Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit BMW værksted

BMW er en bil med mange tekniske detaljer. Derfor er det vigtigt, at dit værksted er opdateret på den nyeste viden.

Hos Skorstensgaard har vi en dyb forståelse for BMW’s filosofi ”ren køreglæde”, og vi mener, at denne filosofi også bør afspejles i omkostningerne til service og vedligeholdelse af bilen.

Du kan derfor trygt overlade din BMW til et af vores værksteder. Vi giver en skarp pris på service og reparation af din bil.

Tyske værkstedspriser - Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Vores mål er at give vores kunder høj kvalitet til lave priser. Vi kalder vores koncept tyske værkstedspriser, og det betyder at vi er op til 40% billigere end det lokale, autoriserede BMW værksted.

Kvalitet og god personlig service ved alle værkstedsbesøg

Selv om det er billigt at sende din bil på Skorstensgaards værksted, så går vi på ingen måde på kompromis med kvaliteten eller servicen. Kvalitet og service er i højsædet hos Skorstensgaard.

Mange af vores teknikere har flere års erfaring fra autoriserede BMW værksteder. De er derfor vant til at arbejde med mærket og har en stor forståelse for det. 

Vores høje service er en af grundelementerne hos Skorstensgaard.

Derfor sætter vi barren højt for god kundeservice og vores værkfører er altid klar til at rådgive om lige præcis din bil.

Få tilbud på service her

Reservedele med 3 års garanti 

Vi har de rigtige reservedele, så du kan sikre dig, at din bil kører optimalt. På vores værksteder bruger primært godkendte ikke-originale reservedele til alle serviceeftersyn, udskiftning af bremser samt mange andre motorkomponenter.

Når du afleverer din BMW hos Skorstensgaard, kan du derfor være sikker på, at vi kun bruger godkendte reservedele, og vi giver 3 års garanti på alle udskiftede dele.

Viden og gennemsigtighed hele vejen 

For at kunne tilbyde dig den største viden og gennemsigtighed, modtager du alt kommunikation på skrift. Når du bestiller en tid eller et tilbud fra Skorstensgaard, sender vi al info via mail og bekræfter alle aftaler med priser inkl. moms. På den måde er intet overladt til tilfældighederne.

Vi lægger stor vægt på at udvikle vores teknikere, der løbende sendes på videreuddannelse og kurser. De er derfor altid opdaterede på de seneste innovative udviklinger.

Vores teknikere har også adgang til det sidste nye testudstyr til bilerne, hvilket klæder dem på til at tage sig godt af din bil.

Serviceeftersyn af din bil udføres helt efter fabrikkens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien 100%.

Få et tilbud fra Skorstensgaard

Du kan bestille et tilbud og booke tid på værkstedet online her på hjemmesiden. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail.

Book værkstedstid til din BMW