Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Carpeople Ikast bliver til Skorstensgaard

Pr. 14. maj 2018 sker der et navneskifte, da Carpeople Ikast bliver til Skorstensgaard Ikast.

Værkstedet bliver dermed det 14. i vores kæde af frie værksteder, og vi glæder os til at præsentere borgerne i Ikast for reparationer og serviceeftersyn til tyske værkstedspriser.

Kompetente mekanikere

Det er et meget kompetent hold af mekanikere, der tager sig af de mange biler på vores værksted i Ikast.

Alle er 100% klar til at give Ikasts indbyggere den fuldendte værkstedsoplevelse, som Skorstensgaard har skabt sit navn på sammen med de superskarpe priser.

Hvad kan du forvente af Skorstensgaard i Ikast?

Kender du intet til Skorstensgaard, så får du her en kort gennemgang af, hvad du kan se frem til, når vi åbner autoværksted i byen.

Udover de tyske værkstedspriser tilbyder vi en perlerække af attraktive kundefordele:

  • 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi! Ja, den er god nok. Alt arbejde udføres efter fabrikkens forskrifter og kontrolskemaer, og der benyttes udelukkende originale eller godkendte reservedele (som i øvrigt kommer med 3 års garanti i sig selv). Skal du på et tidspunkt køre en fabriksgarantisag, og får du denne afvist på grund af arbejde vi har udført, så kom til os med din bil. Vi reparerer den uden beregning. Et stempel i servicebogen fra Skorstensgaard er dermed 100% gyldigt.
  • Rabatordninger. Dem har vi også flere af. Eksempelvis kan du opnå 23% rabat på service, hvis du er medlem af FDM, og er du fyldt 65 år, kan du få 15% i pensionistrabat.
  • Gratis lånebil. Skal vi beholde din bil på værkstedet i længere tid, er der naturligvis mulighed for en lånebil, så du er mobil i hele processen. Vi har også en kundecykel, som du kan låne, hvis du bor eller arbejder inden for cykelafstand.
  • Servicekort. Med et Skorstensgaard servicekort kan du udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.
  • Expresservice. Synes du bilen kører ujævnt eller har du mistanke om at fagfolk skal kigge på den, så kan du via Skorstensgaard expresservice få øjne på og hjælp til bilen inden for 15 minutter.
  • Mobilitetsservice. Hvad er det, spørger du? Det er gratis vejhjælp i hele Danmark. Får du udført service efter servicebogen hos Skorstensgaard, så kan du benytte vores mobilitetsservice frem til næste serviceeftersyn.

Du finder alle vores kundefordele nærmere beskrevet her på sitet.

Book tid hos Skorstensgaard Ikast Få et 100% gratis tilbud her