Vi matcher Tyske Værkstedspriser

Med udgangspunkt i 131 af af Skorstensgaards fakturaer og tilbud har et uvildigt telemarketing firma indhentet 229 sammenlignelige tilbud fra repræsentative mærkeværksteder i Tyskland maks. 50 km fra grænsen. Prissammenligningen viser at Skorstensgaard ikke kun matcher tyske priser, men rent faktisk er lidt billigere end tyske værksteder.

Der er selvfølgelig tale om en undersøgelse af sammenlignelige værkstedsydelser, hvor Skorstensgaard benytter alternative reservedele af original kvalitet fra Danmarks største reservedelsleverandør FTZ.

Revisionsselskabet BDO har gennemgået undersøgelsen og vurderet at der ikke er fejl og mangler i vores undersøgelse. Læs hele rapporten fra BDO her.

Graf

21% billigere værkstedsfaktura end mærkeværkstederne i Tyskland

Prissammenligningen viser, at Skorstensgaard i gennemsnit er 21% billigere og dermed går markant under Tyske Værkstedspriser.

Undersøgelsen er baseret på komplette fakturaer, eks. serviceeftersyn med udskiftning af bremser.

 

20% billigere på timeprisen end mærkeværkstederne i Tyskland

På baggrund af 81 timepriser fra tyske mærkeværksteder er Skorstensgaard i gennemsnit 20% billligere.

Prissammenligningen er foretaget på tyske mærkeværksteder der ligger inden for ca. 50 km fra den danske grænse.

Graf
Graf

27% billigere reservedele hos Skorstensgaard end mærkeværkstederne i Tyskland

På baggrund af en samlet reservedels omsætning på mere end 182.000 kroner, viser vores undersøgelse at Skorstensgaard er billigere på reservedelene.

Prissammenligningen er udarbejdet ud fra mere end 300 reservedels numre på forskellige bilmærker og varegrupper. Det er eksempelvis, servicedele, bremsedele, A/C dele, tandrem, vandpumpe, viskerblade, tændrør, bremsevæske mv.

Et godt råd når du vil sammenligne tilbud

Når man indhenter tilbud på værkstedsydelser, skal man altid få et skriftligt tilbud der er delt op i arbejdsløn og reservedele (med alle reservedelene noteret hvert for sig eks. Oliefilter, Luftfilter, Motorolie mv.) Således kan du lettest sammenligne de indhentede tilbud med hinanden.

Der er tit forskel på hvad et tilbud indeholder. Vi oplever ofte at mærkeværksteder ved første øjekast synes billigere end de frie værksteder. Det er oftest fordi de 2 tilbud ikke er sammenlignelige og ikke indeholder samme ydelser.

Derfor er et udspecificeret tilbud meget vigtigt når der sammenlignes priser.