Elitespire Sponsor

OBS! Fra d. 1. januar 2024 giver vi ikke længere sponsorater!

Elitespire er et støtteprojekt for familier med børn, der har ambitioner om at udvikle sine skills og blive til noget inden for eliten, og som kan bruge en økonomisk håndsrækning til de udgifter, der medfølger.

For der kan følge mange udgifter med, når et barn i familien gerne vil følge og udvikle sit talent både her i Danmark eller på den internationale scene. Det kan være udgifter til træning og udstyr, men også transport og hotelophold til stævner og turneringer kan være en stor økonomisk post. Det vil vi hos Skorstensgaard Danmark gerne hjælpe til med. 

Hvorfor sponsorerer vi?

Skorstensgaard er som iværksættervirksomhed bygget på grundstenene; ambition, vilje og dygtighed. Vi har fra start oplevet den kamp, det er at nå sine ambitioner og mærket hvor stor indflydelse, håndsrækninger kan have på succes. Hele tanken om at være passioneret og at ville nå sine mål er en stærk del af vores DNA. En DNA som står afspejlet i værdisættet med ordene: vi gør mere end forventet, vi er effektive, vi er kvalitetsbevidste, og vi spreder glæde. Især den sidste sætning er møntet på vores omgivelser, og det aftryk vi ønsker at sætte. For uanset ambition og viljestyrke så gør vi det med glæde og et smil på læben, for vi tror på, at det er vigtigt at elske, det man laver. Det er også derfor, det falder os let at skabe et projekt som Elitespire Sponsor - vi går ind i det med stolthed og passion, for det står os nært at støtte ambitioner hos dem, der har brug for hjælp til at nå dem.

Hvem støtter vi?

Vi støtter en familie med 2 teenagere i Vejle - Victoria og Caroline Karlskov

I sommeren 2022 blev Skorstensgaard sponsor for søstrene Victoria Karlskov (16 år) og Caroline Karlskov (14 år), som begge træner på karate landsholdet SKIF - Shotokan Karate-Do International Federation i Vejle. Victoria og Caroline deltog begge i EM i Berlin i september og vandt i november 2022 henholdsvis 1. og 3. plads til DM ved SKIF Cup.

Vi er umådeligt stolte over at støtte pigerne og følger med stor interesse med på sidelinjen i deres rejse indenfor karatesporten.

Følg os på facebook for flere indslag om pigerne Karlskov.