Kundeservice er det vigtigste hos Skorstengaard

Siden 2009 har oplevelse og service været den centrale del af vores måde at drive værksted på. Vi har hele tiden haft en ambition om at gøre tingene anderledes end andre i branchen. Vi vil ikke gå på kompromis med kundeservice da det er den vigtigste faktor for at skabe tillid - og at du har tillid til os som dit værksted er altafgørende for os.

Efter hvert værkstedsbesøg modtager du som kunde en mail, hvor du har mulighed for at svare på vores tilfredshedsundersøgelse.

Vi modtager over 1000 besvarelser om måneden, og har dermed 34.000 besvarelser i databasen - og et af spørgsmålene går på: "Hvor tilfreds er du med dit seneste på vores værksted?". Et andet lyder: "Vil du anbefale os til andre?" I begge tilfælde scorer Skorstensgaard 8.6 ud af 10.*

*Kilde: Relationmonitor

Kundetilfredshed

88% af vores kunder vil anbefale os til andre

At næsten hver 9. kunde ville anbefale os til andre er en af de målinger vi er allermest stolte af, da det kræver meget fra alle niveauer på værkstedet at nå så flot et resultat.

 

90% er tilfreds med det seneste besøg hos os.

Siden 2017 har Skorstensgaard udelukkende oplevet en stabil tilfredshedsmåling, der svinger mellem blot 8.5 og 8.7 ud af 10 mulige. Det er et udtryk for at vores processer omkring service og kundeoplevelse virker.

Vi arbejder fortsat for at bevare og forøge en ensartet og høj kundetilfredshed på tværs af alle afdelinger.

Kundetilfredshed

Fremragende score på Trustpilot

Mere en 5700 kunder har valgt at rate os på Trustpilot. Her bliver vi vurderet mellem 1-5 stjerner. Vi ligger solidt placeret med en rating på 4,4 stjerner ud af 5, hvilket udløser betegnelsen "Fremragende".