100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Skorstensgaards nyhedsbrevsbetingelser

Når du får et tilbud fra os giver du samtidig accept og samtykke til, at vi må registrere dig som bruger/kontakt og til at vi må udsende nyhedsbreve til din anførte e-mailadresse. I vores nyhedsmails deler vi bil-relateret information med dig. Udgangspunktet er at formidle gode råd, gratis tips og tricks, tilbud og konkurrencer fra os til dig. Servicen er elektronisk baseret, hvilket betyder at du får information på e-mail (og sms hvis du har oplyst dit mobilnummer). Du vil også kunne komme til at møde vores markedsføring på sociale medier (Facebook, LinkedIn og Instagram). At være tilmeldt vores nyhedsbrev er naturligvis gratis.

Skorstensgaard følger markedsføringsloven og reglerne om god markedsføringsskik.

Push notifikationer

Som registreret bruger, vil dine data, ved besøg på Skorstensgaards website og accept af Skorstensgaards beskeder, kunne kædes sammen med dine data på Skorstensgaards kontaktliste, hvorved vi kan formidle målrettede budskaber til dig som bilejer, via push notifikationer. Uregistrerede brugere samles der ingen data ind på ifbm. accept af push notifikationer.

Opsamling af data

Du giver ved din tilmelding samtykke til, at Skorstensgaaard registrerer og lagrer de oplysninger, du har angivet ved tilmeldingen. For din sikkerheds skyld, sker tilmelding ved modtagelse af e-mail for at bekræfte dine oplysninger. Oplysningerne ikke sælges, udlejes eller videregives til tredjemand. Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server.

Dit samtykke kan altid tilbagetrækkes

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement i vores nyhedsmail til dig eller på vores website https://skorstensgaard.dk/nyhedsbrev/afmeld Det kan foretages direkte fra de udsendte nyhedsbreve. Push notifikationer kan blokeres i app’en.

Dine rettigheder

Dine rettigheder i forbindelse med vores indsamling og behandling af personoplysninger lever op til kravene i EU persondataforordningen. Læs mere vores persondatapolitik her https://skorstensgaard.dk/persondatapolitik

Når du har accepteret betingelserne, har du samtidig tilkendegivet at du er over 16 år.