Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Toyota i Holstebro

Et af mange kendetegn ved Toyota biler er at de sjældent oplever fejl, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel.

Men for at sikre denne pålidelighed og masser af gode køreoplevelser fremover, er det nødvendigt med jævnlige serviceeftersyn, så din bil bliver passet og plejet.

I disse tilfælde kan du vælge mærkeværkstedet eller du kan vælge et frit værksted.

Skorstensgaard Holstebro er et frit værksted

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele Danmark, som ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Gennem uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi udfører service og reparation på op mod 100.000 biler årligt.

Vores mekanikere i Holstebro er fuldt opdaterede på viden om Toyota’er og har alt nødvendigt udstyr til fejlfinding m.m.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted. Ofte er vi op mod 40% billigere samtidig med, at du får god service go kvalitet på vores autoværksteder.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når du skal have bilen på værksted og se, hvad du kan spare.

Få gratis tilbud på service

Service og reparation foretages effektivt til god pris

Serviceeftersyn kan du nogenlunde sætte ind i budgettet. Det skal som udgangspunkt til en gang hvert år eller hvert 2. år.

Reparationer kommer dog altid ubelejligt.

Det ved vi hos Skorstensgaard og bl.a. derfor har vi også effektiviseret alle processer, så reparationer og service tager så kort tid som muligt uden at vi går på kompromis med kvaliteten i arbejdet, for det vigtigste er, at du efterfølgende har en sikker bil at køre i.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Hos Skorstensgaard er vi dog af den mening, at en bilreparation ikke skal være dyrere end højest nødvendigt og derfor vil du også opleve, at ved at bruge os får du priser der er op til 40% billigere end dem du kender fra mærkeværkstedet.

Bestiller du et Service efter servicebogen til din Toyota, så følger vi Toyota fabrikkens egne forskrifter i forbindelse med serviceeftersynet på din bil.

Det giver dig desuden et par gode fordele.

Den ene er gratis vejhjælp i hele Danmark. Vi kalder det Mobilitetsservice og det dækker døgnet rundt hvis du kommer ud for f.eks. punktering, indbrud eller motorstop i din Toyota.

100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Den anden er at såfremt din bil stadig er i fabriksgarantiperioden, så forbliver denne garanti intakt.

Denne garanti stiller vi, da vi er sikre i vores egen kvalitet, samtidig med at vi sørger for at dokumentere alt arbejde på din bil i sådan et omfang, at du kan bruge det, hvis du skal køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren.

Vælger de at afvise din sag, så kommer du bare til os med din bil. Så reparerer vi den uden beregning for dig.

Og skal vi beholde din bil i længere tid, så stiller vi naturligvis en gratis lånebil til rådighed for dig, så du er mobil i hele processen.

Du kender prisen på forhånd

Skorstensgaard er stor tilhænger af gennemsigtighed. Derfor aftaler vi selvfølgelig alt arbejde med dig på forhånd, ligesom du også får prisen oplyst, det hele naturligvis på skrift.

Du er således ikke i tvivl om, hvad regningen ender med at lyde på.

Finder vores mekaniker yderligere arbejde i processen, så kontakter vi dig angående dette, hvor vi også har en pris til dig.

Ekstra arbejde igangsættes ikke uden din godkendelse.

Kontakt Skorstensgaard i Holstebro

Så er det tid til service eller reparation af din Toyota, og vil du spare penge, så kontakt Skorstensgaard på Hjaltesvej for et gratis og uforpligtende tilbud.

Det kan du gøre lige her på siden, ligesom du er velkommen til at ringe til os eller kigge forbi værkstedet.

Du kan også bestille tid på værkstedet allerede nu.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book tid til din Toyota