Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne
Falck Bonusværksted
Vi er nu også Falck Bonusværksted, det betyder du kan opnå forskellige fordele, når du bruger et af vores værksteder.
Vi bruger Bosch
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. det betyder bla. vi giver 3 års reservedels garanti. Læs mere her

Frit autoværksted i Haderslev

Mit navn er Dennis Petersen, og det er mig der tager imod dig, når du ankommer med din bil til vores værksted i Haderslev. Det glæder jeg mig til!

Jeg ved virkeligt meget om reparation af biler bl.a. fordi jeg er uddannet diagnosetekniker, og jeg vil bruge al min viden og erfaring på at servicere dig og din bil bedst muligt.


Hos Skorstensgaard yder vi en høj service med dertil hørende god kvalitet til en pris, der ALTID ligger 20-40% under priserne hos mærkeværkstederne, så prøv os næste gang!


"Jeg vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Haderslev!"


Dennis Petersen, partner og afdelingschef hos Skorstensgaard Haderslev


Læs mere om Haderslev Læs mindre om Haderslev

Service og reparation af alle bilmærker

På vores værksted i Haderslev udfører vi service og reparation af alle bilmærker - også dit. Uanset model eller årgang og hvilken opgave der skal udføres, er du sikker på lave tyske værkstedspriser, der konkret betyder, at du sparer 20-40% i forhold til det autoriserede mærkeværksted.

Vores kvalitetsbevidsthed og høje effektivitet giver os mulighed for at tilbyde tyske værkstedspriser, uden at gå på kompromis med service og kvalitet i arbejdet.


Fordele som kan mærkes

Som kunde på vores værksted i Haderslev, kan du drage nytte af alle Skorstensgaards kundefordele. For ikke nok med at du altid kan få flere forskellige varme drikke, kildevand eller gøre brug af vores gratis WiFi, så kan du også bevare fabriksgarantien på din bil, få stillet en lånebil til rådighed, hvor de første 150 kilometer er gratis, få gratis vejhjælp og er du fyldt 67 år, kan du opnå 15% pensionistrabat.


Disse er blot nogle af fordelene. Du får det fulde overblik over kundefordelene ved at klikke på "Kundefordele" i menuen øverst på siden, ligesom du også er meget velkommen til at spørge vores dygtige værkfører.


Sådan finder du vores værksted i Haderslev

Skorstensgaard i Haderslev ligger kun ca. 5 min. kørsel fra motorvejsafkørsel 67 og tæt på byen og offentlig transport. Du kan derfor hurtigt komme på farten igen, når du har afleveret din bil.


Bus nr. 3 kører næsten til døren og du kan finde busplanen her.


Afleverer du din bil udenfor vores åbningstid kan du benytte vores nøgleindkast. Du kan parkere lige ved døren.

Autoværksted med lang historie

Skorstensgaard i Haderslev har til huse i en bygning med mange års historie som værksted til bilreparationer.


Denne historie vil vi gerne leve op til og det stiller store krav til kvalitet og faglig viden.


Derfor har vi kvalificerede og fagligt dygtige værkførere og mekanikere, som jævnligt opdateres på ny viden og teknologi.


Vi sætter en ære i at yde den bedste service og opretholde en kontinuerlig høj kvalitet.