Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne
Medarbejdere
Her kan du se hvem du møder her i afdelingen og lære dem lidt bedre at kende.
Eurogarant
Flere af vores afdelinger er certificeret af Eurogarant, Det betyder vi lever op til skrappe kvalitetskrav. Alle vores værksteder arbejder efter certificeringkravene og kvaliteten er derfor altid i top
Falck Bonusværksted
Vi er nu også Falck Bonusværksted, det betyder du kan opnå forskellige fordele, når du bruger et af vores værksteder.
Vi bruger Bosch
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. det betyder bla. vi giver 3 års reservedels garanti. Læs mere her

Frit autoværksted i Kolding

Velkommen til vores afdeling i Kolding. Her udfører vi alt i reparationer og serviceeftersyn på personbiler - uanset mærke eller årgang. 


Ønsker du at booke tid på værkstedet eller modtage et tilbud, kan du bestille det her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på  mail eller telefon, afdelingschef Michael Kjær og værkfører Henrik Beck sidder klar til en snak.


Læs mere om Kolding Læs mindre om Kolding

Autoværkstedet i Kolding for alle


Hos Skorstensgaard Kolding yder vi samme høje service og gode kvalitet som mærkeværkstederne - og vi gør det endda til tyske værkstedspriser. Det betyder, at du sparer mellem 20 og 40 procent på regningen. 


Hos Skorstensgaard i Kolding laves alle eftersyn og reparationer efter fabrikanternes forskrifter. Vi benytter kun fabriksgodkendt måleudstyr og reservedele. Hos os får du derfor også stempler i servicebogen – og vi garanterer, at du bevarer din fabriksgaranti.


Lånebil efter behov når din egen er på værksted


Har du brug for en lånebil, så stiller vi naturligvis en til rådighed. De første 150 km er gratis, og herefter koster det 2,5 kr pr. km. Vi har også en kundecykel, du frit kan benytte, når den er hjemme.


Du er også velkommen til at tage plads i vores venterum. Her er altid frisk kaffe, the og kakao, gratis WiFi, tv og et bredt udvalg af aviser og magasiner. Gennem det store vindue ind til værkstedet kan du følge med i, hvor langt vi er nået med din bil.


Værksted nær motorvejen - let at komme til og fra


Uanset om du skal have klaret et hurtigt skifte fra vinterdæk til sommerdæk eller om der er tale om en lidt mere omfattende reparation, så er vores værksted i Kolding let at komme til at fra. Vi er placeret ganske tæt på den Sønderjyske Motorvej, blot to minutter fra afkørsel nummer 63, Bramdrupdam.


Når du skal have indskrevet bilen skal du ind på siden af bygningen. Her sidder vores værkfører klar i skranken til at tage godt imod dig og din bil. Kommer du uden for vores åbningstid, så kan du aflevere din bilnøgle i nøgleboksen til højre for indgangen.


I Kolding laver vi også service på eksklusive biler


Selv om vi er et billigt værksted, så kan vi også godt håndtere eksklusive biler. Flere af vores mekanikere har mange års erfaring fra mærkeværksteder som eksempelvis Audi, BMW og Mercedes. 


Vi er desuden samarbejdspartner med vores genbo CarClub A/S og hjælper dem med montering af diverse udstyr på de eksklusive biler, de sælger fra Trianglen i Kolding.