Samarbejde med alle forsikringsselskaber

 

Uanset hvilket forsikringsselskab, du har og om din bilforsikring er en kaskoforsikring eller en ansvarsforsikring, så er du garanteret lave priser og hjælp gennem hele skadesforløbet hos Skorstensgaard. Vi samarbejder nemlig med alle forsikringsselskaber.

 

Fordelsværksted for udvalgte forsikringsselskaber

 

Skorstensgaard samarbejder med alle forsikringsselskaber, også dit. Samtidig er vi fordelsværksted for en række forsikringsselskaber, som vi har henvisningsaftale med.

 

Det betyder, at hvis du har din bilforsikring hos en af nedenstående selskaber, så giver dit forsikringsselskab særlige fordele ved at benytte Skorstensgaard til udbedring af skaden på din bil. 

 

Du kan læse mere om fordelene ved at bruge et fordelsværksted i dine forsikringsbetingelser eller på selskabernes hjemmeside, her kan du også se hvilke af vores afdelinger der er fordelsværksted for dit selskab.

 

Skorstensgaard er fordelsværksted for følgende forsikringsselskaber:

 

  • GF Forsikring
  • Alka - i Kolding og Fredericia afdelingerne
  • IF
  • Codan
  • Tryg
  • Nykredit - i Kolding og Fredericia afdelingerne
  • Gjensidige - i Kolding og Fredericia afdelingerne
  • Tjenestemændenes Forsikring
  • Privatsikring

 

Kaskoforsikring og Ansvarsforsikring

 

Når du har en kaskoforsikring på din bil, får du dækket skader på din egen bil og ofte har du andre fordele som f.eks. transport til værksted, udskiftning af forrude og gratis reparation af stenslag. Fordelene ved en kaskoforsikring varierer alt efter hvilket selskab, du har.

 

Har du derimod en ansvarsforsikring, vil denne kun dække de skader, du forvolder på andre bilisters biler eller andres ting. Dermed dækker en ansvarsforsikring ikke en skade på din egen bil.

 

Snak altid med dit forsikringsselskab, hvis du er i tvivl om hvilken dækning, du har eller bør have. Skorstensgaard står klar til at hjælpe dig med udbedring af skade på din bil, uanset hvilken dækning du har eller om du selv skal betale.

 

Tyske værkstedspriser også på skader

 

Vores tyske værkstedspriser gælder selvfølgelig også, når du skal have lavet en skade på din bil. Prismatchet gælder på alle tilbud fra autoværksteder i Tyskland med originale dele. Forsikringsselskaberne har også glæde af de tyske værkstedspriser og hvis du får lavet andre værkstedsopgaver på din bil i forbindelse med udbedring af en skade, som f.eks. service, udskiftning af tandrem eller andre af vores services, så kan du også gøre brug af vores gode priser. 

 

Gratis lånebil med fri kilometer

 

De fleste forsikringsselskaber tilbyder en gratis lånebil som en del af din forsikring, når du får repareret skaden på et fordelsværksted. Vi tilbyder en gratis lånebil til alle, uanset dækning fra forsikringsselskabet, der får lavet deres skade hos et af vores værksteder.

 

Trygt, godt og sikkert - sådan er det hos Skorstensgaard.

 

   GF-Forsikring-logoCodan-forsikring-logo   

 Alka-forsikring-logo     Logo-nykredit-forsikring  

  Gjensidige-forsikring-logo  Logo-Tryg-forsikring 

Logo-trekroner-forsikring    Logo-privatsikring