tredje kunde på værkstedet i Kolding vil anbefale os til deres venner og bekendte.

Samtidig skal prisen være rigtig god, derfor matcher vi Tyske Værkstedspriser og tilbyder 20% PrisPres på dit tilbud fra et mærkeværksted.

Det synes vi, er markante besparelser værkstedsoplevelser på samme høje niveau.

Prøv selv! Du kan booke tid eller få et GRATIS og uforpligtende tilbud lige her på siden.

Mekaniker-hold med lokal forankring og stor erfaring

Holdet hos Skorstensgaard i Kolding består af gode mekanikere og teknikere. Samlet set har værkstedet ikke bare et stort kendskab til Kolding-området, men til hele Sønderjylland generelt - og det ser vi som en klar styrke i det daglige. Når du besøger afdelingen, vil du fra start være klar over, at du er på besøg hos Skorstensgaard. Det sørger vores praktiske indretning, design og koncept for.

Det velkendte giver tryghed, og tryghed er vigtig, når du overlader din bil til os. Når du så dertil lægger dygtige og erfarne mekanikere, så er resultatet en velfungerende afdeling. Og det er netop tilfældet hos Skorstensgaard i Kolding. Erfaringen spiller ind, når vi tager imod alle bilmærker uanset årgang og biltype. Erfaring er én ting, men hos Skorstensgaard er der samtidig fokus på uddannelse. For os er det vigtigt, at vores mekanikere er opdaterede på viden om biler og bilmærker. Og hvordan de repareres.

Vi sørger dermed for, at vores mekanikere og teknikere altid har den nyeste viden om biler, fordi det er alfa og omega for os, at vi kan reparere biler efter bilfabrikkernes forskrifter, da det er en del af vores koncept.

Gode fordele til vores Kolding kunder

Når du afleverer din bil på vores værksted i Kolding, får du samtidig adgang til et stort udvalg af kundefordele.

Du får blandt andet mulighed for en gratis lånebil. Eller en kundecykel til dig der bor eller arbejder tæt på værkstedet.

Udover disse praktiske fordele tilbyder vi også et Skorstensgaard servicekort, hvor du har mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning, 100% fabriksgaranti og mobilitetsservice, så du ikke skal tænke på vejhjælpstjenester, hvis uheldet er ude og din bil eksempelvis får motorstop. Med Skorstensgaards mobilitetsservice er du sikret transport af din bil til nærmeste Skorstensgaard værksted.