Skorstensgaard Fredericia - Dit autoværksted i Fredericia

Mit navn er Esmer Gvozden, og jeg er leder af vores professionelle autoværksted i Fredericia. Vores team af dygtige værkførere og mekanikere glæder sig til at tage imod dig, når du indleverer din bil til service og reparation hos os.

"Vi vil sikre dig det bedste og billigste værksted i Fredericia!"

Vi stiller gerne erfaring og vejledning til rådighed omkring din bil. Vi har nemlig arbejdet meget med alle bilmærker og har et mål om, at du får den absolut bedste oplevelse. Når du besøger Skorstensgaard i 7000 Fredericia, så kan du dermed forvente fantastisk service og god kvalitet. 

Derudover har vi en klar ambition om at være billigere end det autoriserede mærkeværksted. Derfor giver vi dig 20% PrisPres på dit tilbud fra mærkeværkstedet til enhver tid. Og så har du endda samme goder som 100 procent fabriksgaranti, gyldigt stempel i servicebogen, vejhjælp og lånebil.

Esmer Gvozden, afdelingschef hos Skorstensgaard Fredericia.

Tjek os ud på de sociale medier -  se Facebook Youtube LinkedIN ud og bliv opdateret med nyheder og gode tips

Læs mere om Fredericia

Skorstensgaard Fredericia

Gl. Landevej 69 7000 Fredericia +45 7216 1754 fredericia@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30–16.30
Fredag: 7.30–15.30
værksted
Man-tors: 8.00–16.00
Fredag: 7.30–15.00
Skorstensgaard autoværksted i Fredericia inkl. parkeringsplads
Skorstensgaard værksted indgang i Fredericia
Skorstensgaard Fredericia - Indskrivning af bil til værksted og Eurogarant certificeret pladeværksted
Slap af i vores venterum mens din bil er til reparation - Skorstensgaard i Fredericia

Professionelt autoværksted for alle bilmærker

Værksteder med uforudsete regninger og manglende erfaring på reparationer kan få flere kunder til at frygte deres bilreparationer. Sådan er det heldigvis ikke hos Skorstensgaard i Fredericia. For os er det nemlig vigtigt, at du har tillid til, at vores mekanikere kan udføre mange former for service i høj kvalitet.

Derfor sørger vi løbende for, at alle vores mekanikere og værkførere altid er opdaterede på relevant viden om bilmærker og -typer. Og hvordan arbejdet bedst bliver udført. Desuden sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og være 100 procent gennemsigtige med prisen.

Derudover kan du få serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter. Det vil sige, at du kan bevare din bils fabriksgaranti og få et gyldigt stempel i servicebogen. Leder du derfor efter en professionel mekaniker i 7000 Fredericia, så kan du trygt vælge os.

Et bilværksted i Fredericia med kvalitetskontrol

Vores autoværksted i Fredericia er et Eurogarant-certificeret skadesværksted og i øvrigt bestået med excellence. Det er din sikkerhed for, at værkstedet holder et konstant højt niveau i udbedring af skader på biler, og at udbedringen sker efter bilfabrikantens forskrifter.

Det er uanset, om du skal have klaret forsikringsskader, serviceeftersyn, købe nye reservedele eller andet bilservice. Og vi vil naturligvis gerne sikre, at kvaliteten bliver vedligeholdt. Derfor er vi underlagt kvalitetskontrol fra Teknologisk Institut.

I Fredericia får du også god service, der matcher tyske værkstedspriser. Det betyder, at vi matcher prisen på dit tilbud fra et autoværksted i Tyskland med originale dele. Og trods den lave pris går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Læs mere om den interne kvalitet hos Skorstensgaard.

Kundefordele som gratis lånebil og servicekort

Som kunde hos os er det ikke kun din bil og dens kvalitet, der får en masse fordele. Du har for eksempel en gratis lånebil til rådighed, mens din bil er på værksted. På den måde kan du stadig få klaret dagens opgaver, inden din bil hurtigt er kørende igen.

Derudover er der rig mulighed for at fordrive den korte ventetid med fri Wi-Fi, kaffe, te og kakao. Du kan endda også cykle en tur på vores lånecykel og få dagens motion klaret.

Som kunde hos os kan du også få gavn af vores mobilitetsservice, pensionistrabat og servicekort, der giver kredit i op til 60 dage. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at tage en snak med vores autoværksted i Fredericia.

Find nemt Skorstensgaard i Fredericia

Du finder vores bilværksted på adressen Gl. Landevej 69 7000 Fredericia. Det er blot få minutter fra motorvejsafkørsel 59 Fredericia S. Det gør, at du kan komme til og fra vores værksted og tilbage på farten igen på et øjeblik.

Kan du ikke finde en p-plads foran bygningen eller langs vejen? Så er du naturligvis velkommen til at parkere bag værkstedet i gården bag stålhegnet. Skal du videre med offentlig transport, så holder bybus 3 på Snaremosevej. Se busplan her. Kommer du uden for vores åbningstid, så benyt vores sikrede nøgleboks, der er placeret lige ved siden af indgangen. Se også alle vores andre autoværksteder i Danmark her.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Fredericia eller postnr 7000 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Fredericia kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Fredericia.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Fredericia, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.