Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Haderslev

Mit navn er Dennis Petersen og jeg er leder af afdelingen her i Haderslev. Det er mig og mit team der tager imod dig, når du ankommer med din bil til vores værksted.

"Vi glæder os til at give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Haderslev!"

Vores stærke team i Haderslev består af fagligt dygtige mekanikere og teknikere. Både værkstedspersonale og indskrivere ved virkeligt meget om reparation af biler - personlig er jeg selv uddannet diagnosetekniker. Vi bruger al vores viden og erfaring på at servicere dig og din bil bedst muligt.

Hos Skorstensgaard yder vi en høj service og god kvalitet til en pris, og en klar ambition om at give dig en lavere pris end den du får på et mærkeværksted. Så prøv os næste gang! Du kan få et gratis og uforpligtende tilbud lige her på siden.

Dennis Petersen, partner og afdelingschef hos Skorstensgaard Haderslev

Læs mere om Haderslev

Skorstensgaard Haderslev

Sverigesvej 4 6100 Haderslev +45 7370 8969 haderslev@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man-tors: 8:00 - 16:00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard autoværksted i Haderslev - Tyske værkstedspriser i Sønderjylland
Afdelingschef og Partner på vores værksted i Haderslev - Dette er Dennis Petersen
Indskrivning af biler hos Skorstensgaard autoværksted i Haderslev foregår her - nyd en gratis kop kaffe
Indskrivning af biler hos Skorstensgaard værksted i Haderslev foregår her - bilreparation udføres

Om Skorstensgaard i Haderslev

På værkstedet i Haderslev foretager vi serviceeftersyn og reparation af alle biler uanset mærke og årgang. Du får selvfølgelig god service og kvalitet i arbejdet. Nøjagtig som du forventer det fra et mærkeværksted.

Det er vores mål, at vi skal kunne vejes og sammenlignes med netop de autoriserede værksteder - samtidig med, at vi kan levere ydelserne til en mere skarp pris, der levner luft i budgettet.

Vores Haderslev-afdeling er naturligvis udstyret med fabriksgodkendt test- og måleudstyr, og fordi vi er sikre i kvaliteten i vores arbejde og de dele vi benytter, så giver vi 3 års garanti på reservedele, ligesom du får et fuldt gyldigt stempel i din bils servicebog.

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

På vores værksted i Haderslev udfører vi service og reparation af alle bilmærker - også dit. Uanset model eller årgang og hvilken opgave der skal udføres, er du sikker på lave tyske værkstedspriser. Det betyder at vi prismatcher ethvert tilbud fra et autoværksted i Tyskland med originale dele. Du kan også benytte dig af vores 20% PrisPres hvor vi presser prisen på dit tilbud fra et Dansk mærkeværksted, dermed er du som minimum garanteret 20% besparelse.

Book tid på værkstedet allerede i dag eller få et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan bestille begge dele her på siden.

Værksted med stærk lokal forankring

Holdet i Haderslev har masser af kendskab til lokalområdet - og det ser vi hos Skorstensgaard naturligvis som en klar fordel i det daglige arbejde.

For os er din tillid til mekanikerne vigtig. Vi tager os godt af din bil, så længe den er i vores varetægt - og vores ansatte i Haderslev afdelingen har mange års erfaring med reparation og service på biler. Erfaringen gør det også nemmere for os at kunne håndtere alle biler uanset årgang og mærke.

Udviklingen på biler går stærkt, både maskinelt og teknologisk - og for at kunne foretage korrekt gennemsyn er det vigtigt at være opdateret på viden. Derfor uddanner vi vores personale løbende, så de altid er up-to-date på information om biler. Det sikrer samtidig at din bil er i kompetente hænder.

Fordele som kan mærkes

Som kunde på vores værksted i Haderslev, kan du drage nytte af alle Skorstensgaards kundefordele.

For ikke nok med at du altid kan få flere forskellige varme drikke, kildevand eller gøre brug af vores gratis WiFi, så kan du også bevare fabriksgarantien på din bil, få stillet en lånebil til rådighed gratis, få gratis vejhjælp og er du fyldt 65 år, kan du opnå 15% pensionistrabat.

Disse er blot nogle af fordelene. Du får det fulde overblik over kundefordelene ved at klikke på "Kundefordele" i menuen øverst på siden, ligesom du også er meget velkommen til at spørge vores dygtige værkfører.

Sådan finder du vores værksted i Haderslev

Skorstensgaard i Haderslev ligger kun cirka 5 minutters kørsel fra motorvejsafkørsel 67 og tæt på byen og offentlig transport. Du kan derfor hurtigt komme på farten igen, når du har afleveret din bil.

Bus nr. 3 kører næsten til døren og du kan finde busplanen her.

Afleverer du din bil udenfor vores åbningstid kan du benytte vores nøgleindkast. Du kan parkere lige ved døren.

Autoværksted med lang historie

Skorstensgaard i Haderslev har til huse i en bygning med mange års historie som værksted til bilreparationer.

Denne historie vil vi gerne leve op til og det stiller store krav til kvalitet og faglig viden.

Derfor har vi kvalificerede og fagligt dygtige værkførere og mekanikere, som jævnligt opdateres på ny viden og teknologi.

Vi sætter en ære i at yde den bedste service og opretholde en kontinuerlig høj kvalitet.