Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Fredericia

Mit navn er Abidin Bajra og jeg er leder af afdelingen i Fredericia. Vores team af dygtige værkførere og mekanikere glæder sig til at tage imod dig, når du indleverer din bil til service og reparation på værkstedet.

"Vi vil sikre dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Fredericia!"

Vi står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning omkring din bil. Vi brænder for at yde den bedste kundeservice og arbejder målrettet hen imod, at du får den absolut bedste værkstedsoplevelse.

Når du besøger Skorstensgaard, kan du altid forvente udsøgt service og god kvalitet. Vi har en klar ambition om at være billigere end det autoriserede mærkeværksted, derfor giver vi dig 20% PrisPres på dit tilbud fra mærkeværkstedet til enhver tid. Og så har du endda samme goder som 100% fabriksgaranti, gyldigt stempel, vejhjælp og lånebil.

Abidin Bajra, Afdelingschef hos Skorstensgaard Fredericia.

Læs mere om Fredericia

Skorstensgaard Fredericia

Gl. Landevej 69 7000 Fredericia +45 7216 1754 fredericia@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30–16.30
Fredag: 7.30–15.30
værksted
Man-tors: 8.00–16.00
Fredag: 7.30–15.00
Skorstensgaard autoværksted i Fredericia inkl. parkeringsplads
Skorstensgaard værksted indgang i Fredericia
Skorstensgaard Fredericia - Indskrivning af bil til værksted og Eurogarant certificeret pladeværksted
Slap af i vores venterum mens din bil er til reparation - Skorstensgaard i Fredericia

Om Skorstensgaard i Fredericia

Vores værksted i Fredericia er en af de ældste afdelinger i Skorstensgaard og har været aktiv siden starten i 2009. Det helt rigtige mix af dygtige mekanikere, pladesmede og værkførere gør os i stand til at hjælpe dig med din bil, uanset bilens mærke, alder eller model.

Hos os kan du få foretaget serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter og dermed bevare din bils fabriksgaranti, samt få et gyldigt stempel i bilens servicebog.

Desuden sætter vi en ære i at overholde vores aftaler, være 100% gennemsigtige med prisen og altid yde en fantastisk god service.

Lånebil når du behøver det

Som kunde hos os får du endda flere fordele. Vi stiller eksempelvis en gratis lånebil til rådighed.

Ellers er der rig mulighed for at fordrive tiden i vores venterum med fri WiFi, kaffe, te og kakao. Du kan endda også cykle en tur på vores kundecykel og få dagens motion klaret.

Som kunde hos os kan du også få gavn af vores mobilitetsservice, pensionistrabat og servicekort, der giver kredit i op til 60 dage. Læs mere under "Kundefordele".

Effektivt kvalitetsværksted – tæt på by og motorvej!

Du finder vores værksted et stenkast fra motorvejsafkørsl 59 Fredericia S. Så du kan komme til og fra vores værksted og tilbage på farten igen på et øjeblik. Kan du ikke finde en p-plads foran bygningen eller langs vejen, er du velkommen til at parkere bag værkstedet i gården bag stålhegnet.

Skal du videre med offentlig transport, så holder bybus 3 på Snaremosevej, se busplan her. Kommer du uden for vores åbningstid, så kan du benytte vores sikrede nøgleboks, der er placeret lige ved siden af indgangen.

Et autoværksted med høj kundetilfredshed!

Hos Skorstensgaard Fredericia oplever vi til vores store glæde, at mange af vores kunder er blevet stamkunder. Det resultat stemmer fint overens med vores kundetilfredshedsundersøgelse, der viser at ni ud af ti kunder vil anbefale Skorstensgaard til andre.

Det er vi rigtig stolte over, og vi gør alt hvad vi kan, for at vi også fremover har tilfredse kunder.

Et værksted med stort lokalkendskab og et fantastisk pladeværksted

Vores afdeling i Fredericia kender byen ud og ind, og vi ser den lokale tilknytning som en stor styrke i det daglige arbejde.

For os er din tillid, til at vi reparerer og servicerer din bil perfekt, vigtig. Derfor er vores mekanikere og værkførere altid opdateret på al relevant viden om bilmærker og -typer.

Skorstensgaard i Fredericia er desuden Eurogarant-certificeret skadesværksted og i øvrigt bestået med excellence. Det er din sikkerhed for, at værkstedet holder et konstant højt niveau i udbedring af skader på biler, og at udbedringen sker efter bilfabrikantens forskrifter.

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

Hos Skorstensgaard i Fredericia får du tyske værkstedspriser, som betyder at vi matcher prisen på dit tilbud fra et autoværksted i Tyskland med originale dele. Trods den lave pris går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, da vi kontinuerligt arbejder for at holde en tårnhøj kundetilfredshed.

Vi arbejder altid ud fra at få service og kvalitet til at være helt i top, da det er vigtigt for os, at du får en fantastisk værkstedsoplevelse til en yderst skarp pris.

Prøv selv! Du kan bestille tid eller et 100% uforpligtende tilbud fra værkstedet i Fredericia her på siden.