Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne
Medarbejdere
Her kan du se hvem du møder her i afdelingen og lære dem lidt bedre at kende.
Eurogarant
Flere af vores afdelinger er certificeret af Eurogarant, Det betyder vi lever op til skrappe kvalitetskrav. Alle vores værksteder arbejder efter certificeringkravene og kvaliteten er derfor altid i top
Falck Bonusværksted
Vi er nu også Falck Bonusværksted, det betyder du kan opnå forskellige fordele, når du bruger et af vores værksteder.
Vi bruger Bosch
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. det betyder bla. vi giver 3 års reservedels garanti. Læs mere her

Frit autoværksted i Fredericia

Mit navn er Søren Andreas Madsen, det er mig der tager imod dig, når du indleverer din bil til service og reparation på værkstedet i Fredericia.


Jeg glæder mig til at hjælpe dig med råd og vejledning omkring din bil, hvor jeg kan gøre brug af min egen erfaring som mekaniker. Jeg brænder for at yde den bedste kundeservice og arbejder målrettet mod at du får den absolut bedste værkstedsoplevelse.


Når du besøger Skorstensgaard, kan du altid forvente en høj service og en god kvalitet, samtidig med at du får en pris, som ALTID er 20-40% billigere end på det autoriserede mærkeværksted.


"Jeg vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Fredericia!"


Søren Andreas Madsen, Afdelingschef hos Skorstensgaard Fredericia.


Læs mere om Fredericia Læs mindre om Fredericia

Vores autoværksted i Fredericia


Vores værksted i Fredericia er en af de ældste afdelinger i Skorstensgaard og har været aktiv siden starten i 2009. Vores dygtige medarbejder er altid klar til at hjælpe dig med din bil, uanset bilens mærke, alder eller model.


Hos Skorstensgaard i Fredericia får du høj kvalitet til en lav pris. Vores tyske værkstedspriser gør, at vi er 20-40% billigere end mærkeværkstederne. Trods den lave pris går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og det vigtigste for os er at vores kunder er tilfredse. 


Derfor sætter vi en ære i at overholde vores aftaler, være 100% gennemsigtige med prisen og altid yde en lidt ekstra god service


Lånebil når du behøver det


Som kunde hos os får du endda flere fordele. Vi stiller eksempelvis en lånebil til rådighed med 150 km kørsel inkluderet gratis. Ellers er der rig mulighed for at fordrive tiden i vores venterum med fri WiFi, kaffe, the og kakao. Du kan endda også cykle en tur på vores kundecykel og få dagens motion klaret. 


Som kunde hos os kan du også få gavn af vores mobilitetsservice, pensionistrabat og servicekort, der giver kredit i op til 60 dage. Læs mere under ‘kundefordele’.

Effektivt kvalitetsværksted – tæt på by og motorvej!


Du finder vores værksted et stenkast fra motorvejsafkørsl 59 Fredericia S. Så du kan komme til og fra vores værksted og tilbage på farten igen på et øjeblik. Kan du ikke finde en p-plads foran bygningen eller langs vejen, er du velkommen til at parkere bag værkstedet i gården bag stålhegnet.


Skal du videre med offentlig transport, så holder bybus 3 på Snaremosevej, se busplan her. Kommer du uden for vores åbningstid, så kan du benytte vores sikrede nøgleboks, der er placeret lige ved siden af indgangen.


Et autoværksted med høj kundetilfredshed!


Hos Skorstensgaard Fredericia oplever vi til vores store glæde, at mange af vores kunder er blevet stamkunder. Det resultat passer fint med vores kundetilfredshedsundersøgelse, der viser at ni ud af ti kunder vil anbefale Skorstensgaard til andre. Det er vi rigtig stolte over, og vi gør alt hvad vi kan, for at vi fortsat har tilfredse kunder.