Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit autoværksted i Ikast

Jeg hedder Knud Würtz Kristensen og jeg glæder mig til at møde dig, når du indskriver din bil til reparation eller service her hos Skorstensgaard i Ikast. Skal du bruge et godt råd vedrørende din bil, er du også meget velkommen til at kontakte os her i Ikast ved enten at kigge forbi, sende en email eller via telefonen.


Hos Skorstensgaard får du udført serviceeftersyn på og reparation af din bil til tyske værkstedspriser. Det betyder at vores pris er op til 40% billigere end mærkeværkstedet, mens kvalitet og service altid er i højsædet.


Du kan selv booke din værkstedstid her i Ikast via hjemmesiden, men ønsker du i første omgang blot et tilbud, så du kan se prisen, så er dette naturligvis også muligt. Et tilbud fra Skorstensgaard er altid gratis og 100% uforpligtende for dig.


Har du spørgsmål vedrørende service eller reparation, skal du blot kontakte os her i Ikast-afdelingen. Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning, gode tilbud og tidsbestilling.


”Du får den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard i Ikast!”


Knud Würtz Kristensen, afdelingschef, Skorstensgaard Ikast

Læs mere om Ikast

Skorstensgaard Ikast

Ellehammervej 1 7430 Ikast +45 7370 8938 ikast@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Op til 40% billigere på service end mærkeværkstedet

Bliv bare hjemme - så henter vi din bil

Det er vigtigt, at vi passer på i disse Corona-tider - og derfor har vi lavet et koncept, som vi kalder Take-Away Mekaniker. Vi henter din bil hjemme hos dig - og vi kommer med den igen, når den er tip-top i stand.

Og gennem hele processen har vi naturligvis fokus på at spritte af og desinficere - både før, under og efter endt reparation og levering.

1) Du booker en reparation online eller på telefonen - du skal blot huske at nævne, at du vil benytte dig af vores Take-Away Mekaniker-koncept.

2) Vi henter bilen.

3) Via telefonen gennemgår vi derefter ordren med dig.

4) Bilen bliver repareret på vores værksted.

5) Efter endt reparation kontakter vi dig og aftaler betaling og levering.

6) Vi afleverer bilen igen efter betaling.

Vi har også indført Kontaktløs Kundebetjening. Læs mere om det - og om Corona generelt - her.

/// Link til: www.skorstensgaard.dk/corona ///

 

 

 

 

Carpeople Ikast bliver til Skorstensgaard

Pr. 14. maj 2018 skifter autoværkstedet på Ellehammervej 1 i Ikast navn fra Carpeople til Skorstensgaard. Mekanikerholdet er det samme, så for trofaste kunder, er det primært udseendet der er anderledes. Er du helt ny kunde hos os, byder vi dig hjerteligt velkommen til Tyske Værkstedspriser, som er op til 40% billigere end dem du kender fra mærkeværkstederne i Ikast.

Om Skorstensgaard i Ikast

I Ikast betjenes du og din bil af dygtige og dedikerede mekanikere og teknikere. Værkstedet er helt klar til at reparere din bil eller give den et grundigt serviceeftersyn uanset bilens mærke og årgang. Du får en fantastisk værkstedsoplevelse hver gang!


Er der fabriksgaranti på din bil, kan du trygt overlade den til Skorstensgaard. Vi foretager service efter din bils serviceplan ud fra bilfabrikkens forskrifter, og dermed får din servicebog et 100% godkendt stempel. Service på denne måde bevarer bilens fabriksgaranti.


Forskellen er blot, at vi er op til 40% billigere end det aut. værksted.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Ved at bruge Skorstensgaard i Ikast som dit autoværksted, så sikrer du dig en rigtig god værkstedsoplevelse til en pris, der er markant lavere end den du kender fra dit mærkeværksted i Ikast.


Hos Skorstensgaard får du priser der er op til 40% billigere end det aut. mærkeværksted, men selvom prisen er lav, så går vi aldrig på kompromis med serviceniveau og kvaliteten i arbejdet.


Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Ikast. Det kan du bestille lige her på siden, ligesom du også kan booke tid på værkstedet. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Erfarne og lokalkendte mekanikere tager sig af din bil

Mekanikerholdet i vores afdeling i Ikast kender byen og omegn rigtig godt, og det ser vi som en klar styrke i forhold til det daglige arbejde. Også selvom du måske ikke lige bemærker det.


Når du besøger os på Ellehammervej 1, vil du ikke være i tvivl om at du er ankommet til en Skorstensgaard afdeling. Koncept og design taler sit tydelige sprog. Vi bruger ikke formuer på dyre værkstedslokationer. Det er bl.a. derfor vi er billigere end mærkeværkstederne.


Når man som os håndterer alle biler uanset mærke og årgang, så stiller det krav til mekanikerne. Derfor bruger vi også mange ressourcer på at uddanne vores medarbejdere, så de hele tiden er opdateret på seneste viden fra bilfabrikkerne.


For os er det meget vigtigt at mekanikerne kan teste og fejlsøge på din bil både hurtigt og korrekt og det er uddannelse med til at sikre.

Attraktive kundefordele hos Skorstensgaard i Ikast

Ved at vælge Skorstensgaard som dit foretrukne bilværksted når det kommer til reparation og service får du mulighed for at bruge vores kundefordelsprogram.


Blandt vores mange fordele er 100% fabriksgaranti, gratis vejhjælp i hele Danmark og muligheden for en gratis lånebil mens din egen bil er på vores værksted.


Derudover finder du gode rabatordninger samt mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.


Fakturaer fra Skorstensgaard indeholder ingen overraskelser. Det skyldes at alt arbejde på din bil er aftalt mellem dig og værkføreren på forhånd og du får prisen på skrift før arbejdet påbegyndes. Dukker der yderligere arbejde op undervejs, så kontakter vi dig angående dette og har naturligvis en pris klar. Vi påbegynder ikke denne del af opgaven uden din godkendelse.

Find Skorstensgaard i Ikast

Du finder Skorstensgaard i Ikast på Ellehammervej 1, og skal du med bus hen til os for at hente din bil, så skal du stige på Bybus 1 eller Bybus 2A.


Er du med Bybus 1, skal du stige af på Kirkegade ved kirken og gå den sidste kilometer hen til os.


Er du med Bybus 2A, skal du stå af på Grundtvigsvej og gå de sidste 800 meter.


Afleverer du din bil hos os uden for værkstedets åbningstid, kan du trygt lægge din nøgle i vores sikre nøgleboks.

Specielle kompetencer på vores Ikast værksted

Vores værksted i Ikast udfører service og reparation på alle biler uanset årgang og mærke. Mekanikerne er dog særligt gode, når det kommer til biler af mærkerne VW, Suzuki, Opel og Toyota.


Tilhører din bil ikke lige et af disse fire bilmærker, så fortvivl ikke. Som nævnt oven for sørger vi for at vores mekanikere kan håndtere alle biler, så vores ansatte er klar til din bil uanset om den er svensk, spansk, fransk, tysk, koreansk eller fra et helt 6. land.


Kommer du til Skorstensgaard i Ikast kan du være helt sikker på at din bil er i hænderne på professionelle mekanikere.