Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Reservedele
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. Det betyder bl.a. vi giver 3 års reservedelsgaranti. Læs mere her

Frit autoværksted i Haderslev

Mit navn er Dennis Petersen, og det er mig der tager imod dig, når du ankommer med din bil til vores værksted i Haderslev. Det glæder jeg mig til!

Jeg ved virkeligt meget om reparation af biler bl.a. fordi jeg er uddannet diagnosetekniker, og jeg vil bruge al min viden og erfaring på at servicere dig og din bil bedst muligt.


Hos Skorstensgaard yder vi en høj service med dertil hørende god kvalitet til en pris, der er op til 40% under priserne hos mærkeværkstederne, så prøv os næste gang!


"Jeg vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Haderslev!"


Dennis Petersen, partner og afdelingschef hos Skorstensgaard Haderslev


Læs mere om Haderslev Læs mindre om Haderslev

Om Skorstensgaard i Haderslev

På værkstedet i Haderslev foretager vi serviceeftersyn og reparation af alle biler uanset mærke og årgang. Du får selvfølgelig god service og høj kvalitet i arbejdet. Nøjagtig som du forventer det fra mærkeværkstedet. Det er vores mål at være mindst lige så gode som de aut. værksteder, blot til en markant lavere pris.


Vores Haderslev afdeling er naturligvis udstyret med fabriksgodkendt test- og måleudstyr, og fordi vi er sikre i kvaliteten i vores arbejde og de dele vi benytter, så giver vi 3 års garanti på reservedele, ligesom du får et fuldt gyldigt stempel i din bils servicebog.

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

På vores værksted i Haderslev udfører vi service og reparation af alle bilmærker - også dit. Uanset model eller årgang og hvilken opgave der skal udføres, er du sikker på lave tyske værkstedspriser, der konkret betyder, at vores priser er op til 40% under dem fra det autoriserede mærkeværksted.


Vores kvalitetsbevidsthed og høje effektivitet giver os mulighed for at tilbyde tyske værkstedspriser, uden at gå på kompromis med service og kvalitet i arbejdet.


Book tid på værkstedet allerede i dag eller få et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan bestille begge dele her på siden.


Værksted med stærk lokal forankring

Holdet i Haderslev har rigtig godt lokalkendskab og hos Skorstensgaard ser vi dette, som en klar fordel i det daglige.


For os er din tillid til mekanikerne vigtig. Vi tager os godt af din bil, så længe den er i vores varetægt og vores ansatte i Haderslev afdelingen har mange års erfaring med reparation og service på biler. Erfaringen gør det også nemmere for os at kunne håndtere alle biler uanset årgang og mærke.


Udviklingen på biler går stærkt, både maskinelt og teknologisk og for at kunne foretage korrekt gennemsyn er det vigtigt at være opdateret på viden. Derfor uddanner vi vores ansatte løbende, så de altid er up-to-date på information om biler. Det sikrer samtidig at din bil er i kompetente hænder.


Fordele som kan mærkes

Som kunde på vores værksted i Haderslev, kan du drage nytte af alle Skorstensgaards kundefordele. For ikke nok med at du altid kan få flere forskellige varme drikke, kildevand eller gøre brug af vores gratis WiFi, så kan du også bevare fabriksgarantien på din bil, få stillet en lånebil til rådighed gratis, få gratis vejhjælp og er du fyldt 65 år, kan du opnå 15% pensionistrabat.


Disse er blot nogle af fordelene. Du får det fulde overblik over kundefordelene ved at klikke på "Kundefordele" i menuen øverst på siden, ligesom du også er meget velkommen til at spørge vores dygtige værkfører.


Sådan finder du vores værksted i Haderslev

Skorstensgaard i Haderslev ligger kun ca. 5 min. kørsel fra motorvejsafkørsel 67 og tæt på byen og offentlig transport. Du kan derfor hurtigt komme på farten igen, når du har afleveret din bil.


Bus nr. 3 kører næsten til døren og du kan finde busplanen her.


Afleverer du din bil udenfor vores åbningstid kan du benytte vores nøgleindkast. Du kan parkere lige ved døren.

Autoværksted med lang historie

Skorstensgaard i Haderslev har til huse i en bygning med mange års historie som værksted til bilreparationer.


Denne historie vil vi gerne leve op til og det stiller store krav til kvalitet og faglig viden.


Derfor har vi kvalificerede og fagligt dygtige værkførere og mekanikere, som jævnligt opdateres på ny viden og teknologi.


Vi sætter en ære i at yde den bedste service og opretholde en kontinuerlig høj kvalitet.

Glemt adgangskode?